- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
Olur gençlikte böyle şeyler ama dikkatli olun :)Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım
Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım
buyuk ihtimal 20lerin başındasın.Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım
Bunu bende düşündüm ciddenNedense benim aklıma Ahmet'in fantezi dünyası oldukça geniş, Mehmet odaklı, hafifmeşrep bir adam olduğu geldi. Önyargılı bir insan olmamaya gayret ediyorum ama şu anlattığınız olaylar sanki avaz avaz şey diye bağırıyor; Ahmet, Mehmet'i de seviyor, üçlü takılmak istiyor. (Çok mu ayıplı yorum oldu?)
Aynen öyle.Ahmet hakkaten gavat mi ya? Etek giydim diye üstüme ceket örten adam arkadaşına mi yamamaya çalışıyor? Nefret ettim ya
Bu arada şey yanlış anlaşılmasın, homofobik bir insan değilim, öyle iseler de öyledirler. Ama bunu sizin de içinde olduğunuz bir ilişkide gizleyerek, sizi de manipule ederek yapmaya çalışıyorlarsa, ahlaksız olan kısım o. Ben bu enerjiyi aldım anlattıklarınızdan. Yazdığıma sonradan baktım da, farklı bir anlam çıkabilir diye açıklama yapmak istedim. =))Bunu bende düşündüm cidden
Teşekkürler kızlar, ikisi ile de görüşmeyi kesiyorum. Saçma sapan bı hale gelecek haklisiniz
Bu da aklıma gelmedi değilAynen öyle.
Sen şimdi kendinden pay biç, kız arkadasına Ahmet'le görüş yazık üzülüyor der miydin ?
Cevabın evetse Ahmet'le devam.
Bunlar grup bile yapabilir dikkat et.
Mehmet'e yamayıp aralarına almasınlar seni.
Aha şuraya yazıyorum.
Bu tünelin sonu b.... bir yere çıkıyor.
Bunu ss aldım kafam bulandikca okuyacağım. İkisi ile de görüşmeyi kesiyorum açıklama bile yapmadanvalla hayır gelmez şöyle ortamlardan,
muge anlı da mı izlemiyosun kız?
iki arada bir derede kaybederler, bir bakarsın adının soyadının baş harfleriyle yaşınla gazete haberlerindesin.
eğer saygılı bir ilişki olsa zaten öpuştukten sonra herkese sevgilim denilir adı konulur, hem öpeyim hem 3gunde 1 halini sorayım demez.
size değer verenlerle birlikte olun.
kendinizi guzel hissettirenlerle.
yanından ayrılırken kafanızda soru işareti olmasın.
çirkin olsun, maddi durumu super olmasın ama size hissettirdiği şey guzelim, sevilmeye değerim olsun.
acaba beni kullanıyor mu diye duşuneceğiniz kimseyle olmayın.
Bunu ss aldım kafam bulandikca okuyacağım. İkisi ile de görüşmeyi kesiyorum açıklama bile yapmadan
YaaaAslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım
Kız bu durumu kıskanan varsa zaten ağir sorunları vardır jsjsjsjs rezillik salaklık dizboyu. Şu andan itibaren kesiyorum. Ya ne bilim acaba beni mi deniyor dedim ama bu kadar insan tek ağız olmuş yanılıyor olamaz. İster danışıklı dovus olsun ister ikisi de habersiz olsun hem canımı sıkmama hem değerimi dusurmeme değmez.uc kuruşluk adamlarAferin kızzzzz çikilopppp. En azından kıskanıyposunuzzzzz falan demedin,akıl istedin ve bir de mantıklı karar verdin. Gel kız öpücemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?