iki derdim var?

Ben de onu soruyorum işte ?
Sen kim olarak bizleri yargiliyorsun.
Bizim aile iliskilerimize anneligimize karisiyorsun.
Evlenmeden ilişki yaşayan anneler neden cocuklarinin yüzüne bakamasin?
Sen nasıl bakiyorsan onlar da öyle bakacak

Ah be cnm senin gozler bozuk herhalde. Ben iliski yasayan anneler cocuklarinin yuzune bakamaz diye bisey soylemedim. Ayrica sana noluyor? Banane senin gereksiz sacma hayatindan. Konu sahibi laflariyla celisiyor bi oyle bi boyle diyor benim lafim ona. Hee ayni b.ku sende yediysen ne halt edersen et devam et boylee. Sen nasil bakiyorsan o da oyle bakacak derken??

Evet ben de seviştim ?
Sen sevismedin mi hiç ?
Sen çocuğuna nasıl bakiyorsan o da öyle bakacak işte . Bir üstünlüğün yok hatta gördüğüm kadarıyla üslubu bozuk bir kadinsin.
Yani örneğin senin çocuğun benim çocuğumun yanına yaklasamaz senin mantığına göre .
İzin vermem annesi gibiyse başkalarının hayatına karismamasi gerektiğini, sinirlarini bilmeyen, argoya kaçabilen bir kadının yetiştirdigi çocuk uzak dur evladım derim .

Evet cnm hic sevismedim hatta hic sevismeden cocugum oldu:)))
K.bakma sizin gibiler yuzunden uslubum bozuluyor.
Ne rahat insanlarsiniz yaa
Ayrica argo kelime olarak ne kullamisim ben?
Konu acin yattim pismanim deyin sonra yine yapardim deyin. tepki gosterince de suclu biz olalim sinirlarimizi asmis olalim oyle mi?? Ne guzel hayat.. Sen de haddini bilmeyen bi "KADIN"sin...

sen degil miydin nasıl bir ahlakiniz var diye ve hala iki insanın birseyler yaşamasını b.k olarak goruyosun çocuğumun yüzüne bakicam eğer aynı kişiden çocuğum olursa anlaticam da problem?

lafım tövbe et diyenler e değil namussuzsun diyenlere
namus
isim (na:mus) Arapça nāmūs

1. isim Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet.

iffet
isim Arapça ʿiffet

1. isim Cinsel konularda ahlak kurallarına bağlılık, sililik

Kaynak: TDK

Yani arkadaslar dogru demis.

benim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece
Kızım bak
ahlak kuralları=çoğu Zaman eşittir din kuralları.
Ahlak kurallarına aykırılık=ayıp.
Din kurallarına aykırılık vicdanı rahatsız ediyorsa =bu da senin ayıbın.
Yani sonuç olarak ahlaki olarak ayıp olan bazen dinen ayıp olmaz. Ama tersi söz konusu olmaz dinen ayıp olan şey genelde ahlaki olarak da ayıptır. Şimdi seninki dinen sana göre ayıp. Ahlaki olarak da ayıp. Şimdi sen dinen ayıp olan şeyin sana ahlaki olarak seni rahatsız etmediğini Nasıl söylüyorsun ?
Madem bu kadar geniş mezheplisin tersini söyleyenler yobaz ise kafana göre takıl..

Tesekkur ederim:))

Eline saglik arkadasim

Ne alaka ya okula gidememekle hahahahahha
2. Universitemi okuyorum 1 yüksek lisansim var
Evli değilim bakire de değilim
Ben sevistim diye gidemiyorlarsa okula o ayrı

Sen ne diyorsun ya? Bunu mu algıladın.. İyi bakire değilsen banane, madalya mı takalım ne yapayım yani??? Ailemin baskıları yüzünden gittim yattım diyor, ben de asıl baskıyı köyde okumak isteyip okuyamayan kızlar görüyor diyorum.. Siz bekaretinizi kaybettikçe kızlar okuyamıyor gibi bi şey demedim.. Sevgilisiyle düşüp kalkan kızlar yüksek lisans yapamaz da demedim.. Ben o baskı gören kızlar kafalarından ailem bana baskı yapıyor kimle yatsam değil de ne yapsam ne etsem de okusam geçiyor demek istedim.. Şimdi algılayabilmişsindir umarım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…