İki çocuğunun yaş farkı çok olan anneler morale ihtiyacım var

morkoltuk

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
777
1.488
313
Diğer
Merhaba, kızım 8 yaşında. Şu an 18 haftalık hamileyim
Bir oğlum olacak .Aradaki yaş farkı , cinsiyetlerin farklı oluşu çok korkuttu beni .
Benim gibi çocuk büyütenler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

Kız kardeşimle aramızda 9 yaş var. Hep annelik yaptım çok küçük yaşta olgunlaştım bu yüzden Kardeşim biraz büyüyene kadar sıkıntı yaşadık açıkcası, şöyle ki; annem kardeşini de götür gittiğin yerlere dediği zaman çok sıkıntı çıkarıyordum küçük o uğraşamam ilgilenemem falan diye ama son 1-2 senedir (kardeşim liseye geçtiğinden beri) aramız düzeldi. Şuan herşey gayet güzel yaş farkı avantaj olmuş durumda

İki kız olunca iletişim oluyor zaten ama benim küçük erkek olacak paylaşımları çok az olacak onun endişesi var

Bence öyle düşünmeyin, çok daha güzel de olabilir ki benim çevremde var öylesi de. Çokta iyi anlaşıyorlar. İyi düşünün, iyi olsun.

Kızım 10 yaşında,hatta ben doğum yapınca 10 buçuk yaşında olacak.Ve benimde oğlum olacak şimdi.Ben hiç endişe etmiyorum.Kızım çok sabırsız hatta.Bir an önce dogsun istiyor.

Erkek kardeşim ile aramızda 11 yaş var. Çok cok iyi anlaşıyoruz bana annemden fazla güvenir sever sayar bende onu. Şimdi ben 43 o 32 yaşında aramız mükemmel ötesi.

Merhaba benim de 8 yaşında bir kızım var.Üç aylık hamileyim ben de.Henüz cinsiyeti belli değil.Benim de endişelerim var.Hem kendim için bunca yıldan sonra bebek bakmak konusunda hem de kardeşler konusunda.Kızım çok heyecanlı ablalık konusunda o yüzden umutluyum ama paylaşımları büyüyene kadar nasıl olur bilemiyorum.Kardeşi olması kardeşi olmamasından iyidir diye düşünüyorum en azından.

Bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…