iki derdim var?

Ya varya ne tuhaf insanlarsiniz. Yapin edin yiyisin sonra benim vicdanim rahat etmiyo. Daha 22 yasindasin git annene babana bu yedigin halti soyle. Bakalim sana ne diyecekler? Daha evleneceksin anne olucaksin belki kiz evladi yetistireceksin.. Kendi evladin boyle yapsin istermisin? Zinakar oldu herkes.. Ileride dogan cocuklarin nasil ziyniyete sahip olmasini bekliyosunuz ki? Tacizci de olur tecavuzcu de hiiic kusura bakmayin. Ipini koparan birbiriyle sevisiyo halimiz harapp. Allah herkese akil, fikir, edep, haya versinnn

yaşadığım şeyden pişman değilim belki suan olsa yi n e yaparım eğer düşünmeden böyle bir şey yasadiysam belkide anne babamın baskıcı tavrı yüzünden birçok insan öyle bence ama Anne Babalar karşılarına alıp düzgünce anlatsa lar böyle olmaz sonuçta bu benim bedenim istediğimi yapabilirim ebeveynler ustumuzde baskı kurmak yerine bedenimize saygı duymayi ogretseler kimse böyle olmazdi

bu kafayla devam et.. ya köylerde kızlar okumak istiyor, okula gidemiyor, aileler göndermiyor filan.. okuyup bişey başarmak için neler yapıyorlar.. yok annem baskıcı da ondan sevgilimle yattım..

Cok yaziik boyle dusunmenize gercekten cok uzuldum." Bu benim bedenim " sizin bedeninizse bu konu niye var niye vicdaniniz rahat degil. Bi de bunu anlatin

bu kafayla devam et.. ya köylerde kızlar okumak istiyor, okula gidemiyor, aileler göndermiyor filan.. okuyup bişey başarmak için neler yapıyorlar.. yok annem baskıcı da ondan sevgilimle yattım..
konuyu saptirma ayrıca ben genel konuştum baskıcı bir ailem yok

Ee o zaman sorunun ne? Senin bedeninse buyur git ne yapiyorsan yap niye pisman oluyorsun? Unutma yeryuzunde sahip oldugun hicbir sey senin degil. O beden bir gün toprak alacak sana yaptıkların kâr kalacak..
Baskici bir ailede buyudum o yuzden erkeklerle sevisiyorum! Bu nasil bir mantik acaba?! Ailenden öc falan mi aliyosun?

Bu konu çok amaçsız bir konu.
Yaptığımdan pişman değilim diyorsun .
Vicdanım rahat değil diyorsun.
É pişman değilsen devam et. Herkesin kendi hayatı.
Vicdan dediğimiz şey iç sesiniz zaten.
O senin kendi içinde halletmek gereken bişey.
Burda bizden ne bekliyorsun ne yapabiliriz?
Pişman değilsen devam et diyorlar bişey diyorsun.
Yapma etme diyorlar ayrı bişey diyosun.
Keyfine bak.

Muhtemelen erkeksin.
Pisman degilsin simdi olsa yine yaparim diyorsun vijdanim rahat degil diyorsun sencede celiski degilmi?
Vijdanin rahat degilse rahat dur tovbe et.
Simdi olsa yine yaparim diyorsun iyi yap bizene.
Sen once ne istedigine karar ver ne konuda yardimci olalim sana onu bile anlayamadim.

benim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece

he namussuz diyenler den sonra bide siz çıktınız

Ee napak????
Nedir isteğin?
Bir dediğin diğerini tutmuyor.
"benim bedenim benim kararım, kime ne istediğimi yaparım, vicdanım sızlıyor, yine olsa yine yaparım"

Beden senin değil, Allahın sana emaneti..
Ve evet yaptığın zina.
Ve evet,dinen büyük günah.
Ve yine evet, vicdan sızlatır günahlar..
Ve elbette kimseyi ilgilendirmez, ister yat ister kalk... Bize ne..

Hakkaten bize ne???

akıl istemişsin ukala ukala cevaplar veriyorsun millete.. yarınöbür gün hamile kalıp yine gelir bdv de bize ağlarsın böyle gidersen.. etti mi sana 3 dert..
gerçekten mi komik yoksa sinirlerim mi bozuldu anlamıyorum çok güldüm ama gerçekten

benim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece
É tamam işte sen de yobaz dediklerinle aynı yere takılıyorsun o zaman.
Modernlikle (!) İnançların arasında sıkışmışsın.
Sonda söylediğin baştakini yalanliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…