- 23 Haziran 2016
- 43
- 7
- 86
- 30
- Konu Sahibi sakacisirine
-
ne yönden enteresanÖnceki konulardan hatırlıyorum sizi enteresan bi kişilksiniz.. vicdani yönden rahat değilseniz bunun doğru olmadığına inanıyorsunuz demektir.. yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyi yaşamayın ki sonraları canınız sıkılmasın..
Sürttün mü? üstüne mi boşaldı? Seks mi? Hangisi?Yakın zamanda sevgilimle bir takım şeyler yaşadık anladınız siz neyse dert 1 aklımdan çıkmıyor dert 2 vicdani yönden rahatsız olmaya başladım
Otur tövbe et,bir daha da yapma o zaman.ne yönden enteresanya yaptığım şey yaşadığım kişiden dolayı beni rahatsız etmiyor isteyerek yaşadım sonuçta fakat dini açıdan pek rahat değilim en nihayetinde zina
çok güzeldi unutamıyorum anlamında ve Pişman da sayilmam sadece dini açıdan rahatsızlık yarattıaklından çıkmaması hangi açıdan? çok güzeldi unutamıyorum gibi mi yoksa eyvvah ne yaptım ben gibi mi? ben ikinci olasılığa göre cevap vereyim, bir şey yaşamayı göze alıyorsan bu yalnızca seni ilgilendirir, senin bedenin senin seçimin. vicdani yönden rahatsız oluyorsan baştan yaşamayacaktın. gerçekten çok kızıyorum bu kafa yapısındaki insanlara. bile isteye birşeyler yaşayıp da sonradan ah vah yapmanın mantığı nedir ?
Kac yasindasin sen?çok güzeldi unutamıyorum anlamında ve Pişman da sayilmam sadece dini açıdan rahatsızlık yarattı
E iyi bari yaptığınızın farkındaymışsınız.. herkesin hayatı kendini bağlar ama yanlışın neresinden dönerseniz kardır.. tabiki karar sizin.. hayat sizin.. zinayı biliyorsanız tövbeyi de biliyorsunuzdur muhakkak..ne yönden enteresanya yaptığım şey yaşadığım kişiden dolayı beni rahatsız etmiyor isteyerek yaşadım sonuçta fakat dini açıdan pek rahat değilim en nihayetinde zina
22Kac yasindasin sen?
güzel laf koydun bravoE iyi bari yaptığınızın farkındaymışsınız.. herkesin hayatı kendini bağlar ama yanlışın neresinden dönerseniz kardır.. tabiki karar sizin.. hayat sizin.. zinayı biliyorsanız tövbeyi de biliyorsunuzdur muhakkak..
Ne laf koyması bu ne biçim üslup böyle.. erkek olduğunuzu iyiden iyiye düşğnmeye başladım.. ne haliniz varsa görün.. daha size yorum yapmam..güzel laf koydun bravo
keyfiniz bilir ama benim uslupumu yargilamadan önce kendi uslupunuza bakınız burda tövbe et diyen birçok insan var onlar tuhaf gelmiyo da sizinki neden beni rahatsız etti bi düşününNe laf koyması bu ne biçim üslup böyle.. erkek olduğunuzu iyiden iyiye düşğnmeye başladım.. ne haliniz varsa görün.. daha size yorum yapmam..
Zina bilginiz varsa tövbe bilginiz de vardır demek istedim.. yanlış anlamışsınız.. ben öyle laf sokmakla tatmin olan tiplerden değilim.. siz onlarla karıştırdınız beni..keyfiniz bilir ama benim uslupumu yargilamadan önce kendi uslupunuza bakınız burda tövbe et diyen birçok insan var onlar tuhaf gelmiyo da sizinki neden beni rahatsız etti bi düşünün
teşekkür ederim o zaman kusura bakmayınZina bilginiz varsa tövbe bilginiz de vardır demek istedim.. yanlış anlamışsınız.. ben öyle laf sokmakla tatmin olan tiplerden değilim.. siz onlarla karıştırdınız beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?