İki çocuğunun arası 12 yaş olan anneler

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.

Neye şok oluyorlar anlamadım anası belli babası belli gayri-meşru cocuk muamelesi yapmışlar ister 12 yaş olur ister 15 kime ne. Oğlum 9 yaşında yeni doğum yaptim hic pisman degilim

Benim bir ablamla 13 diğeriyle 10 yaş var aramda.
Küçüklüğümde abladan ziyade küçük anne gibiydiler benim için.
Öyle kötü bişey falan değil, sadece arkadaşlık, beraber büyüme olayı elbette olmuyor, yalan değil.
Yaşınız daha genç, ilk çocuğunuzu da kucağınıza alacak olabilirdiniz, korkacak bişey yok, sağlıkla gelsin bebiş ☺

Anne değilim , öğretmenim.
Çok ideal bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Çevremde de fazlasıyla örnek var , 17-18 yaş farka kadar diyeyim.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

İnsanların ağzına niye bakıyorsunuz ki? İnsanları çocuk mevzularında memnun edecek bir formül yok, illa ki bir şeye takarlar; çocuk sayısına takarlar, cinsiyetlerine takarlar, hemen peş peşe doğurmanıza takarlar ya da sizin durumdaki gibi çok ara verip doğurmanıza da takarlar. Olumsuz yorum yapınca anne adayına bir faydaları olmadığını düşünüp, şom ağızlarını kapasalar bir sorun kalmayacak aslında. Neticede anne ne yaşayacaksa onlar konuşsa da konuşmasa da yaşayacak zaten. Kısaca şu saatten sonra moralinizi bozacak her türlü saçmalığa kulaklarınızı kapatın. Bu işi nasıl kıvıracağınız konusunda en iyi yolu yine kendiniz bulacaksınız; zor olsa da kolay olsa da durum bu. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.

30lu yaşlarındaki kadının da doğurganlığına karışılacaksa kapatıp gidelim ülkeyi. allah allah. gayet yaşınız enerjiniz gücünüz yerinde ki yapmışsınız. başkalarına ne oluyor. 18imde veya 28imde anne olmaktansa net 38'imi tercih ederim -hatta çocuğum olursa anca o zaman olur kendim için planlarım değişmezse.

ay ağzı olan konuşuyo ya kendin yapmazsın o zaman de geç sanki doğurup kucaklarına atıcaksın.

Bence çok iyi
Cevremde var bayagi özelikle çalışan bayanlar 1ini buyutup diğerini boyle araliklarla yapıyor
12 13 çok var
Buyuk cocuk kucugede abilik ablalik yapıyor super bence
Mesela ben suan: hamileyim yasim kucuk olmadigi icin buyuk ihtimal pespese yapmak zorunda kalacam bu beni çok yoracak

Bir yanda ergenliğe girmek üzere olan bir çocuk diğer yanda yeni doğacak bebek zor olur diye demişlerdir. Benim sevgilimin abileriyle arasında 9 ve 11 yaş var, o kadar güzel büyümüş ki diğerlerinden çok küçük olduğu için çok sevgi görmüş, anne babası ayrı abileri sevmiş. Araları az olan kardeşler arasında kavga dövüş çok oluyo ama çocuk büyüdükten sonra arkasından bı tane gelince büyük de kendini sorumluluk sahibi hissediyo sahip cikiyo kardeşine

Planlı bi gebelikse veya bebeğini istiyorsan hiç umursanacak şeyler değil. Hatta ben olsam sizin içiniz geçmiş olabilir ama ben hala aktif bi annemin derim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…