- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Şair burada fake hesaptan bahsediyor. Madem aramasını istiyorsun engelleme yaniher yerden engellemişsiniz nasıl ulaşacak dumanla mı
Şair burada fake hesaptan bahsediyor. Madem aramasını istiyorsun engelleme yani
Her yerden engelledim ama hic bir sekilde bana ulaşmaya çalışmıyor özür dileyip ikna etmeyede uğraşmıyor ve ben nefes alamıyorum dayananlar nasıl dayandınız ne olur yardım edin bana ben asla aramam ulaşmam gurursuzluk yaptım zaten yeterince yeter artık anlasın istiyorum
bende bunu anlamıyorum madem bekliyorsun arasın istiyorsun ne gerek var çocuk gibi engellemeye falan sanki karşındaki sapık engeli basıyosun adam gibi oturulup konuşulur yani eskiden böyle yapılırdı
eskiden whatsup sosyal medya cart curt vardı da biz mi engellemedik
fosil fosil konuşma
Yeni nesil tripler böyle oluyor sanırım. Engelleyim ki kapima dayansın. Şimdi erkekler bunu da yemiyor.bende bunu anlamıyorum madem bekliyorsun arasın istiyorsun ne gerek var çocuk gibi engellemeye falan sanki karşındaki sapık engeli basıyosun adam gibi oturulup konuşulur yani eskiden böyle yapılırdı
olsaydı engeli basardık tabi
artık böyle oluyor galiba sen engelliyorsun o fake hesap açıp seni ne kadar sevdiğini dile getiriyor sonra aşk tazeleniyor
Gideni bırak gitsin, dönerse engeli kaldırılsın dönmezse engellemeye devam etHer yerden engelledim ama hic bir sekilde bana ulaşmaya çalışmıyor özür dileyip ikna etmeyede uğraşmıyor ve ben nefes alamıyorum dayananlar nasıl dayandınız ne olur yardım edin bana ben asla aramam ulaşmam gurursuzluk yaptım zaten yeterince yeter artık anlasın istiyorum
Öyle ya!eskiden whatsup sosyal medya cart curt vardı da biz mi engellemedik
fosil fosil konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?