Iki cocuklu calisan anne mi tek cocuklu calisan anne mi olmak

Merhaba konu çok eski ama inş mesajımı okursunuz :) Benimde oğlum kreşe gidiyor 2 yaşından beri çalışıyorum.Birdahaki eylülde inş.ilkokula başlayacak. Yaşım o zaman 34 olacak.Siz 2.çocuk olayını naptınız acaba? Bende 2.çocuğu ilkokul zamanına getirip işi bırakmayı düşünüyorum ama işim çok rahat bir yandan da üzülüyorum. napsam bilemedim hem yaşım geçiyor hemde ilkokul önemli ama işte güzel çok kafam karışık (

Konu hortlsmis ama olsun.

7.5 aylık oğlum var bana sorsanız tek çocuk yeterli.
Anaç değilim çünkü..
Tum enerjimi ona verip onu iyi insan etsem yeter.
Ama gel görki kardessizlik de kötü olur sanırım.
Bakalım daha var zamanımız

Bence de bi kardeşi olsun derim yanında şu hayatta yanına

valla @bpordogan bişey yapmadım. Bildirimi gördüm de konuya geldim. Tek çocukla aynı şekilde devam ediyoruz. 4 yaşında. Ha düşüncem düşüneyim derken; savaştı, virüstü galiba pek istekli değilim artık. Bunlar da işin bahanesi oluyor biraz.

Kafalar zaten karışık İlk çocuk çok isteniyor, yaşayıp tecrübe ediyorsun 2.ye de o kadar 'istekli' olmak istiyorsun ama sanırım öyle bşy yok, bende yok yani..
hayırlısı diyorum. Rabbim aratmasın kimseye.

bir de çalışmaya devam etmek istiyorum, işimi kaybetmek istemiyorum. Çocuklarım hep bensiz büyüsün istemiyorum. Yaş oluyor 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…