iki çocuk arası yaş farkı?

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
iki çocuğun arasındaki yaş farkı kaç olmalı? kıskançlıkları zorlukları kolaylıkları hepsi ni düşünürsek! :):52:

Kıskançlık kaç yaş fark olursa olsun olur sanırım.Ama bana iki çocuk arasındaki ideal yaş farkı en az 3 en fazla 6 olmalı gibi geliyor.
Hatta 3 yaş fark belki çocuklar için iyi olabilir ama anne için erken olabilir.
Aslında ben henüz ilk bebeişimi bile doğurmadım sanırım buna anneler daha doğru cevaplar verecektir.

ewet tecrübeli annelerden alsam daha iyi olacak 11 aylık bir oglum var 2. için zaman düşünüyorum :))

hu huuuuuuu hanımlar tecrübeleri paylaşırmısınızzzzzzzz

bnece 3 iyidir
erken oluna çocuklar kuçuk oldugu için zorlaniyorsun
geç olursada rahataa ali$irsin zor gelir ba$tan bebek buyutmek
2 ya$inda korunmayi biraksan doguyum diyene kadar 3 olur buyuk ,kuçukde ellerinizden oper :)
yardim edeenin varsa guveniyorsan kendine e$ine ve yardim edeceklere daha erkende olabilir iki sene sonra duze çikarsin :)

kiskançliga gelince
karde$ini kiskanmayan çocuk YOKDUR ..:emir_bebek:
kaç ya$ olursa olsun bu sorun hep olacak
zaten genelde buyukler deil kuçukler kiskaniyor ( buyuk ali$inca kuçuk ba$liyor ve bitmiyor :) )

benimde aylar önce aynı başlıkta açtığım bi konum vardı, fikrimce en uygun yaş 3 yaş, şu an oğlum 4 yaşında bebek istiyorum ama geç kaldığımı düşünüyorum açıkçası,oğlum tamamen bebek tutkunu arkadaş canlısı bi çocuk ,sıkıldığını ve kardeş istediğini belirtiyor her fırsatta... hemen gebe kalınmayacağını ve 9 ay bekleme süresini hesaplarsak 5 yaşına girmiş olacak oğlum.yaş farkı uzadıkça paylaşımlar azalıyor sanki. onun için çocuk 2 buçuk yaşındayken gebelik ,3 buçuk yaşındayken kardeş olmuş olmalı bence..

aslında annem ve kardeşim yanımda ama onlara güvenip yapmam şimdide aman aman çok yardımları dokunmuyor. 3 2.5 3 ideal gibi bencede
bnece 3 iyidir
erken oluna çocuklar kuçuk oldugu için zorlaniyorsun
geç olursada rahataa ali$irsin zor gelir ba$tan bebek buyutmek
2 ya$inda korunmayi biraksan doguyum diyene kadar 3 olur buyuk ,kuçukde ellerinizden oper :)
yardim edeenin varsa guveniyorsan kendine e$ine ve yardim edeceklere daha erkende olabilir iki sene sonra duze çikarsin :)

okadar çokdüşünüyorum zaten 2 de denemeye başlasam anca sanırım D:
benimde aylar önce aynı başlıkta açtığım bi konum vardı, fikrimce en uygun yaş 3 yaş, şu an oğlum 4 yaşında bebek istiyorum ama geç kaldığımı düşünüyorum açıkçası,oğlum tamamen bebek tutkunu arkadaş canlısı bi çocuk ,sıkıldığını ve kardeş istediğini belirtiyor her fırsatta... hemen gebe kalınmayacağını ve 9 ay bekleme süresini hesaplarsak 5 yaşına girmiş olacak oğlum.yaş farkı uzadıkça paylaşımlar azalıyor sanki. onun için çocuk 2 buçuk yaşındayken gebelik ,3 buçuk yaşındayken kardeş olmuş olmalı bence..

Back
X