iki cocuk,catlak bir kedi,bir sirt cantasi.yol nereye gotururse...

Boluda butik otelde kaldık yeni, kahvaltı ve akşam yemeği otelden, hem otel çok küçüktü, sıkılmadı çocuklar (kalabalığı hiç sevmezler) hem dinlendiler.

Gündüz de abant yedigöller gölcük attık kendimizi, doğa yürüyüşleri yaptık. Küçük 8 aylık, onu kanguruya attık, büyük 4 yaşında, o bizle yürüdü, yorulunca oturup dinlendik.

Muhteşem ötesiydi diyeyim, ki küçük diş çıkarıyor, büyük asi. Ama oldu mu oldu yani.

Ay ne guzel.iste bu
Ay ne guzel.iste budur.olur tabii ya niye olmasinki

kızım 5 yaşında (yakında 5.5) ilk tatilimizi 6 aylıkken yaptık ve o zamandan beri her yıl en az 2 kez tatile gidiyoruz, birini herşey dahil otel tatili, diğerini gezmeli tercih ediyoruz, 2 sene üst üste zeytinli rock festivaline bile gittik. bayramdan önce otel tatilimizi yaptık, ağustosta da tak çantayı sırtına, ölüdeniz-selimiye-bozburun-datça yapmayı planlıyoruz.
ama kediyle tövbeler olsun, bir kere yazlığa götürdüm 10 saatlik yolu dönüp eve bırakıp geri yazlığa döndüm, ona bakıcı şart :)
çocuklara gelince, tatil bizim kadar onların da hakkı, ben çocukla tatil olmaz lafını duyunca bile üzülüyorum... ailem üst üste doğmuş 3 çocukla her sene gezdirirdi, karadeniz turuna bile gitmiştik, hayatımın en güzel anıları onlar, hiçbir çocuk bundan mahrum kalmamalı.

Ayni kafadayiz.kedi olayina cok guldumkediyle benim de sonum bu olur herhalde tabii kaybetmezsek kediyi yollarda(allahim sen koru)

Ne guzel yazmissiniz.hayat cok kisa ve bu hayattan 2.bir tane daha yok.mutlu oldugu seyleri yapmali insan
Bana olur gibi geldi.Ama biraz rahat olmalısınız.Diyelim ki sandığınızdan zor oldu.Ne kaybedersiniz?Dönersiniz evinize...
Bildiğiniz bir yaşantı.Bebeklerden sonra klasik koruyucu annelerden,bizlerden biri olduysanız,o başka tabii...

Ayni kafadayiz.kedi olayina cok guldumkediyle benim de sonum bu olur herhalde tabii kaybetmezsek kediyi yollarda(allahim sen koru)

biz kaybetmeden götürmeyi başardık ama 48 saat aç, susuz, kanepenin altına sindi çıkmadı, elimi uzattıkça bildiği bütün pati atma yöntemlerini acımasızca uyguladı (neyse ki tırnaklarını kesmiştim)
sonunda dayanamadım yakaladım ensesinden attım arabaya çıktım yola, annem ve eşim delirdin mi dediler dinlemedim, götürdüm manyağı eve, girer girmez kumuna koştu, iki gün çiş tutmuş deli
sen kal burda ben gidiyorum ne halin varsa gör dedim, ha şöyle akıllı ol aklını alırım der gibi baktı
bu da böyle berbat bir anımdır, ibret olsun tüm kedi annelerine

Hic oyle bir anne olamadim.ama o annelere tas cikartan bir esim var

deli vallahi bunlar ya.bizimki hepten catlak.kedi dedigin uyur demi.yok bu 2 dk totosunun ustune oturmaz.once onu da gotururuz dedik.hadi bir tasma aliriz yavrucak azicik cim toprak gorsun ama dusunmemle vazgecmem bir oldu

Hahhahhaa,o sizin olmanızdan daha kötü.Benim kuzen eşini canından bezdirdi,kadın pes etti,onun dediği fibi büyüyor çocuklar,paniğin teki kuzen
Aynen benim esim de oyle.cildiriyorum bazen.oturmaya yeni basladiklarinda elinde bir yastik peslerinde gezerdi.hani olurda otururlarken birden dengeleri bozulur geriye dogru duserlermis.yastigi koyacakmis o sirada arkalarina.neyseki bakti ben de tik yok azaltti biraz

O da bir tek emziremedi gerekli techizatı olmadığı içinOndan başka herşeye karıştı,altı kirlenmiştir değiştirelim,acıkmıştır yedirelim,saat geldi uyutalım.
Bir faydası oldu bu durumun,çocuklar annee diye değilde,babaaaaa diye ağlıyor,eşide sepetliyor babalarına her ortamda

O da bir tek emziremedi gerekli techizatı olmadığı içinOndan başka herşeye karıştı,altı kirlenmiştir değiştirelim,acıkmıştır yedirelim,saat geldi uyutalım.
Bir faydası oldu bu durumun,çocuklar annee diye değilde,babaaaaa diye ağlıyor,eşide sepetliyor babalarına her ortamda

Bu kadar olur yani.aynisi benim esim de.sepetlemme isini ben de cok yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…