İki çocuğunun arası 12 yaş olan anneler

Ablacım sana bir teselli annem 35 yaşındayken ben 7 yaşındayken bir teyzem oldu annemle arasında 35 yaş var olur olur merak etme

Çocuk sizin kime ne? Onlar mı bakacak? Verin ağızlarınin payını.

Kız kardeşimle aramda on yaş var. Çok keyifli bir ilişkimiz var.

Eşimle en küçük gorumcemin arasında 19 yaş var, canınızı hiç sıkmayin. Bebeğiniz saglikla doğsun insaallah ayrıca ben 33 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim.

Kim ne derse desin önemsemeyin. En küçük kardeşimle aramda 13 yaş var. Ben 24 o 11 yaşında. Ama hiç öyle çok fark var gibi durmuyor. Hatta daha iyi oluyor. Büyük aklı yettiği için küçükle daha kaliteli daha güzel zaman geçiriyor. Kıskanmıyor öncelikle. Bence çok güzel birşey. Benim gözümde kardeşim hala miniminnacık. Her gittiğimde mıncıklarım onu

Konu sahibi,olay yerinden bildiriyorum,bir kardesimle aramda 12 yas var:)
Fikir alisverisi yapiyoruz,alisverise cikiyoruz, dertlesiyoruz.
Kim demisse haltetmis,kardeslik varsa vardir,yoksa ikiz de olsa anlasamazlar.
Benim kucuklerin arasi 2,5 yas ama anlasamiyorlar pek:)

İnşallah ilerde benimkiler de öyle olur yaş farkı kapanır

Ne kadar saçma tepkiler sanırsın 60 yaşındasın . Millet 35 yaşında evleniyor öyleyse onların çocuğu olunca da şaşırsın.Hep bi negatiflik.Sa na ne karı koca istemiş çocuk yapmış istersen 45 yaşında yaparsın Allah sağlık verdikten sonra .Asla kötü düşünme çok güzel anne olacaksın

İnşallah teşekkür ederim

Ne varki bunda aksine dahada avantajlı bence
çocuğunuz yardım eder ona yeri gelir annelik eder ne güzel bişey sizin yükünüz hafifleyecek
Elalemin laflarına ne bakıyosunuz
3-4 tane küçük çocuğa millet birarada bakabildiğine göre siz hayli hayli bakarsınız
yaşınızda öyle çok ileri değilki
Tedirgin olacağınıza sevinmeniz lazım
Allah banada bütün isteyenlerede nasip etsin

9 aylık kuzenim var abisi de 13 yaşında şuan. dayımın çocukları, yengem de 35 yaşında, hepi topu sizden 3 yaş küçük
hiç kimse de yadırgamadı sizin çevrenizdekilerin bu tepkisi acayip asıl
yengem bebek bakmanın ardından 10 küsur sene geçtiği için zorlanıyor sadece, uykusuzluk falan hani
ama çok mutlular
bunun dışında aile dostumuzun yine 13 yaşında ikizleri var, bir küçükleri de 3 yaşına yeni bastı
arada 10 yaş var. onlara da hiç tepki gelmedi
ikizler kardeşlerinin doğumunda annesine çok yardım ettiler hatta

insanların dediğini bu kadar umursamayın, gayet normal yaşlardasınız, siz de çocuklarınız da
yadırgayan olursa "kusura bakmayın size sormadan yaptık" dersiniz

Son düzenleme:
evlenırsın çocuk ne zaman
bir tane yaparsın ıkıncı ne zaman
hamıle kalırsın nıye kaldın
iyi madem girsinler yatak odalarına !milletin ağzına göre iş yapalım.ancak öyle ikna olacak torba ağızlılar.
mübarek ramazan günü bayramlık ağzımı açmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…