iki gecedir özel numaradan araniyorum kizlar bir bakin

Bence eski sevgililer tam da o saatlerde arar. Ikindi namazı vakti arayacak hali yok ya içip içip kafayı bulup sabaha karşı arayacak. Telefon sapıkları da genelde o saatlerde arar. Rastgele numara çevirip arayan bir manyak olabilir

Ama çayı püskürttüm ya

Bu konuda nasıl bir tecrübemiz olabilir ki?
Genelde sapık deyip geçiyoruz.

2-3 sene önce anneannemi bilmedik bir numara çok sinirli şekilde aradı. 3 gecedir sabah 3te ve sabah ezanında arıyorsunuz kimsiniz diye.
meğer kadın alarmı kapatmaya çalışırken uyku sersemi yanlışlıkla basıyormuş, annemin arkadaşıymış, annem bir kere o telefondan aramış, son aramalarda kalmış.
hemen senaryo yazmayın, basit bir tesadüftür

Kulağa üflemeli falan mı Tosun?
Her gece üçte iyi saatte olsunlar gibi aramak da bir stil bence.
sorma bir gün 3 te aradı birgün 5
özel numaradan araması sıkıntı iste

Biz yakın arkadaşımla lisedeyken bir gece sabaha kadar arkadaşlarımızı arayıp arabesk dinletmiştik.
Hepsi sevinmişti eski sevgilileri arıyor diye.
Takılmayın bu kadar, herkes olabilir
bnde lisedeyken kursta kızlar rastgele numara çevirip konuşuyorlardı

bnce rastgele çevirdi sonra takıntı haline geldi

bilmiyorum numara yeni nereden bulup kim aradi ister istemez merak ettim
Benim hat yeniyken eski sahibinin tanıdıkları tarafından rahatsız edildim bir dönem, hem telefondan hem de numaramla girdiğim s.medya hesaplarımdan. X abi, dayı diye arayıp yazıyorlar, bişiyler paylaşıyorlardı falan, demek ki bayağı sevilen biriymiş :)Millete açıklama yapmaktan gına gelmişti. Neyse yani sizde de öyle bişiy olabilir, eski hat sahibinin eski sevgilisi v.s. olabilir arayan kişi.

Özel numaraları neden açıyorsunuz ki?
Tanımadığım hiçbir numarayı açmam, belki sosyal medya hesabınız üzerinden gelen birileridir, sosyal medya hesabında telefonu arama işlerini bilmiyorum çünkü hesabım yok ama valla benim 70'lik annemi bile sabah ezanıyla arıyorlar, aklına geleni, eski tanıdıklarına benzettiği herkesi eklemiş mübarek
Profiline de eskilerden kalma afili bir fotosunu eklemiş tacizci mıknatısına dönmüş, sabah gözünü açan annemi arıyor arkadaş olalım mı diye
Kadının arkadaş listesinden epey kişi ayıklattım da kurtuldu.

bnde lisedeyken kursta kızlar rastgele numara çevirip konuşuyorlardı
aynen
sosyal medyalarla numaramı paylaşmam oralardan geldiğini düşünmüyor um

Ay beni de gece vakti böyle arayan biri vardı. Hiç açmıyordum.
Bir gün arkadaşımdaydık, gece 2-3 civarı yine aradı. Bu sefer bakayim kim ariyor ya dedim açtım. Telefonun diğer ucunda gür bir erkek sesi.. "ALOOO?" dedi.
Bi' tırstım bi tırstım var ya... Yaşım da küçüktü o zamanlar. "Alo?" dedim. Galiba kadın sesi gelince garipsedi, "Ha yanlış olmuş." dedi kapattı.
Numarasını internetten arattım sonra, böyle mafyatik tipli acayip değişik bir adam. Adı da Zebur'du. Acaba kimi arıyordu?
Yani öyle peş peşe aradı diye korkmayın. İlla sapık değildir yanlış numara bile olabilir

valla iki gün üçte ve 5te aranınca korktum ANILAR gözümde canlandilar diyorsun

neyi yazmamızı istiyorsunuz onu anlamadım yani tamam kapattırmışsınız daha ne? Özelden arayanlar kapattırınca normal aradılar mı diye mi soruyorsunuz sanki herkesin başına geliyormuş gibi yani ne umudunuz var hala rahatsızlığınız ne bunu burada konu olarak açacak bişey yok biz ne fikir vereceğiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…