iki derdim var?

sakacisirine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
43
7
86
30
Yakın zamanda sevgilimle bir takım şeyler yaşadık anladınız siz neyse dert 1 aklımdan çıkmıyor dert 2 vicdani yönden rahatsız olmaya başladım

Önceki konulardan hatırlıyorum sizi enteresan bi kişilksiniz.. vicdani yönden rahat değilseniz bunun doğru olmadığına inanıyorsunuz demektir.. yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyi yaşamayın ki sonraları canınız sıkılmasın..

ne yönden enteresan ya yaptığım şey yaşadığım kişiden dolayı beni rahatsız etmiyor isteyerek yaşadım sonuçta fakat dini açıdan pek rahat değilim en nihayetinde zina

aklından çıkmaması hangi açıdan? çok güzeldi unutamıyorum gibi mi yoksa eyvvah ne yaptım ben gibi mi? ben ikinci olasılığa göre cevap vereyim, bir şey yaşamayı göze alıyorsan bu yalnızca seni ilgilendirir, senin bedenin senin seçimin. vicdani yönden rahatsız oluyorsan baştan yaşamayacaktın. gerçekten çok kızıyorum bu kafa yapısındaki insanlara. bile isteye birşeyler yaşayıp da sonradan ah vah yapmanın mantığı nedir ?

çok güzeldi unutamıyorum anlamında ve Pişman da sayilmam sadece dini açıdan rahatsızlık yarattı

ne yönden enteresan ya yaptığım şey yaşadığım kişiden dolayı beni rahatsız etmiyor isteyerek yaşadım sonuçta fakat dini açıdan pek rahat değilim en nihayetinde zina
E iyi bari yaptığınızın farkındaymışsınız.. herkesin hayatı kendini bağlar ama yanlışın neresinden dönerseniz kardır.. tabiki karar sizin.. hayat sizin.. zinayı biliyorsanız tövbeyi de biliyorsunuzdur muhakkak..

güzel laf koydun bravo

Ne laf koyması bu ne biçim üslup böyle.. erkek olduğunuzu iyiden iyiye düşğnmeye başladım.. ne haliniz varsa görün.. daha size yorum yapmam..
keyfiniz bilir ama benim uslupumu yargilamadan önce kendi uslupunuza bakınız burda tövbe et diyen birçok insan var onlar tuhaf gelmiyo da sizinki neden beni rahatsız etti bi düşünün

keyfiniz bilir ama benim uslupumu yargilamadan önce kendi uslupunuza bakınız burda tövbe et diyen birçok insan var onlar tuhaf gelmiyo da sizinki neden beni rahatsız etti bi düşünün
Zina bilginiz varsa tövbe bilginiz de vardır demek istedim.. yanlış anlamışsınız.. ben öyle laf sokmakla tatmin olan tiplerden değilim.. siz onlarla karıştırdınız beni..

Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef..
Devamı gelmesin bari dikkat et. Devam ediyosanız da korunun da başın daha büyük belalara girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…