iki cocukla boşanmak

Kim ne derse desin evliöik bir insani 5 farkli sekilde 5 farkli zamanda sevmektir bosan bosan ancak bosaninca nolacak bosanmakcen kolayi ailene sahip cikmalisin sorunöarivsaygi karsilikli konusmayla cozmelisin..bosan,ak cozum degil tranvadir.helede cocuklar icin inanilmaz bir yioimdir ailene sahip cik.3 cocuk yaptigina gore seviyorsun bu adami simdi noldu belki sorun sendedir.?herseyi mantiköi degerlendirebilecegin surec degil bunun birde dogum sonrasi var

Ben tek cocukla bosandim bazen hep diyorum ki keske iki cocugum olsaydi. Sen istedikten sonra bence hic birsey zor degil ailende arkandaymis hem. Daha kolay olur. Meslegin var mi bilmiyorum ama hic olmazsa girer bir markette calisirsin. Babasi sa cocuklarin nafakasini vermek zorunda zaten. Hersry hallolur

Bir bayan olarak boyle dusunuyor olmaniz cok sasirtici ya da bosanmadiginiz hatta bu karari hic almayi dusunmediginiz icin bilmiyorsunuz. En zoru bunun kararini vernek yoksa biz de kadiniz istemez miyiz mutlu mutku bir erkegin omzunda uyumak. Ya da bizim cocuklarimizin sizin cocuklarinizdan bir eksigi fazlasi mi var hayir. Demem o ki en zoru bosanmaya karar vermek. Sonrasi daha kolay bence. Bilmiyorsaniz bu diyguyu yargilamayin bence.

Bunun bi fikir vermesi yok : ( zaten kolay olmayacağınıda biliyorsun çok şükür kendine güveninde var, sen kararlı olup bir adım at gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor...
( : yorumum son güncellemenizi okumadan önceydi : )

Son düzenleme:
Yaaaaa evliliğinizin yoluna girip mutlu olmanıza çok sevindimm : ))))))
Allahım mutluluğunuzu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…