- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdaymışız hemen hemen.Beni en iyi siz anlarsınız.Şaşırmalara doyamadı insanlarYaşım 36 13 yaşında oğlum var 15 haftalık hamileyim olamazmi yanigayet normal kafana takma
İnşallah öyle olur .Bence çok iyi
Cevremde var bayagi özelikle çalışan bayanlar 1ini buyutup diğerini boyle araliklarla yapıyor
12 13 çok var
Buyuk cocuk kucugede abilik ablalik yapıyor super bence
Mesela ben suan: hamileyim yasim kucuk olmadigi icin buyuk ihtimal pespese yapmak zorunda kalacam bu beni çok yoracak
Umarım öyle olur teşekkür ederimPanik heyecan yokMilleti de boşverrrr
Kardeşimle aramda 18,5 yaş var iyi ki iyi ki olmuşBen çok istemiştim gerçi.
İçimde aşırı bir çocuk sevgisi var çünkü. Annemde meyilliydi ama cesaret edemiyordu sonra baktı yaş 38 olmuş düşünmenin sırası değil dedi
Hatta anneme diyorum ki keşke bir tane daha yapsaydın hemen peşinden kardeşim yalnız kalmasaydı
Neyse yeğeniyle 5,5 yaş araları olacak sadece
Size de hayırlı olsun insan bebek sevmeyi bile özlüyor doğduktan sonra herkes bunu iyi ki yapmışsın diyecek emin ol. Sende o zaman bu lafları yüzlerine yüzlerine çarparsın.
Her ikisi de diyelim.kafamda deli sorularŞimdi şok oldukları ve sizi korkutan iki çocuk arası yaş farkı mı yoksa 38 yaşında hamile kalmak mı?
1.si ise çok sorun değil bence.
2.si ise sorununuz, evet iş işten geçmemiş ama 35ten sonraki her gebelik genç gebeliğe göre risklidir.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Annem beni 37 yaşında doğurmuş abimle aramda 20 yaş var. Ablam yeğenimi 37 yaşında doğurdu büyük yeğenimle arasında 14 yaş var. Annemle de ablamla da abimle de aram gayet iyi. Ufaklığın da aynı şekilde.Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
İnşallah öyle olur teşekkür ederimBenim en kucuk kardeşimle ortanca kardeşim arasında tam 12 yaş var ve annem cok rahat büyüttü çünkü hep biz destek olduk. Bence hiç sıkıntı yapma arlarıda güzel oluyoo sonucta ileride birbirlerine onlar destek olcaklar![]()
38yas artik normalİnşallah öyle olur .
İnsanlar Herseye yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerine maalesefYasiniz gate genc, sizin yasinizda ilk cocuguna sahip olan tonla kadin taniyorum. Sagliklisiniz, cocuk anali babali kime ne yahu, insanlar buna da mi yorum yapar oldu??
Aynı durumu yaşıyorum şuan ama benim diğer kişilerle değil kendimle sorunum daha 3 gün önce öğrendim benimde 10 yaşında bir evladım var.Tedaviler falan 10 sene uğraştık ikinci bebek malesef olmadı.Bende artık olmaz ümidiyle bırakmıştım takibi ama süpriz oldu çok şaşkınım 36 yaşındayım bu yaştan sonra nasıl olur die düşünüp duruyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.Ama insanları dert etme onlar hep konuşur zaten takma kafana canım.Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canımMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Evet hemen hemen aynı durumdayız.Tabiki benim de aklımda soru işaretleri var .bir de millet şaşırınca canım sıkıldı.Kolay değil yıllar sonra.Aynı durumu yaşıyorum şuan ama benim diğer kişilerle değil kendimle sorunum daha 3 gün önce öğrendim benimde 10 yaşında bir evladım var.Tedaviler falan 10 sene uğraştık ikinci bebek malesef olmadı.Bende artık olmaz ümidiyle bırakmıştım takibi ama süpriz oldu çok şaşkınım 36 yaşındayım bu yaştan sonra nasıl olur die düşünüp duruyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.Ama insanları dert etme onlar hep konuşur zaten takma kafana canım.Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım