Benim kizim 2 buçuk yaşında kardeşi dogdugunda 3 yaş olacak benim kv de de hem ilk hem ikinci bebeğime hiç mutlu olmadı ailem tam tersi ikisine de sevindiler mutlu oldular kv lere kalsa heralde 5 10 yaş bile az gelir yani.Selam hanımlar. 1.5 yaşında bir kızım var . Şimdi tekrar hamileyim Allah nasip ederse. bu haberi ailemle paylaştım yalnız eşimden başka hiç kimse sevinmedi. daha Anneme bile diyemedim .Kayınvalidem bir hayırlı olsun bile diyemedi.çünkü çocuklar arasındaki yaş farkı az olacakmış. nasıl bakacak mışım hepsiyle nasıl ilgilenecek mişim. Anneme bile diyemedim daha Çünkü tepki vereceğini adım kadar eminim.herkese öyle konuşunca beni de bir korku aldı acaba bakabilecek miyim diyearalarında yaş farkı 2,5 yaş olacak bilmiyorum Nasıl davranayım ne yapayım ilkçocuğumla Kimse gelip ilgilenmedi ben tekbaşıma büyüttüm.hiç kimsenin yardımı olmadı çok zor bir bebeklik dönemi geçirdik sizce nasıl davranmalıyım teşekkür ederim psikolejim bozuldu bu habere sevinemedim bile
Canım bence çok şanslısın. Ne güzel birşey farkında misin? Sağlıkla sıhattle bir bebeğin olacak inşallah. 1.yi tek büyütmüşsün 2. De deneyimli iken gelmiş. Maşallah diyelim benceSelam hanımlar. 1.5 yaşında bir kızım var . Şimdi tekrar hamileyim Allah nasip ederse. bu haberi ailemle paylaştım yalnız eşimden başka hiç kimse sevinmedi. daha Anneme bile diyemedim .Kayınvalidem bir hayırlı olsun bile diyemedi.çünkü çocuklar arasındaki yaş farkı az olacakmış. nasıl bakacak mışım hepsiyle nasıl ilgilenecek mişim. Anneme bile diyemedim daha Çünkü tepki vereceğini adım kadar eminim.herkese öyle konuşunca beni de bir korku aldı acaba bakabilecek miyim diyearalarında yaş farkı 2,5 yaş olacak bilmiyorum Nasıl davranayım ne yapayım ilkçocuğumla Kimse gelip ilgilenmedi ben tekbaşıma büyüttüm.hiç kimsenin yardımı olmadı çok zor bir bebeklik dönemi geçirdik sizce nasıl davranmalıyım teşekkür ederim psikolejim bozuldu bu habere sevinemedim bile
kayınvalidemle ayrı şehirlerdeyiz. pek yardım edemiyorum hoş yardım etsem bile kendi beğenmiyor. hiçbir şekilde yardım falan istemiyorum Ben onlardan Allah'ım bana güç versin sadece . teşekkür ederimBenim kizim 2 buçuk yaşında kardeşi dogdugunda 3 yaş olacak benim kv de de hem ilk hem ikinci bebeğime hiç mutlu olmadı ailem tam tersi ikisine de sevindiler mutlu oldular kv lere kalsa heralde 5 10 yaş bile az gelir yani.
Kv ye ev işi vs yardım edermiydiniz merak ettim belki ona yardım edemeyeceğiniz için triplenmis olabilir benim ki gibi
hiçbir şekilde yardım istemiyorum beklemiyorum. yardım konusunda hiçbir şekilde bu zamana kadar kendilerine açmadım. Ben sadece sev inmelerini istedim. teşekkür ederimkimse gelip ilgilenmedi diyorsunuz. ikinci çocuk olunca tekrar ilgi bekleyeceksiniz. anneniz de kayınvalideniz de çocuk bakma konusunda yardımcı olmak istemiyolarsa ve siz yardım bekliyorsanız az buçuk haklılar.
Teşekkür ederim canım yorumun için moral oldu banaBoşver canım zaten yardım etmeyenin senin moralini bozmaya da hakkı yok. Başarırsın neden basaramayacakmissin? 3üz büyüten var yahu.hem 2.5yas az değil ki, laf ederlerse ben doguruyorum ben buyutuyorum sanki size dokunan birşey var hayırlı olsun deyin yeter de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?