iki erkek bir ben

feminist pembesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
4
0
1
26
Merhaba kızlar benim bir suredir bir ilişkim vardı ama ilişkim sırasında başka birini swvdiğimi farkettim. Bu nedenle ilişkimi bitirmeye karar verdim ama sevgilimi üzmemek için bunun bir surece yaydım bu süreçte sevdiğimi düşündüğüm çocuğu sevmediğimi farkettim.ama sevgilimle işleri çokdan bozmultum ve ayrıldık.şimdi obur çocuktanda emin değilim. Sevgilimden ayrışmakla hata mı ettim sizce

Iyi yapmissiniz simdi ikisiylede olmaz. Boyle durumlarda 2 arada kalinca hemen 3.yü bulmalarini oneririm.
Size de tavsiyem bu yonde 3. iyidir, cok daha iyidir.

duygularınızdan emin olmadığınız sürece kimseyle birlikte olmayın kimseyi boş yere oyalamayın. ayrıca bana kalırsa demek ki ikisini de sevmiyosunuz önünüze bakın inşallah gerçekten seviceğiniz birini bulursunuz

Sevdiğini düşündüğünü sevmediğini fark ettin sevmediğin adamı da sevdiğini mi anladın?Ne kadar süre içinde oldu bütün bunlar?
Ayrıl ikisindende ikisini de sevmiyorsun..

Bir dala sıkıca tutunup emin olmadan diğer dalı bırakmayın bir daha yoksa böyle düşmekten kaçınamazsınız.

Tabiki hata yapmışsın ikisinide yürütsene kızım ne anlayacak sazanlar

İkisini de sevmiyorsunuz bence, ilgi açlığı var sizde sadece.

İnsan nasıl birini severken bir başkasına ilgi duyabilir yahu..
İnsanın sevdiğinden başkasını gözü mü görür..
Bir insan biriyle birlikteyse tüm ilgisini sevgisini onda yoğunlaştırır, bir başkası ayaklarına da kapansa yine dikkatini çekemez...

Hep erkekler mi maymun iştahlı olacek
Aferin iyi yapmışsın

Yaptığın doğru değil hislerinden emin olmadığınız sürece kimsenin hisleriyle oynamayın can acıtmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…