canım kusura bakma üstüme de alınmıyorum sözlerini yanlış anlama ama çalışmayıp evde oturan dediğiniz insan evde yan gelip yatmıyor onlarda sosyal ortamlarda bulunup kendinilerini sürekli yeniliyor bunu böyle bir genelleme yaparak çalışan anne sosyal, çalışmayansa asosyaldir diye ayırım yapamayız.. Nice çalışmayan hatta ilkokul mezunu anneler varki --bunlardan biride benim annemdir-- birçok üni. Mezunu çalışan annelere taş çıkartırlar hem sosyallik hem kendini yenileme açısından
ben kendimi değil annemi örnek veririm hep biz çalışma ortamında bulunduğumuz, annemse hiç çalışmadığı halde annem bizden daha çok kendini yeniler çok sosyaldir bizden daha çok kitap dergi okur ve hergün gazetesini okumadan iş yapmaz....
Bizim buradaki konumuz arkadaşa yardımcı olmak çalışan anne iyidir çalışmayan ise iyi değil ayrımına gitmek buradaki birçok arkadaşımızın kalbini kırabilir... Biraz daha özen lütfen cümlelerimize... Siz de beni yanlış anlamayın lütfen sizi kırmak istemem ama bu bence yanlış bir düşünce bunu belirtmek istedim...
Ayrıca sorunları kafalarında kurup
sorunlu insan olanlar sadece sizin tabirinizle evde oturanlarmı çalışanlar çok sorunsuz o zaman ne güzelll