• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki erkek arasında kaldım..

hayır şart değil tabi bazı durumlardan sıkıldım yani sevgili muhabbetinden hayatımda bir kişi olsun bana sadık olsun sevsin ve hep onunla devam edeym diyorum ben ondan ona giden biri değilm hayatım 2 kişi oldu onlarda şu anlattığım kişiler uzun lafın kısası ömürlük olsun diyorum bu şartlara en uygunuda eski sevgilim herkes yanlış anlamış o ben sevgilimden ayrıldığım zaman bana mesaj attı sevglimi bildiği halde değil
Bak tatlım sana hayatımın mottolarından birini söyleyeyim, iyi oku.
"Kimseden aşk dilenemezsin, çok istese de veremez."
Bu işler kendiliğinden olur, zorlamayla, artık ne diyeyim, düşünmeyle, kendini hırpalamayla olmaz, olmaz!
Yani senle bu konuyu burada 30 sayfa da tartışsak, sonuç yine bildiği yolda ilerlemek olacak.
Kaldı ki bu konuda yapabileceğin bir şey yok.
Eğer acele edip, eski sevgiline dönersen, belki yine sıkılacaksın, ilgisi yine boğucu gelecek. Şu an komşunun tavuğu kaz gibi görünüyor sana.
Bir süre uzak kaldın diye, yaşadıklarını hemen unutuyorsun. Neden ayrılmıştın bu çocuktan sen? Sevemediğin için değil mi?
O zaman şimdiki tantana nedir? Bir anda aşık olduğunu mu farkettin?
Yoo sadece şu an birisi seni itti, incitti diye şefkat arıyorsun hepsi bu.

Kaba kuvvet ve şiddet bağımlılık yapıyor galiba.

Biz yaşamadığımız için bilmiyoruz.

Konu sahibi gibi kendine kötü davranan sevgilisinden ayrılamayan kaç kadın var şu kk da.

Kaba kuvvet ve şiddet bağımlılık yapıyor galiba.

Biz yaşamadığımız için bilmiyoruz.

Konu sahibi gibi kendine kötü davranan sevgilisinden ayrılamayan kaç kadın var şu kk da.
Aynen İpek! Hayır 30-40 sayfa tartışırız, yırtarız bir tarafımızı. Dayağı normelleştiren tayfa ile gireriz birbirimize.
Sonuç: Her şey düzeldi, güllük gülistanlık, aslında iyi biri, sinirlenince gözü bir şey görmüyor. Hata bende çok yüklendim. :KK45:

Son düzenleme:
Şimdiki sevgilinizle aranizda tek tarafli duygular simdi bunun olumsuz yönlerini goremesenizde evlendikten sonra bu eksikliği o kadar çok hissedeceksiniz ki evlendikten çok kisa sure sonra boşanma ihtimaliniz bile yuksek. Onceki sevgilinizle de ayni durum söz konusu sevgi de saygi da karsilikli olmadigi surece ilişkinin sonu iyiye gitmez.

İkisi de olumsuz bence. Hem seveceğin hem de seni sevecek biri elbet çıkacak karşına, kendine yazık etme derim

Aynen İpek! Hayır 30-40 sayfa tartışırız, yırtarız bir tarafımızı. Dayağı normelleştiren tayfa ile gireriz birbirimize.
Sonuç: Her şey düzeldi, güllük gülistanlık, aslında iyi biri, sinirlenince gözü bir şey görmüyor. Hata bende çok yüklendim. :KK45:
Hahahaha doğru. ”özünde iyi biri”

Bu “öz” neden olgu neleri tolere ediyor neleri..

İlla ki kaçan kovalanacak..

Hahahaha doğru. ”özünde iyi biri”

Bu “öz” neden olgu neleri tolere ediyor neleri..

İlla ki kaçan kovalanacak..
Ben de sinirli, agresif biriyimdir biliyor musun? Benim de gözüm bir şeyi görmez. BİR ŞEY'i görmez, bir insana değil, insandan şey diye bahsetmem ben. :KK28:
En fazla bağırırım, çağırırım, çok damarıma basarsa azıcık kızacağı şeyler söylerim:oops: Ama hiç birini dövmedim:KK63:
Özünde iyiymiş, ne özü, ne iyisi la? Herif kadın dövüyor, ne iyisi?
Özü mü kalmış onun, içi kurumuş, çürümüş, özden bahsediyor daha:KK30:

Ben de sinirli, agresif biriyimdir biliyor musun? Benim de gözüm bir şeyi görmez. BİR ŞEY'i görmez, bir insana değil, insandan şey diye bahsetmem ben. :KK28:
En fazla bağırırım, çağırırım, çok damarıma basarsa azıcık kızacağı şeyler söylerim:oops: Ama hiç birini dövmedim:KK63:
Özünde iyiymiş, ne özü, ne iyisi la? Herif kadın dövüyor, ne iyisi?
Özü mü kalmış onun, içi kurumuş, çürümüş, özden bahsediyor daha:KK30:
ve bence en az dövmek gibidir eskideki biri için "ona kurban ol" demek, ayrıca son derece arabesk.

ve bence en az dövmek gibidir eskideki biri için "ona kurban ol" demek, ayrıca son derece arabesk.
Beni şok ederdi bu söz, ya ne diyeceğimi bilemedim. Adam memnun değilmiş senden, başka biri ile kıyaslıyor, istenmeyen oluyorsun. Var mı daha ötesi? Yedek parça gibi, ikincil, önemsiz,kenar süsü...
Kurban olacakmışım, sen kurban ol, kendini bilmez şey! Çok memnundun, çok iyiydi de niye ayrıldın ondan? Yoksa o mu bıraktı seni, yazııııkk kıyamam, eziklik sendromu mu yaşıyorsun sen, bakayım? Var böyle terkedilip de ona hayranlık besleyenler derdim direk cevap olarak.
Ama cevabı vermek de yürek ister, ya döverse?:KK67:

yolla bebeğim onları hayatından. o kadar ümit verip senin önceden ilişkilerin olduğu için evlenmek istemiyosa kendi kaybeder.

Simdiki sevgilin hayatinda onceden biri vardi ve biliyodu , Suan yuzune vurmasi sana ve gecmisine saygisi olmadigi anlamina geliyor .
Boyle biriyle asla olmaz , herzaman seni uzer kirar asla mutlu olamazsiniz simdiden sana saygu duymayan bir adamla olma birak gitsin...

Eski sevgiline gelince , hayatinda biri oldugunu bile bile sana yaziyosa kusura bakma ama o erkek sadik felan degil donup dolasti kimseyi bulamadi , yine sana yazmaya basladi...

Iki erkek arasinda felan kaldigin yok biri sana saygi duymuyor digeri bile bile saygisizlik yapiyor...

Hepimiz ikisinden de vazgecmeniz gerektigini, ikisiyle de olmayacagini yazdik.

Siz anlasilmadigini dusunerek sunu diyorsunuz, birinin sadakatini sevdiginiz birinden de yaptiklarina ragmen vazgecemediginiz icin arada kalmissiniz.

Bu sekilde netlestirince yine bizim dedigimize geliyor mesele.

İkisinden de kurtulup karsiniza hem asik olacaginiz hem de size sadik kalacak biri cikana kadar bekleyeceksiniz.

Yani iki farkli adamda sevdiginiz birer ozellik var diye ikisini de hayatinizda tutamayacaginiza gor, degil mi... :ssz:

Sadece sevgilin olduğu için mi ayrıldı?
Ya da bir şeyler mi yaşadın önceden çok saçma nedenler ya.

gelecek düşünmeyeni çok seviyorsun..sadık olanı sevemiyorsun...bence senle geleceği düşünmeyen ve o kadar laf sokan biriyle de mutlu olmak mümkün değil....o zaman seveceğin başka birilerini ara....

kızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var 1 yıldır çıkıyoruz onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı sürekli evlilik hayali kurdurdu şimdi hayatımda önceden biri olduğu için senin evlenmek istemiyorum gelecek adına benden birşey bekleme diyor ve bana çok kötü davrandı bana eski sevgilim beni daha mutlu etti ona kurban ol dedi hakaretler etti sonrada sinirlendim özür dilerim dedi ama hep böyle yapıyo bi iyi bi kötü şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ailemde onu seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm :KK43:((
dünya da 2 erkek yok hatırlatırım baskaları da var bu 2 kişinin de defterını kapat yolunadevam et baskaları karsına cıkacaktır

yazdıklarınız için çok teşekkür ederim insan olayın içinde olunca objektif olamıyo şuan fark ediyorum çok kıt düşünüyomuşum

''Eski sevgilime kurban ol'' dedi ve sen hala ne yapman gerektiğini mi öğrenmek istiyorsun? Arkana bile dönüp bakma derim yada kesin başkasını buldu seni kendisinden soğutmaya çalışıyor ilk sevgilini bahane ediyor şimdi kimseyle flört etmeden evlenen insan mı kaldı ne kadar cahillik, ayrıca ilk sevgilinde başka biri olduğunu bile bile nasıl birlikte olmak isteyebiliyor onun ki de sevgi falan değil seven erkek bunu nasıl kendisine yedirebilir ki gurur denen bir şey var ya

kızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var 1 yıldır çıkıyoruz onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı sürekli evlilik hayali kurdurdu şimdi hayatımda önceden biri olduğu için senin evlenmek istemiyorum gelecek adına benden birşey bekleme diyor ve bana çok kötü davrandı bana eski sevgilim beni daha mutlu etti ona kurban ol dedi hakaretler etti sonrada sinirlendim özür dilerim dedi ama hep böyle yapıyo bi iyi bi kötü şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ailemde onu seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm :KK43:((
SİPSE adige xabze hangisi çerkez bunların :KK70:

Back
X