iki gecedir özel numaradan araniyorum kizlar bir bakin

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
iki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)

Alti ustu ozel numaradan aranmissiniz neyin tecrubesini yazalim? Yanlislikla aranmis olma ihtimaliniz cok yuksek ya da sapigin biri aramistir. Bu kadar heyecan kalbe zarar.
iki gün uste uste geceleri aranmak yanlışlık olamaz bnce bir kere olsa anlarim da bilmiyorum ya nerde abuk subuk şey varsa basima geliyor artık hayattan herşeyi bekliyorum

O saatte kim ararsa arasın heyecanlanmak ve meraklanmak normal. Ama bunu bir hayran veya eski sevgili araması olarak almayın zira hiçbir aşık o saatte aramaz. Arayan da aşık değil takıntılı bir sapıktır.
evt çok korktum iki gece üst üste farkli saatlerde araninca hemen özel aramaya kapattım teli zaten ama merak ettim elimde değil

Siz eski sevgililerinizin listesini yazın ne den ayrıldığınızı ve ne kadar birliktelik yaşadığınızı da ekleyin bizi buluruz

Bir telefon sapigi anneme denk gelmis annem de kankaya baglamis derdini dinlemis nasihat vermisti sonra aramadi

Annemi gondereyim diyecegim ama ozel numaraya kapatmissin
güzel hikayeymiş bn çok korktum ailemide huzursuz etmemek için özel aramaya kapattım ama merakta ettim gece gece derdi neydi sapığın

Siz eski sevgililerinizin listesini yazın ne den ayrıldığınızı ve ne kadar birliktelik yaşadığınızı da ekleyin bizi buluruz
ailem evlenmemi istemediği için ayrılmıştım birtane oldu zaten de ondan sonra nomu değiştim bulmuş olamaz bulsada gündüz dururken neden gece arasin aklıma deli sorular

iki gün uste uste geceleri aranmak yanlışlık olamaz bnce bir kere olsa anlarim da bilmiyorum ya nerde abuk subuk şey varsa basima geliyor artık hayattan herşeyi bekliyorum

Bunda bu kadar modunuzu dusurecek bir durum goremedim ben ama dedigim gibi yanlis aranmissinizdir. Hayattan her seyi bekliyorum dedirtecek bir durum degil yani. bir telefona bu kadar kafayi takarsaniz bu hayat sizi cok zorlar.

sana sırılsıklam aşık , seni dusunmekten gece 3 lere kadar uyuyamiyor.
hatta senin sesini duymadan gozune uyku girmiyor.
simdi de engellendigi icin yemeden icmeden kesilmis suzulmus hasta olmus...
mu diyelim
harikasın beter olsun ah kıyamam gerçi olmasin ailem evlenmemi istemediği için bn ayrılmıştim arkadaş vasitasiyla ulaşmak istedi bana bn kabul etmedim

Bunda bu kadar modunuzu dusurecek bir durum goremedim ben ama dedigim gibi yanlis aranmissinizdir. Hayattan her seyi bekliyorum dedirtecek bir durum degil yani. bir telefona bu kadar kafayi takarsaniz bu hayat sizi cok zorlar.
çok zorluyor hayat sorma iki gün üst üste gece araninca çok korktum hemen özel aramaya kapattım özel aramaya ama aklıma da takıldı o ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…