iki gun oldu aramiyor umursamiyor...

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Her yerden engelledim ama hic bir sekilde bana ulaşmaya çalışmıyor özür dileyip ikna etmeyede uğraşmıyor ve ben nefes alamıyorum dayananlar nasıl dayandınız ne olur yardım edin bana ben asla aramam ulaşmam gurursuzluk yaptım zaten yeterince yeter artık anlasın istiyorum

Şair burada fake hesaptan bahsediyor. Madem aramasını istiyorsun engelleme yani

bende bunu anlamıyorum madem bekliyorsun arasın istiyorsun ne gerek var çocuk gibi engellemeye falan sanki karşındaki sapık engeli basıyosun adam gibi oturulup konuşulur yani eskiden böyle yapılırdı

bitirmediyseniz niye engellediniz?

bende bunu anlamıyorum madem bekliyorsun arasın istiyorsun ne gerek var çocuk gibi engellemeye falan sanki karşındaki sapık engeli basıyosun adam gibi oturulup konuşulur yani eskiden böyle yapılırdı

eskiden whatsup sosyal medya cart curt vardı da biz mi engellemedik
fosil fosil konuşma

eskiden whatsup sosyal medya cart curt vardı da biz mi engellemedik
fosil fosil konuşma

olsaydı engeli basardık tabi
artık böyle oluyor galiba sen engelliyorsun o fake hesap açıp seni ne kadar sevdiğini dile getiriyor sonra aşk tazeleniyor

Yeni nesil tripler böyle oluyor sanırım. Engelleyim ki kapima dayansın. Şimdi erkekler bunu da yemiyor.

Gideni bırak gitsin, dönerse engeli kaldırılsın dönmezse engellemeye devam et

Eskiden msnden engellemek mesaja dönmeyince titreşim göndermek vardı üstüste basınca "bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz" diye uyarı gelirdi vay be ne günlerdi

Konu sahibi neden ayrıldınız onu yazaydın bari ona göre fikir verirdik

Bu yedi saat sizinle sırf baska türlü beraber olmak icin gelen adam değilmiydi
Bacım adamın niyeti belli demiştik hala ne aramasını bekliyosun

Bekleyin biraz bi kaç haftaya arar tabi ulacaşacağı yer varsa

Valla beni engelleyeni asla aramazdım.
Aşkından ölsem bile
Gururu var herkesin ya
Hem engelliyorsun hem de yalvarmasını istiyorsun sadist misin
İnsan biraz kendini bilmeli
Neden koşsun senin peşinden bulunmaz hint kumaşı mısın sen?
Biraz olgun olun

Ben engellemeyi de engellenmeyi de hakaret sayarım. Bana göre rahatsız eden kişi engellenir,adam niye arasın uğraşsın ki engelleyen biriyle?

Yaa yine kardeşimden örnek vericem :) sevgilisi onu engelliyorDu sonra arayıp abla x beni aramıyor ,barışmak için uğraşmıyor falan diyip ağlıyordu .e be yavrum ,engellemişsin, çocuk sana nerden ulaşsın neden ulaşsın :) sebep de kardeşimin iş saatlerinde onu aramaması :) kardeşime söyleyince de ,bırak abla ,10 yaş yaşlandım bu ilişki yürümez diyip kesip attı .ilk kez böyle bir sevgilisi olmuş ,o da şokta .kız konuşmayı bilmiyor ,ya telefon kapatıyor ya engelliyor ,bu şekilde nasıl bir iletişimsiz ilişki istiyor diye bana yakınıyorDu çocuk .

Sanırım benzer durumlar ..engellemek yerine konuşup anlaşmayı deneyin bir kere de yahu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…