iki gecedir özel numaradan araniyorum kizlar bir bakin

Bir telefon sapigi anneme denk gelmis annem de kankaya baglamis derdini dinlemis nasihat vermisti sonra aramadi

Annemi gondereyim diyecegim ama ozel numaraya kapatmissin
Valla anneler bi başka ya
Benım annem küfürleri saydırmıstı bir defasın da o oldu. Ondan baska ne arayan ne soran gördüm tabi aklımın almadığı, bünyemin kaldıramayacağı tarzdan küfürlerdi arayanda da aynı etkiyi yapmıştır muhtemelen ses çıkmadığına gore

bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştı

annem diyor ki bir kere sen açınca kız olduğunu anladı daha durmaz demişti cidden durmadi 3.gün hakkından geldiim
:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.
Teheccüd ve sabah namazına kaldırıyor irşad için olabilir

Sesli güldüm valla. Allah iyiliğinizi versin.

harika anneler Allah başımızdan eksik etmesin

Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim. Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde.

gelsin hikayeler iyiki konu açtım koşun koşun gelin anlatın kizlar

Aminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
haklısın cnm artemis süper hikaye ani iyiki açmışım konuyu dökülsün anılar

Sabah namazına ve teheccude kaldırıyor biri seni.. ..

Tühh ya sen de ne üzülmüşsündür ne üzülmüşsündür ardından sapığa bak ruh hastası

Aminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
haklısın cnm

bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştı
Yanlışlıkla aranmışta olabilirsin.. Geçen hüseyin diye birini arayan biri beni aramıştı yanlış no diyince özür bile dilemeden teli yüzüme kapadı olabiliyor .

öyle yapcam cnm aynen haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…