İki erkek arasinda

Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım
Olur gençlikte böyle şeyler ama dikkatli olun :)

Aslında Mehmet daha yakışıklı Ahmet karizmatik. Ahmet esmer Mehmet bebek yüzlü. Ahmet deri ceket giyer Mehmet pamuklu sweatshirt. Mehmet alttan alır sürekli Ahmet biraz maço Ben de salak olanım

Hangisi içlik giyiyorsa onu seç bebeğim.. içlik giyende p.çlik olmazmış.. bakınız kocam. İyi adamdır ha ama en az 5 kilo fark ediyor çıkarınca, sen akıllı kadınsın belli o ayara dikkat et.. hadi bakalımmm...

Nolarini silip engelliyim mi yoksa sadece cevap mi vermiyim? İkisinin danışıklı dövüşü olduğunu sanmıyorum kızlar çünkü bunlar aynı eve çıkacaktı ev bakıyorlardı ama diğer kız arkadaşa demiş Ahmet şerefsizi benim sevdiğim kızı bilerek gorusuyo olabilir mi diye ve Mehmet şu an eve tek başına çıkıyor bir oda bir salon bakıyor. İkisi de gorusmuyorlarmis iki haftadir Mehmet çok tepkili bana da bı kaç kez görüşme dedi ahmetle

Nedense benim aklıma Ahmet'in fantezi dünyası oldukça geniş, Mehmet odaklı, hafifmeşrep bir adam olduğu geldi. Önyargılı bir insan olmamaya gayret ediyorum ama şu anlattığınız olaylar sanki avaz avaz şey diye bağırıyor; Ahmet, Mehmet'i de seviyor, üçlü takılmak istiyor. (Çok mu ayıplı yorum oldu? )

buyuk ihtimal 20lerin başındasın.
gerçekten uzulme.
bana ikisi de guvenilir gelmedi, paslaşıyolar seni işte.
kıskanan adam göruş der mi?
hem de arabasını verecek?

Bunu bende düşündüm cidden

Ahmet hakkaten gavat mi ya? Etek giydim diye üstüme ceket örten adam arkadaşına mi yamamaya çalışıyor? Nefret ettim ya
Aynen öyle.
Sen şimdi kendinden pay biç, kız arkadasına Ahmet'le görüş yazık üzülüyor der miydin ?
Cevabın evetse Ahmet'le devam.
Bunlar grup bile yapabilir dikkat et.
Mehmet'e yamayıp aralarına almasınlar seni.
Aha şuraya yazıyorum.
Bu tünelin sonu b.... bir yere çıkıyor.

Ahmet'i tarifinizce gözümde canlandırmaya çalışınca, enine enine şekillerden başka bir şey gelmiyor aklıma.

Bunu bende düşündüm cidden
Bu arada şey yanlış anlaşılmasın, homofobik bir insan değilim, öyle iseler de öyledirler. Ama bunu sizin de içinde olduğunuz bir ilişkide gizleyerek, sizi de manipule ederek yapmaya çalışıyorlarsa, ahlaksız olan kısım o. Ben bu enerjiyi aldım anlattıklarınızdan. Yazdığıma sonradan baktım da, farklı bir anlam çıkabilir diye açıklama yapmak istedim. =))

Teşekkürler kızlar, ikisi ile de görüşmeyi kesiyorum. Saçma sapan bı hale gelecek haklisiniz

valla hayır gelmez şöyle ortamlardan,
muge anlı da mı izlemiyosun kız?
iki arada bir derede kaybederler, bir bakarsın adının soyadının baş harfleriyle yaşınla gazete haberlerindesin.
eğer saygılı bir ilişki olsa zaten öpuştukten sonra herkese sevgilim denilir adı konulur, hem öpeyim hem 3gunde 1 halini sorayım demez.
size değer verenlerle birlikte olun.
kendinizi guzel hissettirenlerle.
yanından ayrılırken kafanızda soru işareti olmasın.
çirkin olsun, maddi durumu super olmasın ama size hissettirdiği şey guzelim, sevilmeye değerim olsun.
acaba beni kullanıyor mu diye duşuneceğiniz kimseyle olmayın.

Bu da aklıma gelmedi değil

Bunu ss aldım kafam bulandikca okuyacağım. İkisi ile de görüşmeyi kesiyorum açıklama bile yapmadan

Ahmete bak ya , gercekten cok sinir bozucu bir durum

Aferin kızzzzz çikilopppp. En azından kıskanıyposunuzzzzz falan demedin,akıl istedin ve bir de mantıklı karar verdin. Gel kız öpücemmm
Kız bu durumu kıskanan varsa zaten ağir sorunları vardır jsjsjsjs rezillik salaklık dizboyu. Şu andan itibaren kesiyorum. Ya ne bilim acaba beni mi deniyor dedim ama bu kadar insan tek ağız olmuş yanılıyor olamaz. İster danışıklı dovus olsun ister ikisi de habersiz olsun hem canımı sıkmama hem değerimi dusurmeme değmez.uc kuruşluk adamlar

Ahmetin yerinde olsam ben de seninle sevgili olmazdim. :)
Mehmetle arkadastik diyorsunuz ama cocugun hoslandigini siz de biliyordunuz ve aranizda ufak tefek flortler oluyordu muhtemelen?
Yaninda gittigin adamin arkadasina zart diye yurumek hiç guvenilir bir hareket degil, insna kendini niye bu duruma dusurur sanki ahmet dunyada tek.

Ahmette ayri karaktersiz ya da sizinle oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…