- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Kaç çocuğunuz var?İnsanları asla memnun edemezsiniz bunu kabul edin önce ☺
Ben de 38 yasindayim bence gayet genciz, ayrica sizin aksinize benim cevremde de herkes, bir tane daha doğur, ilerde pisman olursun baskisi yapıyorlar, ben dusunmuyorum ama dusunuyor olsam 40 yasinda da anne olabilirdim.
İki oğlum var. İlkini 29 yaşında, ikincisini 40 yaşında doğurdum. Şimdi büyüğü 14, küçüğü 3 yaşında. Bende 43 yaşındayım. Çocuk demek bir sürü iş yükü, sorumluluk demek. Bu anlamda kolay olduğunu söyleyemem ama ben kendi adıma yaşımdan dolayı bir sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Biraz önce oruçlu olduğum halde günlük sporumu bile yaptım :)Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Ablamla 14 kardesimle 13 yas var aramda ne varmış bundaMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
İçime su serptiniz,gözüm iyice korkmuştuİki oğlum var. İlkini 29 yaşında, ikincisini 40 yaşında doğurdum. Şimdi büyüğü 14, küçüğü 3 yaşında. Bende 43 yaşındayım. Çocuk demek bir sürü iş yükü, sorumluluk demek. Bu anlamda kolay olduğunu söyleyemem ama ben kendi adıma yaşımdan dolayı bir sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Biraz önce oruçlu olduğum halde günlük sporumu bile yaptım :)
Ayrıca ikisi birlikte çok tatlılar. Biri çok büyük, biri çok küçük :) Diyorlar ya yaş fazla olunca kardeş gibi olmazlar, yine yalnız büyürler diye. Hiç de öyle değil. Onların da kendilerine göre bir iletişim tarzları var. Abi-kardeş ilişkisi
Uçuk bir yaş değil ki canım neye şok olmuşlar. Eşimle kardeşleri arasında 14 16 yaş var. Hiçte sıkıntı yaşamadılar. Yaşında genç annelik için.Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Bu biraz nasip biraz da ebeveynlerin kendini hazır hissetmesi ile ilgili. Demek ki siz kendinizi şu an hazır hissettiniz ikinci kez anne olmaya. Boşverin insanların ne söylediğiniMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?