Selam hanımlar. 1.5 yaşında bir kızım var . Şimdi tekrar hamileyim Allah nasip ederse. bu haberi ailemle paylaştım yalnız eşimden başka hiç kimse sevinmedi. daha Anneme bile diyemedim .Kayınvalidem bir hayırlı olsun bile diyemedi.çünkü çocuklar arasındaki yaş farkı az olacakmış. nasıl bakacak mışım hepsiyle nasıl ilgilenecek mişim. Anneme bile diyemedim daha Çünkü tepki vereceğini adım kadar eminim.herkese öyle konuşunca beni de bir korku aldı acaba bakabilecek miyim diyearalarında yaş farkı 2,5 yaş olacak bilmiyorum Nasıl davranayım ne yapayım ilkçocuğumla Kimse gelip ilgilenmedi ben tekbaşıma büyüttüm.hiç kimsenin yardımı olmadı çok zor bir bebeklik dönemi geçirdik sizce nasıl davranmalıyım teşekkür ederim psikolejim bozuldu bu habere sevinemedim bile
Selam hanımlar. 1.5 yaşında bir kızım var . Şimdi tekrar hamileyim Allah nasip ederse. bu haberi ailemle paylaştım yalnız eşimden başka hiç kimse sevinmedi. daha Anneme bile diyemedim .Kayınvalidem bir hayırlı olsun bile diyemedi.çünkü çocuklar arasındaki yaş farkı az olacakmış. nasıl bakacak mışım hepsiyle nasıl ilgilenecek mişim. Anneme bile diyemedim daha Çünkü tepki vereceğini adım kadar eminim.herkese öyle konuşunca beni de bir korku aldı acaba bakabilecek miyim diyearalarında yaş farkı 2,5 yaş olacak bilmiyorum Nasıl davranayım ne yapayım ilkçocuğumla Kimse gelip ilgilenmedi ben tekbaşıma büyüttüm.hiç kimsenin yardımı olmadı çok zor bir bebeklik dönemi geçirdik sizce nasıl davranmalıyım teşekkür ederim psikolejim bozuldu bu habere sevinemedim bile
Konuyu takipteyim. Ben de arası 2-3 yaş olan çocuklarım olsun istedim hep. Ama kızım 7 aylık, tek çocukla bile zor başedince gözüm korkmadı değil. Tek başına yaşları yakın 2 çocuk büyüten annelerin deneyimlerini merakla bekliyorum ben de.
Cnm keske benimde olsa bebegim sukret dert ettigin seye bak. Bende tedavi goruyorum tup bebek icin Allaha dua edoyorum ikizim olsun die buna uzunulurmu kime ne esin mutluysa sen mutluysan Rabbim size ne guzel birsey nasip etmis 2 ci kez kmseyi takma bnm kuzenimin ikizleri var suan 2 bucuk yasindalar arada ben bakiyorum inanilmas bziey bence hic uzulme arada az fark olmasi ileride daha cok paylasicak seyleri olmasi ve daha iyi anlasmalari icin en uygnu bence icini ferah tut Allaha sukret anne olmayi bekleyen onlarca insan var biride ben dua et bizler icinSelam hanımlar. 1.5 yaşında bir kızım var . Şimdi tekrar hamileyim Allah nasip ederse. bu haberi ailemle paylaştım yalnız eşimden başka hiç kimse sevinmedi. daha Anneme bile diyemedim .Kayınvalidem bir hayırlı olsun bile diyemedi.çünkü çocuklar arasındaki yaş farkı az olacakmış. nasıl bakacak mışım hepsiyle nasıl ilgilenecek mişim. Anneme bile diyemedim daha Çünkü tepki vereceğini adım kadar eminim.herkese öyle konuşunca beni de bir korku aldı acaba bakabilecek miyim diyearalarında yaş farkı 2,5 yaş olacak bilmiyorum Nasıl davranayım ne yapayım ilkçocuğumla Kimse gelip ilgilenmedi ben tekbaşıma büyüttüm.hiç kimsenin yardımı olmadı çok zor bir bebeklik dönemi geçirdik sizce nasıl davranmalıyım teşekkür ederim psikolejim bozuldu bu habere sevinemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?