Ablacım sana bir teselli annem 35 yaşındayken ben 7 yaşındayken bir teyzem oldu annemle arasında 35 yaş var olur olur merak etmeMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Maşallah.Ablacım sana bir teselli annem 35 yaşındayken ben 7 yaşındayken bir teyzem oldu annemle arasında 35 yaş var olur olur merak etme
Hamile kalana kadar ne tek çocuk mu diye psikolojik baskı yaptılar hem de nasıl.Millet çok biliyoröncesinde de yalnız kalmasın çocuk doğur diyorlardır bakmayın onlara siz, hagırlı olsun bu arada :)
Amin inşallahEşimle en küçük gorumcemin arasında 19 yaş var, canınızı hiç sıkmayin. Bebeğiniz saglikla doğsun insaallah
Kim ne derse desin önemsemeyin. En küçük kardeşimle aramda 13 yaş var. Ben 24 o 11 yaşında. Ama hiç öyle çok fark var gibi durmuyor. Hatta daha iyi oluyor. Büyük aklı yettiği için küçükle daha kaliteli daha güzel zaman geçiriyor. Kıskanmıyor öncelikle. Bence çok güzel birşey. Benim gözümde kardeşim hala miniminnacık. Her gittiğimde mıncıklarım onuMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Masallah annaneye,menapoza da girmemis:))Ablacım sana bir teselli annem 35 yaşındayken ben 7 yaşındayken bir teyzem oldu annemle arasında 35 yaş var olur olur merak etme
Konu sahibi,olay yerinden bildiriyorum,bir kardesimle aramda 12 yas var:)
Fikir alisverisi yapiyoruz,alisverise cikiyoruz, dertlesiyoruz.
Kim demisse haltetmis,kardeslik varsa vardir,yoksa ikiz de olsa anlasamazlar.
Benim kucuklerin arasi 2,5 yas ama anlasamiyorlar pek:)
[/QUOTE
Ne güzel inalllah ilerde öyle olurlar
Konu sahibi,olay yerinden bildiriyorum,bir kardesimle aramda 12 yas var:)
Fikir alisverisi yapiyoruz,alisverise cikiyoruz, dertlesiyoruz.
Kim demisse haltetmis,kardeslik varsa vardir,yoksa ikiz de olsa anlasamazlar.
Benim kucuklerin arasi 2,5 yas ama anlasamiyorlar pek:)
İnşallah ilerde benimkiler de öyle olur yaş farkı kapanırKim ne derse desin önemsemeyin. En küçük kardeşimle aramda 13 yaş var. Ben 24 o 11 yaşında. Ama hiç öyle çok fark var gibi durmuyor. Hatta daha iyi oluyor. Büyük aklı yettiği için küçükle daha kaliteli daha güzel zaman geçiriyor. Kıskanmıyor öncelikle. Bence çok güzel birşey. Benim gözümde kardeşim hala miniminnacık. Her gittiğimde mıncıklarım onu
Ne kadar saçma tepkiler sanırsın 60 yaşındasın . Millet 35 yaşında evleniyor öyleyse onların çocuğu olunca da şaşırsın.Hep bi negatiflik.Sa na ne karı koca istemiş çocuk yapmış istersen 45 yaşında yaparsın Allah sağlık verdikten sonra .Asla kötü düşünme çok güzel anne olacaksınMerhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
İnşallah teşekkür ederimNe kadar saçma tepkiler sanırsın 60 yaşındasın . Millet 35 yaşında evleniyor öyleyse onların çocuğu olunca da şaşırsın.Hep bi negatiflik.Sa na ne karı koca istemiş çocuk yapmış istersen 45 yaşında yaparsın Allah sağlık verdikten sonra .Asla kötü düşünme çok güzel anne olacaksın
Allah kolaylık versin,size iş kalmaz gibi geliyor bana,2 büyük kızınız varken19 17 yaşlarında kızlarım var ve hamileyim
Nasıl olacak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?