defesen Herseyi cok dert ediyor.. Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 372 0 96 A.B.D. 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi defesen #1 Merhaba, Dun bir dilim bu sabah da bir dilim olmak uzere iki dilim salam yedim (ince dilim degil 1 parmak kadar). Sonra az once kafama dank etti, salam cig et sayiliyor degilmi(( hamileligimde 7.aydayim ya kotu birsey olursa((((
Merhaba, Dun bir dilim bu sabah da bir dilim olmak uzere iki dilim salam yedim (ince dilim degil 1 parmak kadar). Sonra az once kafama dank etti, salam cig et sayiliyor degilmi(( hamileligimde 7.aydayim ya kotu birsey olursa((((
D dertlisezen Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 2.317 11 156 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi defesen #2 canım o kadar endıselenme.koca bır salam batonu yememıssın ya.canın cekmıs yemıssın.yemessın bır daha. olmaz bısı merak etme
canım o kadar endıselenme.koca bır salam batonu yememıssın ya.canın cekmıs yemıssın.yemessın bır daha. olmaz bısı merak etme
eos 17.11.08 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 1.455 3 66 40 Çanakkale 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi defesen #3 bişi olmaz cnm o kdr dert etme
defesen Herseyi cok dert ediyor.. Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 372 0 96 A.B.D. 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi defesen #4 Sagolun arkadaslar cevaplariniz icin, bebecim tekme atiyor kalici bir hasar olacagini hic sanmiyorum...
Sagolun arkadaslar cevaplariniz icin, bebecim tekme atiyor kalici bir hasar olacagini hic sanmiyorum...
BalSurat Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 3.089 1 0 Diğer 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi defesen #5 hiçbirşey olmaz allahın izniyle boşuna evham yapıp kendini endişelendirme..bende yemiştim hamilelikte ..hatta antibiyotık içmişim ..dolgu yaptırmışım morfın vurdurmuşum haberim ykt
hiçbirşey olmaz allahın izniyle boşuna evham yapıp kendini endişelendirme..bende yemiştim hamilelikte ..hatta antibiyotık içmişim ..dolgu yaptırmışım morfın vurdurmuşum haberim ykt