İki erkek arasinda

özetle Ahmet çok paylaşımcı bir arkadaş. KAÇ.

Açıkçası konu biraz kafami karistirdi ama sarki cok guzel

Bu arada Ahmet biraz çakal görünüyor,belki birisiyle daha gorusuyordur .

Kızım safmisin Ahmet hevesini almış mehmete şutluyo seni..kendini daha fazla kullandirmadan izini kaybet ikisnide engelle..ahmetle mehmet kafa kafaya vermiş bi kura çekmişler ilk hangimiz kafalariz bu kızı demişler Ahmet şanslıymis ki ilk o almış hevesini şimdi de mehmet dio sıra bende biraz da ben hevesimi alıyım dio..yazdıklarından bitek bu çıkıyor bana göre

Kız yaz yaz merak ettim,mune bu seferlik affetsin

ne ahmet ne mehmet,
mehmet laftan anlamayan kadın delisi mal gibi geldi, ahmet de fazla paylaşımcı (tdk ya selam olsun) gibi geldi senin anlattığın kadarıyla.
ben olsam ikisinin de yuzune bakmazdım.
bak ahmet diyo ki sana mehmet göruştuğumuzu biliyo, yani aralarında senin muhabbetin geçiyodur, şöyle yaptım böyle yaptım diye, yapmasa da yaptım demiştir.
bunlarla normalde mi tanıştın sosyal medyada mı? hiç guvenilir gelmedi ikisi de.

ikisi de ciddi düşünmüyor,kullanmaya çalışıyorlar

Ahmet gavatlik yaomaya cakisiyor. Mehmetlede daha olmaz evdeki pirinincte gitti bulgurda giti sana gecms olsun

Mehmet ile arkadaşım sayesinde tanıştım. Hani grupta başka bı kız var ya ondan tanıştık.mehmet ciddi düşünüyormuş baştan beri bunu kıza söylemiş ben yeni öğrendim. Gerçi mehme daha duygusal bı çocuk. Ahmet ise... Ahmet aslında arkadaşına mesaim var deyip yanıma geliyor grup olarak buluşmak istemeyip. Ahmet mehmete de yalan söylüyor

Bu Ahmet
Ahmet yakışıklıdır,
Ahmet aynı anda birkaç, kız idare eder.
Ahmet kızları üzmeyi ve şerefsizlik yapmayı çok sever.
Ahmetler kötüdür, ahmetlere kanmayın şaka bir yana size ciddi degil demek ki amacı sadece zaman geçirmek duygusu olan biri git onunla görüş demezdi bence ikisinede yol verin gitsin. NOT: şimdi Ahmet adında eşi, sevgilisi yada akrabası olanlar ciddiye alıp kızabilirler lütfen kızmayın sadece bir şakaydı.

Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım

Ahmet

Ahmet olabilir ya serefsiZ
Baska birsiyle gorusuyora mi takildin. Herkes ayni seyi soyluyor. Niye? Senin iyiligin icin. Hemen kurtul onlardan. Hic tekin insan degiller. Muhtemelen buradaki bircok insan senin buyugundur. Onlari dinle. Sana yazik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…