- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
Valla anneler bi başka yaBir telefon sapigi anneme denk gelmis annem de kankaya baglamis derdini dinlemis nasihat vermisti sonra aramadi
Annemi gondereyim diyecegim ama ozel numaraya kapatmissin
bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştıBir gece 3 te 7 yıl önce beni açıklama bile yapmadan mesajlarima cevap verememek suretiyle terk eden eski sevgili aramış evlendin mi diye sormuştu haliyle küfür edip kapatmıştım. Gece 3 de aranmak diyince böyle bir tecrübe hatırladım seni kim aradı bilmem..
:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.annem diyor ki bir kere sen açınca kız olduğunu anladı daha durmaz demişti cidden durmadi 3.gün hakkından geldiim
Teheccüd ve sabah namazına kaldırıyor irşad için olabilir
harika anneler Allah başımızdan eksik etmesinValla anneler bi başka ya
Benım annem küfürleri saydırmıstı bir defasın da o oldu. Ondan baska ne arayan ne soran gördümtabi aklımın almadığı, bünyemin kaldıramayacağı tarzdan küfürlerdi arayanda da aynı etkiyi yapmıştır muhtemelen ses çıkmadığına gore
Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim.Valla anneler bi başka ya
Benım annem küfürleri saydırmıstı bir defasın da o oldu. Ondan baska ne arayan ne soran gördümtabi aklımın almadığı, bünyemin kaldıramayacağı tarzdan küfürlerdi arayanda da aynı etkiyi yapmıştır muhtemelen ses çıkmadığına gore
:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.
Sesli güldüm valla. Allah iyiliğinizi versin.
Aminn canım.harika anneler Allah başımızdan eksik etmesin
Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim.Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde
haklısın cnmAminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
Sabah namazına ve teheccude kaldırıyor biri seni..iki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)
Tühh ya sen de ne üzülmüşsündür ne üzülmüşsündür ardındanKüfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim.Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde.
Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim.Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde
haklısın cnmAminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
Tühh ya sen de ne üzülmüşsündür ne üzülmüşsündür ardındansapığa bak ruh hastası
Yanlışlıkla aranmışta olabilirsin.. Geçen hüseyin diye birini arayan biri beni aramıştı yanlış no diyince özür bile dilemeden teli yüzüme kapadı olabiliyor .bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştı
iki gün üst üste araninca korktum şüphelendim sadece cnmYanlışlıkla aranmışta olabilirsin.. Geçen hüseyin diye birini arayan biri beni aramıştı yanlış no diyince özür bile dilemeden teli yüzüme kapadı olabiliyor
Anne gibi anneBir telefon sapigi anneme denk gelmis annem de kankaya baglamis derdini dinlemis nasihat vermisti sonra aramadi
Annemi gondereyim diyecegim ama ozel numaraya kapatmissin
öyle yapcam cnm aynen haklisinyani biz ne diyebiliriz ki, önerebileceğimiz şey belli, özel numaralara kapatın hattınızı. ki zaten yapmışsınız.
aramanın saatine takıldıysanız aklınıza hemen başka şeyler gelmesin,insanlar pandemi döneminde geceyle gündüzün yerini değiştirdiler. artık geç uyuyor insanlar. normal yani.
eğer görünür bir numaradan aranmaya devam ederseniz numarayı şikayet edersiniz. başka yapılacak bir şey yok
Kulağa üflemeli falan mı Tosun?Eskiden telefon sapikliginin da bir adabı, yolu yordamı vardı şimdiki nesilde hiç iş yok
:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.
Sesli güldüm valla. Allah iyiliğinizi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?