İki bebekle çekilmeli boşanma

Öncelikle sizi kararlı duruşunuzdan ve onu evden arttırdığınız için tebrik ederim. Şu kadınları çocukları ile evden kovmak isteyenlere iyi örnek olur. İnsallah hakkınızda hayırlısı olur. Rabbim sabır versin

Çok güçlü bir kadınsıniz. Onlara boyun eğmemissiniz. Siz kızlarınuza çok iyi annelik yapabilirsiniz.
Eğer eşiniz çok pişman olup yalvarirsa farklı bir şehire tayin isteyip uzaklaşmak şartıyla bir şans verin. KV hayatınızda olmazsa daha iyi olur belki.
Bisansaniz dahi ekonomik özgürlüğü olan sağlam karakterli bir kadınsıniz. Hayatın üstesinden gelebilirsiniz bence. Allah hayırlısını nasip etsin

Çocuğa bakmak kolay mı hele de kız çocuğu ergenlikte falan annesiz yapamaz . Kızlarınızdan o kadar yıldan sonra gitmez zaten merak etmeyin. Bi arkadaşım var iki kızıyla ayrıldı eşinden . Büyük kızı babaya gitmek istemiyor. Arkadaşım ikna edip gönderiyorum diyor
Sorun bunun annesi o kadar beynini tıkadık eşimin şuanda olumlu yaklaşımıma bile düşmanca tavır ve cevap veriyor hiç bir şekilde çocuklar noktasında uzlaşamıyoruz. Ben kızlarım söz konusu olduğundan yine kendimden taviz vermeyişi göze aldım ama o hala anne babalığımızdan öte kötü karı koca durumuna takıl ve anneside kenside ileride mutlaka çocuklara zehirlerini empoze etmeye çalılıcaklar endişem o

Gerçekten takmayın bu insanları hatta şükredin kurtulduğunuza.Kızınızn iyileşti ğine çok sevindim.Ne güzel 2 evladınız var mesleğiniz var bol bol Sevin onları çünkü çocuklar sadece sevgiden anlar.Siz zaten güzel annelik yapınca kimse bir hak idda edemez kızlarınızda gitmez.Yolunuz açık olsun sağlıkla büyütün evlatlarınızı
Amin inşallah teşekkür ederim

Çok güçlü bir kadınsıniz. Onlara boyun eğmemissiniz. Siz kızlarınuza çok iyi annelik yapabilirsiniz.
Eğer eşiniz çok pişman olup yalvarirsa farklı bir şehire tayin isteyip uzaklaşmak şartıyla bir şans verin. KV hayatınızda olmazsa daha iyi olur belki.
Bisansaniz dahi ekonomik özgürlüğü olan sağlam karakterli bir kadınsıniz. Hayatın üstesinden gelebilirsiniz bence. Allah hayırlısını nasip etsin
Amin teşekkür ederim de ben ona bu teklifte defalarca bulundum ne benim taraf nede senin taraf orda bi yerde gidelim kendimizi toparlayamayıp kadar uzaklaşalım dedim . Ne dedi beğenirsiniz ben anamıda abilerimide bırakmam!! Yani bunun öncelimi hiç bir zaman kurduğu yuvası karısı çocukları olmadı... 2. Ye hamile kaldım 5 aylıktı diğer kızımda onda da dedim iki bebekle ben çok zorlanıcam hemde okula giderken aklım evde kalmasın kreş çağına gelene kadar annemlerin şehrine gidelim sonra senşn memlekete tayin aldırırız ama bunuda kabul etmedi

Çok üzüldüm size ve kızınıza geçmiş olsun..:dua:
Bence 'kızlarını (kızlarımız değil) al git diyen bir eş hayatınızda kesinlikle olmamalı.
Bu üslup ile nasıl öğretmenlik yapıyor, öğretmenlerin öfke kontrolü çok iyi olmalı..
Eğer evlendikten sonra edinilen mallar var ise yarısı sizin. Yani bir şey alamazsın demiş ya o gerçek değil.
Tüm hakkınızı isteyin gurur yapıp bırakmayın.
Avukat değilim ama öyle çocukları hemen alamaz mutlaka bir mevzuatı vardır öncelik annededir diye biliyorum.
Ben de 31 yaşındayım, böyle kişileri duydukça erkeklere güvenim çok azaldı.
Umarım bundan sonra vicdanı güzel insanlarla karşılaşırsınız.Umarım her şey sizin için iyi olur.
Acaba eşinizle görücü usulü mü evlendiniz yoksa arkadaşlık mı ettiniz?
İnşallah teşekkür ederim. Arkadaş vasıtası ile tanıştım severek evlendik daha doğrusu o peşimden koştu sözler verdi ikna etti evlendim sonrasındaysa anacı çıktı beni her kararımda her zor gümümde yalnız bıraktı.

Gecmis olsun canim,guzel günler gorun insallah..

Cikip giderken altin para nerden aklina gelmis Allahim yaaa,birisi akil vermistir,Yada önceden aklina koymustur
Daha önceki kavgamızda elimdeki tek taşa kadar almıştı benim tarafın taktığıyla aldın diye ve evi terketmeye çalışan hep oydu 3 ay önce ailesine anlattı kendi tarafından yaşadıklarını birazda yalanlarla sonrasında beni evden kovmaya çalıştı bi şeyde hakkım yok diyerek . Anlayacağınız ailesi onu yuvasına sahip çıkmaya teşvik etmek yerine sizin sorununuz ne konuşalım demek yerine hep onu fitlediler ve üç maymunu oynadılar. Biz 4 eltiydik. Diğerlerininde evlerini sürekli karıştırır bu kv

Merak etme benim eski esimde once emmeyi biraksin alicam sonra 3 yasina gelsin alicam ilkokul bitsin alicam diyip durdu.aldi mi tesebbus etti mi hayir anca tehdit etti durdu yillarca.
Normalde gormeye bile senede 1 defa aliyordu da ben evlenince ayda 1 almaya basladi.
Bekar hayatina alisinca gozleri cocuk falan gormuyor
Benim sorun bu çocuklarına düşkün bi babaydı daha doğrusu milletin içinde reklamını daha da iyi yapıyordu iyi baba.. ama sonraları büyük olan kızı tamamen kendine bağlama çabası içerisine girdi hiç iyi niyetli baktığını düşünmüyorum son 6 ayımızda derdi çocuk beni göremeden yapmasındı! Ve mutlaka uzun zaman beni baya yorumla çocukları kullanacak o karakterde biri

Benim kv de böyleydi. Eşimle az sokmadı birbirimize, onu hayatımdan çıkardım evliliğim kurtuldu. Kadın her kavgada bana al çocuklarını babanın evine git diyordu eskileri hatırladım üzüldüm . Allah yardımcın olsun canım insallah hakkında hayırlısı olur.
Benim kv de böyleydi. Eşimle az sokmadı birbirimize, onu hayatımdan çıkardım evliliğim kurtuldu. Kadın her kavgada bana al çocuklarını babanın evine git diyordu eskileri hatırladım üzüldüm . Allah yardımcın olsun canım insallah hakkında hayırlısı olur.
Demeli sizin eşiniz size değer veriyormuş kaybetmek istememiş ama bende maalesef olmadı öyle bi durum.. tam tersi artık yaptığı iyi şeylerde bile şüphe duyuyordum bana nasıl dönüşü olur diye düşünüyordum

Ne erkekte nede kadinlarda tahamul kalmamis aslinda ilerki zamanlarda evlilk diye birsey kalmayacak insanlar niye evlensinler ki zaten sonlari ayrilik ha bir sene once yada sonra herkes Ben hakliyim dese sonuc bosanmalar olur en iyisi evlenmemek . Butun suc erkekte mi bence hayir kadinlar ve erkekler ortak yanlislari var
Tabiki tek taraflı değil ama burda iki çocuğa rağmen ben bu kararı verdiysem demek ki oluru yok sırf babayla büyüsünler diye bu çocukların psikolojisi ilerde daha da kötü olucak terapistlere gittik bi sefer. Kimse boşanmak için evlenmiyor! Ama herkeste haddini ve duracağı yeri bilecek öyle işim bitene kadar olmayacak ilişkiler

Doğum ve sonrasındaki tepkileri karşılıklı çok abartılı buldum. Geçinmemek için uğraşmışsınız. Olan yine çocuklara olmuş tabii ki.
Çok abartılımı!!! Benim en zor günlerimde beni anlamayan eşe mi abartılı tepkiler vermişim! Burda yazdıklarım daha buz dağının görünen kısmı!anası mememi bile elledi ilk evlendiğiniz günlerde sonra mahremimizi kulak dayadı dinledi ve daha bi sürü şey tüm bunlara karşılık komiğine gelip gülen bi eş... ben nasıl bu kadına kendimi ve çocuklarımı emanet edeyim ben nasıl bu zihniyette ki bi adamla ömrümü paylaşayım ki sonrasında aileme de iftira attı tüm paramı annemlere gönderiyormuşum kardeşimin kredisini ben ödüyormuşum!! Hepsinin dökümünü çıkarttım avukatıma verdim . En ufak tartışamazlardır beli araba benim madem güçlü bi kadınsın yaya git okuluna diye aşağılanan bendim ve hamile halimle diğer kızımı kanguruya koyup bayır çıkanda defalarca yine bendim. Kusura bakmayın düşüncenize katılmıyorum..

Çok abartılımı!!! Benim en zor günlerimde beni anlamayan eşe mi abartılı tepkiler vermişim! Burda yazdıklarım daha buz dağının görünen kısmı!anası mememi bile elledi ilk evlendiğiniz günlerde sonra mahremimizi kulak dayadı dinledi ve daha bi sürü şey tüm bunlara karşılık komiğine gelip gülen bi eş... ben nasıl bu kadına kendimi ve çocuklarımı emanet edeyim ben nasıl bu zihniyette ki bi adamla ömrümü paylaşayım ki sonrasında aileme de iftira attı tüm paramı annemlere gönderiyormuşum kardeşimin kredisini ben ödüyormuşum!! Hepsinin dökümünü çıkarttım avukatıma verdim . En ufak tartışamazlardır beli araba benim madem güçlü bi kadınsın yaya git okuluna diye aşağılanan bendim ve hamile halimle diğer kızımı kanguruya koyup bayır çıkanda defalarca yine bendim. Kusura bakmayın düşüncenize katılmıyorum..

Kadın sapık mı? Sabrınız tükenmiş anladım. Eşiniz de bir tuhafmış. Armut dibine düşmüş yani...

Demeli sizin eşiniz size değer veriyormuş kaybetmek istememiş ama bende maalesef olmadı öyle bi durum.. tam tersi artık yaptığı iyi şeylerde bile şüphe duyuyordum bana nasıl dönüşü olur diye düşünüyordum
Benimki de dengesizdi canim neler yaşattı o ailesi bana. Benimkinin bana bir zararı olmazdı ama ailesini de susturamazdı. En son canıma tak etti milletle birbirimize girdik. 2 çocuğum olmasa çoktan boşanmıştık. Kalkıp annemin evine gittim çocuklarla boşanmak için. Eşimin aklı başına geldi yalvar yakar düzeldi daha ailesiyle görüşmem için baskı yapmıyor, zaten çok kötü olaylar oldu istese de görüşmem.

Benim sorun bu çocuklarına düşkün bi babaydı daha doğrusu milletin içinde reklamını daha da iyi yapıyordu iyi baba.. ama sonraları büyük olan kızı tamamen kendine bağlama çabası içerisine girdi hiç iyi niyetli baktığını düşünmüyorum son 6 ayımızda derdi çocuk beni göremeden yapmasındı! Ve mutlaka uzun zaman beni baya yorumla çocukları kullanacak o karakterde biri
Kizimin babasida oleydi.super harika fedakar baba diye lanse ederdi kendine.kizim ona bagli olsun beni aklina getirmesin istiyordu.
Iyi baba cocugunun annesini mutlu eder.esiniz iyi baba degil.cocuk uzerinde plan yapilacak bir esya degil.bunu anlamiyorlar

Baba olacak vasfi yoksa sidet egilimli ise o cocuk niye yapiyirsunuz cocuk buyunce oda babasi gibi biri olur bosanan cocuklari genelde sidet egilim olur

Baba olacak vasfi yoksa sidet egilimli ise o cocuk niye yapiyirsunuz cocuk buyunce oda babasi gibi biri olur bosanan cocuklari genelde sidet egilim olur
1. Doğumumdan sonra anladımkoca olacak vasfının olmadığını ama artık bi şeyler için geç derken ikinci de oldu ! Bi kere çocuğu nasıl yetiştirirseniz ne görürse onu yapar ve Yaşar. Bu düşüncenize katılmıyorum boşanmamış ailelerinde çocuklarında şiddet eğilimi olanın payı bi hayli fazla. Tamamen annenin ve ne yazık ki benimkinde olmasa da babanın bilinç düzeyiyle ilgili! Eğitim okulda başlamaz ailede Başlar sizlerin gözden kaçırdığı nokta bu...!

Back
X