İki erkek arasinda

Oharaaa

Flört hiç olmadı zaten mehmetle de yeni tanışmıştik çok olmamisti. Zaten arkadaş Grubu buluşması idi

Aklıma bı soz geldı arkadas arkadasın p..die uzuldum sızın adınıza

hem beni idare et hem mehmedi idare et demek istiyor

Anlaşmışlar ikisi de aralarında seni dönüyor ikisine de yol ver

Kız arabada bulusmuyoruz. Birakirken ya da alırken oldu o sarılma öpüşme falan. Yemek sinema gezme vs yapıyoruz
baktı ki 3. günde öpüşme var ve bu daha nerelere gider Mehmet'de yararlansın diye düşünmüşte olabilir

Oha. adam olsa sevdiği kadına başkasıyla buluş der mi. İkisini de bırak. İkisi de birbirinden beter

İkisi birbirinden beter derken 3 nuzde birbirinden betersiniz demeniz lazim bu arkadaşta cok masum gelmedi bana mehmetle o kadar muhabbetiniz olmus adamin size karsi hissiyatini hic mi hissetmedin neden zamaninda olmaz demedin

İkisi birbirinden beter derken 3 nuzde birbirinden betersiniz demeniz lazim bu arkadaşta cok masum gelmedi bana mehmetle o kadar muhabbetiniz olmus adamin size karsi hissiyatini hic mi hissetmedin neden zamaninda olmaz demedin
Bunu nerden biliyorsun da bu kadar emin konuştun merak ettim? Zamanında demedigimi? İkisi ile tanışma arasında zaten on gün var

Fesatlıkta master degree olmak istemem ama bunlar tehlikeli. Direkt uzaklaş. Seni araya alma planları olabilir umarım anlatabilmişimdir. Ay kafayı yemiyorumdur inşallah bunu düşünerek

Bu ikisi anlaşip sizi tongaya mi dusurcekler yoksa. Íkisi de sapik dahi olabilirler. Kac kurtul bence ikisini de gonder

Fesatlıkta master degree olmak istemem ama bunlar tehlikeli. Direkt uzaklaş. Seni araya alma planları olabilir umarım anlatabilmişimdir. Ay kafayı yemiyorumdur inşallah bunu düşünerek
Benim de aklima bu geldi

Seven bir adam, kız arkadaşına başka bir erkek ile buluş demez, üstelik de sizden hoşlandığını bildiği biri ile.
Bu Ahmet karaktersizin tekiymiş.

Ahmet hiç sağlam ayakkabı değil. Gönderin gitsin. Hasta hasta gelmesi bilmemne herhangi bir ifade etmiyor. bir de “mehmetle buluş çocuğu üzme” şeklindeki tutumu çok anormal. Resmen tehlike sinyali.

Mehmette de gönlünüz yok zaten. İkisiyle de ilişkiyi kesin.

okudum ve direk aklıma şu geldi:

Ahmet egosunu tatmin etti ve işi bitti.

Sen Mehmet ile konuşuyordun (çok yakın arkadaşlar diyorsun Ahmet de Mehmet'in duygularından haberdardır). Sana ulaşmaya çalışan Mehmet'ti. bu da Ahmet'e çok tatlı geldi. Seninle görüştü, kalbini güvenini kazandı. "ooo beni seçti, bak ben nasıl da tavladım istediğim anda hemencecik" kafasına girip egosunu tatmin etti. Duygusal bir şey olduğuna inanmıyorum. Ego tatmin olunca da, e yakın arkadaşını da kaybedecek değil ya.. Sen git Mehmet'le otur dedi. Çünkü zaten Mehmet'ten üstün kendince artık. Onun istediği kızın kalbini çaldı kendince işte.

Erkekler böyle anlamıyorum. Tonla saçma sapan şey yaşıyorlar ama "arkadaşlıkları" bitmiyor. Bitmesin diye uğraşıyorlar sonra.

İkisinden de uzak durun.

Size not: siz de çok hatalısınız. Bu durumun mağduru varsa şayet Mehmet gibi duruyor.

hayatın genel kuralı gibi, eğer iki kişi arasında kalırsan en sonunda elde var sıfır oluyor yani ikisi de olmuyor zaten.ama sizin bu anlattığınıza göre zaten ikisini de silin gitsin.fantazi mi yapmaya çalışıyolar napıyolar hey allahım.

Ahmet gününü gün etmelik bi tip. Sen denk gelmissin sana yazmış . Mehmet de düşündügün kadar senden hoşlansaydı Ahmetle yakın arkadaş oldukları için ona söylerdi.Mehmet de adam olsaydı önce Ahmetle arandakini netlestirmeni isteyip sonra sana yazardi. Ahmet adam olsaydı terslemene rağmen sana mesaj atıp taciz etmezdi.Gruptan yazışmak falan cocukca zaten o kisma hic girmiyorum. Yaslar kücükse ve güzel de bir kızsan iddiaya girmis bile olabilirler.

Kızlar galiba bunlar grup seks falan istiyor mehmetde çok iyi tribine girmiştim ama az önce gamzeyle konuşurken, bu kız Mehmet'in arkadaşı bu arada, geçen sene iki erkek ve bı kız kampa gittiklerini öğrendim. Nolarini sildim ikisinin de ama iki erkek bı kız tek çadır ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…