İki günde işten atılma

Yeterince sinsi ve kötü kalplisiniz zaten ikiniz de, baskasına ne hacet! İftira atmak, günah vs. işine girmeyeceğim çünkü ben işin dini değil ahlaki yönüyle ilgileniyorum. İftira atmak da tek kelimeyle ahlaksızlıktır ve iftira atan da ahlaksızdır.
Yalnız ben ironi yapmıştım ya (.):işsiz:

Nerden kavga çıktıda siz kovulacak kadar yükseldiniz? Hak ettiyse iyi bağırmış ezdirmemişsiniz kendinizi .. boşverin başka iş bulursunuz
Bana iki gündür sesini yükseltiyor du gözün bozuk mu bişeyi görmüyorsun benim dedigimi yapıcaksın sakızları yanlış yere koydun en sonda çok sıcak falan dedim sen menopoza girdin dedi bide bana bayat çikolata yı şekeri müşteri ye öv tadı güzel de alsınlar dedi bende cvp vermedim ama en büyük sorun onun kalbi hazmedemiyorum bu yapılanı

Bir insan yeni tanıştığı biri ile nasıl kavga eder, ben çok şaşırıyorum böyle olaylara. İnsanlarla nasıl bu kadar yüz göz olabiliyorsunuz?
Ben daha çok şaşırıyorum zaten yüz göz olmadığım için böyle oldu

Yeterince sinsi ve kötü kalplisiniz zaten ikiniz de, baskasına ne hacet! İftira atmak, günah vs. işine girmeyeceğim çünkü ben işin dini değil ahlaki yönüyle ilgileniyorum. İftira atmak da tek kelimeyle ahlaksızlıktır ve iftira atan da ahlaksızdır.
Siz düzgün konuşun olayı yaşamış görmüş gibi burdan yazmayın ben haklı olduğumu biliyorum o yüzden bu kadar sinirliyim ön yargınızı kendinize saklayın

Aslında beni patron çıkartsa
mevzu ne pekı
neyın tartısması bu yazarsanız daha saglıklı olur
aslında beni patron çıkartsaydı bu kadar dolmuycaktım haksızlığa gelemiyorum başka iş bakıyorum zaten sigorta da yapmıyorlar onların işine kalmadım

Siz düzgün konuşun olayı yaşamış görmüş gibi burdan yazmayın ben haklı olduğumu biliyorum o yüzden bu kadar sinirliyim ön yargınızı kendinize saklayın
Şikayet etseydiniz o zaman madem gördünüz. Kamera kayıtları vardır iş yerinde. Bir insana hırsız damgası vuramazsınız, yaptığınız şeyin savunulur yanı yok. Bir yerde çalışacaksanız ekmeğinizin derdinde olacaksınız, paraya ihtiyacınız yoksa da çalışmayın, ihtiyacı olan birileri o işe alınsın.

Şikayet etseydiniz o zaman madem gördünüz. Kamera kayıtları vardır iş yerinde. Bir insana hırsız damgası vuramazsınız, yaptığınız şeyin savunulur yanı yok. Bir yerde çalışacaksanız ekmeğinizin derdinde olacaksınız, paraya ihtiyacınız yoksa da çalışmayın, ihtiyacı olan birileri o işe alınsın.
Neden şikayet ediyim 20 yaşındaki kız küçük ben hakkımı helal etmiyorum zaten o kızda işsiz kalsın aynısı başına gelsin

Neden şikayet ediyim 20 yaşındaki kız küçük ben hakkımı helal etmiyorum zaten o kızda işsiz kalsın aynısı başına gelsin

Kavga edebiliyorsunuz ama kızın kasadan para çaldığını (!) patrona söylemiyorsunuz. Ya da ortada öyle bir durum olmadığı için söyleyecek bir şey yok.

Profilinizdeki yaş doğru mu? Ben maksimum 20 diye düşünmüştüm sizi. Olgun bir kadın davranışları değil bunlar.

Her iş yeri için geçerlidir. Kimse ilk haftadan uyumsuz olan biriyle çalışmak istemez. Sonuçta evden çok orada vakit geçiriyorsun. Anladığım kadarıyla kuruyemiş,şeker falan satılan bir dükkan. Yani spesifik bir eleman değilsiniz. Biri gider,daha iyisi gelir diye düşünmüştür patron.
Bir dahaki işinizde biraz da uysal olmaya çalışın. Ertesi gün yüzyüze bakmak,daha bir kaç ay çalışmak istiyorsanız ona göre davranın,ani tepkiler vermeyin.
Ben sevmediğim,bana sesini yükselten salak iş arkadasimla tam on ay hiç konuşmadım mesela. Aynı odada maillestik. Ama asla bağırıp çağırmadim. Sadece yok saydım :)
Böyle davranabilirsiniz, ama onu da kendinizi biraz sevdirdikten sonra yapın. Yani çalışkanlığinizi,müşterilere nezaketinizi görsünler ki hemen vazgeçilebilen eleman olmayın.
Bu da bri deneyim. Bir dahaki ise artik...

Kavga edebiliyorsunuz ama kızın kasadan para çaldığını (!) patrona söylemiyorsunuz. Ya da ortada öyle bir durum olmadığı için söyleyecek bir şey yok.

Profilinizdeki yaş doğru mu? Ben maksimum 20 diye düşünmüştüm sizi. Olgun bir kadın davranışları değil bunlar.
Biraz çocuk ruhluyum ama söyleyemiyorum işte napim orda kamera var seyredip görsünler başka iş bakıyorum şuan inşallah kafama göre bulucam bi yer

Haklı mısınız haksız mısınız bilmem ama hangi patron kavga eden bir elemana iş verir ki?
kendinize kızın başta, ihtiyacınız varken kafanız dağılsın diye böyle hareket etmenize hem de

Her iş yeri için geçerlidir. Kimse ilk haftadan uyumsuz olan biriyle çalışmak istemez. Sonuçta evden çok orada vakit geçiriyorsun. Anladığım kadarıyla kuruyemiş,şeker falan satılan bir dükkan. Yani spesifik bir eleman değilsiniz. Biri gider,daha iyisi gelir diye düşünmüştür patron.
Bir dahaki işinizde biraz da uysal olmaya çalışın. Ertesi gün yüzyüze bakmak,daha bir kaç ay çalışmak istiyorsanız ona göre davranın,ani tepkiler vermeyin.
Ben sevmediğim,bana sesini yükselten salak iş arkadasimla tam on ay hiç konuşmadım mesela. Aynı odada maillestik. Ama asla bağırıp çağırmadim. Sadece yok saydım :)
Böyle davranabilirsiniz, ama onu da kendinizi biraz sevdirdikten sonra yapın. Yani çalışkanlığinizi,müşterilere nezaketinizi görsünler ki hemen vazgeçilebilen eleman olmayın.
Bu da bri deneyim. Bir dahaki ise artik...
Biraz daha alttan alırım artık çünkü insanlar benim gibi değil fazla iyiniyetliyim iş tecrübem de pek yok böyle bir durum la ilk defa karşılaşıyorum işim de iyiydi 6 saat ama kısmet değilmiş yemeği mi bile paylaştım ilk günden ya bide müşteri geliyor ben ilgilencem hemen önüme geçiyor beni konuşturmuyor sanırım kendini oranın patronu sandı

Kızlar yorumlar için teşekkür ederim bende kendimi biraz frenliycem bundan sonra aslında haklı olduğumu biliyorum ama iş dünyası farklı sanırım

Back
X