• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki erkek arasında kaldım..

kızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var 1 yıldır çıkıyoruz onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı sürekli evlilik hayali kurdurdu şimdi hayatımda önceden biri olduğu için senin evlenmek istemiyorum gelecek adına benden birşey bekleme diyor ve bana çok kötü davrandı bana eski sevgilim beni daha mutlu etti ona kurban ol dedi hakaretler etti sonrada sinirlendim özür dilerim dedi ama hep böyle yapıyo bi iyi bi kötü şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ailemde onu seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm :KK43:((
Gururunu kurtarıp,seni eski sevgilisiyle bile kıyaslayacak kadar karaktersiz adamdan ayrılman lazım.Daha ne yapacaksın.

eski sevgilime kurban ol diyenden adam olmaz..
eski sevgilinle de olacak olsa zaten eski olmazdı..
arasında kaldığın iki erkekte birbirinden sakat :KK14:

İki erkek arasında kalmak diye şey mi olur ? .
Gemninin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır .
Kalbin de tek sahibi olur gerisi teferruattır.
Sen aşk nedir bilmiyosun daha.

Back
X