iki cocuk,catlak bir kedi,bir sirt cantasi.yol nereye gotururse...

Küçük cocuklar cok cabuk alışıyorlar herşeye.

Benim arkadaşım oğlunla 1,5 sene boyunca australya turu yapdi. Karavanla. Oğlan 2 aylikdi yola çıktığında. Kadin gezdi tozdu geei geldi.
Yıllardır oglunla yapar bunu. Her sene backpack yapiyorlar.

Olur yani... siz isterseniz olur

hep örnek veririm, Annem zamanında 2 küçük çocuk ve hamile halinle babamla beraber araba ile almanyaya tatile gidip gelmiş,yollar, kamplar,çadırlar, piknikler ,curcuna ama sonuçta olmuş bitmiş en güzel anılarla...yani isteyince olur..siz yeterki rahat olun,herşey mükemmel olmak zorunda değil anı biriktirip gönlünüzce eğlenin yeterki

İki sene içinde gidip dönmüşlerdir bence.

Valla bana kalsa çadır alıp kamp kuracaktık eşimle bir tane de oğlum var. Ama eşim oğlanla olmaz die vazgeçtik. Pansiyona gittik on gün kaldık. Ama istedikten sonra iki çocukla da kamp yapabilirsiniz. Eskiden insanlar çadırda yaşıyordu neden olmasınsizde ben gibisiniz. Hatta millet Deniz kenarına çadır kurduğunu görünce içim gitti eşimde pişman oldu çadır alsaydık die

Daha minicik bebek onlar. Birakin cadiri yattigi degisik yatagi bile yadirgarlar huzursuz olurlar. Bazen annelik cok sevdigimiz seylerden vazgecmekten geciyor maalesef.

kizim dogmadan once istanbula gitmistik her yeri gezmistik bi dakika bile oturmadik butun istanbulu dolastik.cok keyif almistim beni asiri mutlu etmisti.bu yil kizimla gittik kesinlikle ayni olmadi hatta bi daha tatile gitmem dedim.otel disinda boyle biseyi cocukla yapsaniz dahi keyif almazsiniz

Size bir araba, kolay katlanan bebek arabaları, iki bebek içinde kundak, aksamlari çocukların rahat uyuyabilecegi tam pansiyon bir otel/pansiyon/yazlık vs. Sabah bebeleri besleyip konumunuza uygun noktada ki belirli yerleri gezersiniz.. akşam geri dönüp çocukların uyku/yemek düzenlerine devam edersiniz. Transporter tarzı bir araç kiralama şansınız varsa tadından yenmez .. Arkaya bebek koltukları/ uykuları geldiğinde aracı durdurup onlar uyurken Piknik tarzi aktivite yapabilirsiniz. Çadır fikri ikizlerle hiç iyi gelmedi..

Evet mantikli olan dediginiz gibi bir tatil.ama ben eskileri ozledim sanki biraz.hazir esimde o kivamdayken yapalim bir cilginlik dedik.dedik ama bakalim ne olur

Çok takdir ediyorum sizin gibi insanları
Çocuğumuz yok, kedimi alıp 21 km ötedeki yazlığımıza gitmeye üşeniyorum, tatil denilince kıyıda köşede ne kadar tembellik hücrem varsa hepsi beynime üşüşüyor
Böyle üşenmeden gezen insanlara bayılıyorum

İlk çadır deneyimim 15 aylık oğlumla oldu. Benim için kük tüp ve kangurum varsa tamamdir. Sizin ikizler 32 aylıkmis. Bence çok daha kolay olur.

çadır olmaz da otel olur pansiyon olur canım çocuklar var diye eşinizle eğlenmiycek misiniz yani adam özüne dönmüşken alın çocukları çıkın bence zor olacaksa olacak olsun varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…