Doğum gününe kadar olan süreSon bir sene içinde toplam mi yoksa doğumdan önceki yani 32. Haftada rapor aldığımızı farzedersek 32. Haftadan geriye doğru 120 gün mu.
beni örnek al bak..arada 1,5 yaş var.küçük iki olduğunda düzen iyice oturacak.bu arada ben misk
zaten artık kreş yaşları da geliyor yavaştan yavaştan.benimkiler küçücüktü iki tombalak ikiside bebek.ama seninki şimdi olsa artık büyüğün bebeklikten çıkmış olacak .kayınvalide destek olmazmı.şirin bi hatundu sankiMiskim ailem yakın olsa kısa aralıklarla yapardım ama tek başıma cesaret edemedim.
Ama çocuk için güzel olur sıkılmazlar hiç, kızım şimdi tek başına sıkılıyor bazen beni oyun arkadaşı belledi:)
Merhaba herkese:)
3 yaşında bir kızım var.
Eşim de ben de kızımın kardeşi olmasını istiyoruz özellikle eşim.
Aslında psikolojik olarak hazırım sanıyordum kardeşi olursa aralarındaki yaş farkı çok fazla olmasın istiyordum.
Geçen sene oturduk bütçemizi, sigortamızı vs bu plana göre ayarladık, bu yaz sonu çalışmalara başlarız dedik:)
Ama ben eylülden beri biraz daha bekleyelim diye diye Kasım'a kadar getirdim:)
Artık çalışmalara başlamamız lazım çünkü sigorta kapsamayacak iki üç ay daha ertelersem:)
Vakit yaklaştıkça ben de bir panik havası, bir korku aslında neyden korktuğumu da bilmiyorum :)
Biraz daha beklese miydim diyorum biliyorum ki kendimi hiçbir zaman %100 hazır hissetmeyeceğim.
İşler planladığımız gibi giderse aralarında 4 yaş olacak idare edebilir miyim, zorlanır mıyım bu yaş farkıyla?
Neler bekliyor beni, olaylar nasıl gelişiyor, ne zorluklar yaşanır bilmek istiyorum.
zaten artık kreş yaşları da geliyor yavaştan yavaştan.benimkiler küçücüktü iki tombalak ikiside bebek.ama seninki şimdi olsa artık büyüğün bebeklikten çıkmış olacak .kayınvalide destek olmazmı.şirin bi hatundu sanki
Kızlarımın arası 16 ay. Bana göre 4 yaştan fazlası da çok olur. Büyük kreşe gider küçük evde yorulmazsın.
Büyük kendi yemek yer wc eğitimi var ne olsun ben hala iki bez bağlıyorum.
Eğer ikinci çocuk istiyorsan erteleme. Ama yok istemiyorum galiba diyorsan hiç yapma. Hiç istememekle, birkaç yıl sonra isterim belki arasında fark var çünkü.
Merhaba emzırırken mı hamıle kaldınız 3 aydır deniyoruz emzırdıgım için olmuyor sanırım:\Benimkilerin arasi 22 ay ilk sene yalan yok cok zorlandim simdi biri 2 digeri 4 yasinda surekli oyun oynar eglenirler arada tartisma oluyor oda olsun o kadar genel olarak gayet iyiyiz
Yas farkiniz iyi cocugunuz daha bilincli olur elbette zorlanirsiniz biraz ama ustunden gelirsiniz
Yas farkinin az olmasi bence ilerisi icin cok daha guzel arkadas gibi olurlar
Eger suan bir sinav hazirligi icinde olmasam 3. Bile dusunurum
Benım de kızım 1 yasında 3 aydır kardes istiyoruz ama olmadı emzırdıgım için sanırım. Ben de sizinle aynı fikirdeyim kızım bez paketlerinin uzerındeki bebekleri opuyor sevıyor aaa bebek dıye cıglık atıyor bebek gorunce. Hos kendisi de bebek ama işte seviyor:) İnşallah yakında kardesıni de sever once karnımda sonra yanında:)Benim 4.5 aylık bir bebeğim var ve bebeğim 1 yaşını doldurunca hatta belki doldurmadan önce 2. için denemelere başlamak istiyoruz.Bu durum kişinin bakış açısına,sahip olduğu çocuğun durumuna göre değişir.Ben şahsen çocuğumun sevgiyi de kardeşiyle paylaşmayı taaa en başından öğrenmesini istiyorum,böyle yaparak çocuğuma haksızlık yapmış gibi hiç hissetmiyorum hatta tam tersi bu durumun kişilik yapısına katkıda bulunabileceğini düşünüyorum,dediğim gibi bakış açısı.
Doğumdan önce iyi insandı gözümde ama doğumumdan sonra kadının içinden canavar çıktı, Durduk yere arayıp "Bu çocuk sana anne diyecek, sana sarılcak neden" diye bana bağırdı gerisini sen düşün :) Sezaryenden 2 gün sonra annemden bir bardak su istedim diye eşimi arayıp Chek beni evde istemiyor, annesinden su istedi diye ağlamış insan kendisi
ciddi olmasızsın oha oda nesi
kıskanıyo seniBen de şok şaşırdım kabul etmekte zorlandım maalesef böyle biriymiş kv, zaten ondan sonra da hiç değişmedi aynı huysuzlukta gidiyor
kıskanıyo seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?