• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki çocukla boşanmak...

Sevgilisevginerdesin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
131
51
13
41
31 yasındayım.
2 küçük çocuğum var.
Adliyede memurum.
5yıllık evliyiz.

Kocamla çok büyük kavgalarımız oldu. Denedik denedik ama hep bulunduğumuz noktadan bi adım ileriye gidemedik. İkimizde sorunluyuz sanırım. Ya da bilmiyorum suç kimin ortada bi suç var mı daha ne yapılır bilmiyorum 5yıllık evliyiz kocam bir senedir çalışıyor. Aldığını da ev yaptırdık krediye veriyor ben de araba için kredi çektim onu ödüyorum sıkışıyoruz ama çok şükür bi şekilde olup gidiyor yalnız evi eşyaları resmen tabir yerindeyse dişimle tırnağımla yapyım çok emeğim çok alınterim sabrım var uğraşım var.
Sıkıntısını ben çektim sefasını kimler sürecek bakalım. Çarşamba günü gidip dava açacakmışız. Karar verildi. Bakmayın sakince yazdığıma içinde fırtınalar kopan biriyim. Sinirleniyorum elimde değil son olayımız da iyice sinirlendim geçen çarşamba eşimle büyük çocugum gezmeye gittiler ben akşam yemek yaptım aradım sekiz gibi bekleyeyim mi daha yıyım mi diye bekle bes dak. Geliyoz dedi. Onbes dak sonra aramış ben sonra gördum salata falan da yapım diye mutfaga gıtmıştım sekıBucuk gıbı aradım kah kah kah kih kih kih oturmuslar bi akrabasındaymış onları görmüşmüş müş falan falan agzıma ne geliyosa söyledim çünkü bu ilk degil defalarca benzer seyler yasadık artık sabrım kalmadı sanırım. Kızdım kapattım teli aradan bi yarım saat daha geçti aradım yıne öyle. Dedim ki getir çocugumu yemeğini yeain uyusun sen ne bok yıyosan ye. Bu da basladı bana bagırmaya vee neyse geldiler eve kavga devam. Bir haftadır hergun ya kavgalıyız ya hiçç konusmadan birbirimizle baska odalardayız ha esim için normal bişey bu küsmeleri meşhurdur. Bir de arada sabah işe giderken yuzume dokunuyor guya aklı sıra napmaya çalışıyorsa. Bugun bekledim bekledim evde iki çocukla doğum iznindeyım buarada. Geçgeldi ve içkili neyse kavga ettik vee çarsamba gunu gidecegiz içimi dökmek iatedim sanırım üçüncü bi göz olarak bakın istedim kim haklı kim haksız artık hiç bilemiyorum........

Hamileyken içip gec gelmişti beni yıtmişti tartısma eanasında ben ayrılmak istemiştim o gun ama sonra cok pişman oldu bidaha agzıma aürmicem dedi ama bunun da arkasında duramadı. Sorunumuz çok aslında en büyüğü ve aşamadığımız iletişimsizlik. O okadar kendini düşünüyor ki bu bencillik gözünü kör ediyor.

Hamileyken içip gec gelmişti beni yıtmişti tartısma eanasında ben ayrılmak istemiştim o gun ama sonra cok pişman oldu bidaha agzıma aürmicem dedi ama bunun da arkasında duramadı. Sorunumuz çok aslında en büyüğü ve aşamadığımız iletişimsizlik. O okadar kendini düşünüyor ki bu bencillik gözünü kör ediyor.
Anlıyorum peki o o mereti bırakması için siz neler yaptınız

Islak mendil al demiştim almamış bebeğim iki aylık küçük olan şimdi uyuyor ama bn uyuyamıyorum
Bakın lohusalık zaten çok zor bi süreç. Küçük de çocuğunuz var, yardımcı olan biri yok sanırım yanınızda. İki çocuk artmış hormonlar vs; sinirli olmanız normal. Ama ıslak mendil almamış diye olay çıkmaz. Belli ki eşiniz de bunalmış, arkafaşlarıyla akrabasıyla görüşmek istemiş. Çok mu çıkar böyle akşamları dışarı?

Anlattığınız kadarıysa sorun sizde eşinize zerre tahammül yok bence ama başka şeyler de var mı bilemem tabi. Boşanacak kadar bi sorun yok bence

Üzücü üstelikte yeni bi bebişle bencede terapist şart iletişimsizlik çok kötü eğer kendisi kabul etmiyosa da siz tek gidin bencilliğini yok edemezssiniz oturmuş karakteri vardır ama yardım alarak en aza indirebilirsiniz sizinde tutumunuz çok önemli bu konuda

kavgalarınız ne boyutta bilmiyorum, ama küfür falan yoksa, aşılabilecek şeyler gibi görünüyor bu kadar kolay pes etmeyin, zaten çoğu erkek gündelik konularda düşüncesiz, karısı yemeğe beklediği halde başka yerde yemek gibi falan... bu gündelik düşüncesizlikler konularında bunları eğitmek gerekiyor malesef, kötü niyetlerinden değilde düşünemiyorlar

Akrabasına gitti diye sinirlenmenizi anlıyorum evde yemek yapmış bekliyosunuz amaaaa tepkinizi ve ne b.. yersen ye gibi bir üslubu aşırı buldum çirkin buldum. Bence haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz. Olayların büyümesinde bu noktaya gelmesinde sizin de payınız büyük. Eşiniz alkol meselesini aşsa siz de tahamüllü daha anlayışlı pireyi deve yapmayacak kadar kendinizi törpüleseniz bu evlilik yürüyebilir.

Boşanacak bi sorun yk gbi bemce ıslan mndil almmş dedn unutr insan ylda brni görmştr o da olabilir bence siz dolmuşsunuz onu bn aldm bnu ben sattımla evlilik olmaz bende yatıyrm evde eşim desn o zamn o yatağı bn aldm arabyı bn yaptm diye biz değl hala.sen bensiniz

Birlikte gidip dava açmayin. Gidin bir boşanma avukatına konuşun önce. Sonra gidip davanızi açın. O yüze dokunma olayı da çok garipmis. Bir daha yaparsa bence gözünü açıp sor hayırdır de

Benimde iki kucuk cocugumla esim terketti belki okumussunuzdur konumu ama size tavsiyem hassas doneminizdesiniz herseyi gormemeye calisin bosanmayin sakin mutlala ama mutlaka terapiye gidin lutfen

Bosanmayin pismsn olursunuz sindi cocuklar kucuk ve cocuk bir evliligin en buyuk imtihani.iki tarafta cok sinirli ve tahammulsuz oluyor.yazik cocuklar icin toparlanmaniz lazim kafanizi dinleyin ayri kalin ama acele etmeyin 5 yil neki bir evlilik icin yazik etmeyin...emeklerinize aciyin

daha küçük bebeğiniz var ve yeni evli sayılırsınız aldatma vs gibi buyuk sorunlar yoksa ve sevıyorsanız bence kurtarmayı düşünebilirsiniz bu evliliği çünkü evlilikte aile de kolay kurulmuyor.

Back
X