Iki kardeş arasinda kalmak

Sadece kendisi müdahale etse yine iyi. Ablasını da kışkırtıyor. Yarın bir gün anne babasını da fitlemeye başlar.
Kıza üzüldüm. Arkadaşını iyi seçememiş, eşini iyi seçmiştir umarım.

konu sahibesine ayrı şaşkınım zaten. söz vermiş kardeşini yemeğe çağıramıyor.
eğriyle doğruyu ayırt etmeden ayşenin sırtını sıvazlayınca arada kaldım diye dert yanıyor.

konu sahibesine ayrı şaşkınım zaten. söz vermiş kardeşini yemeğe çağıramıyor.
eğriyle doğruyu ayırt etmeden ayşenin sırtını sıvazlayınca arada kaldım diye dert yanıyor.
Doğrudur...
Evet önce tepkiliydi ,istemiyordu fakat onlar beni bir cuval patates gibi yere attilar, kardeşlik arkadaşlik hatrim nerdeydi dedi.
Sen bilirsin ama ben bozulurum ve rahatsiz olurum dedi bende burda Ayşeye inandim .
Ayşe erkek arkadişinin evinde kalirken ,kiz ben asla böyle şeyler yapmam deyipte kendiside yaptiği için yalanlamiş.
Konu sadece birbirlerini sevdiler Ayşe ayirmak istiyor değil .
Başkalarinda ayip ve günah olarak görmek ve aynisini kendisinin yapmasi arti yapmadim diye kendini aka cikartmak için yalan söylemesi .
Bir nevi iki yüzlülük olmuş.

Hah tam budur onun dediği .O beni dostumdu diyor herşeyimizi paylaşirdik .
Şimdi ise bir tuhaf duygu var asla eskisi gibi olamaz hatta bazi konularda acik verebilir diyor
Biraz vakit verin kardesinize... görümce olarak degil bir dost olarak kirgin. Yani bi konussaniz? Yada ikisini yüzlesdirseniz? Ona güzel seyler anlatin mesela ne güzel iste tanidigimiz biri falan diyin onu ikna etmeye calisin ... Cok zor bir durum ya ama barissalar iyi olur yoksa isin icinden cikilmaz :/

Herkesin geçmişi kendisini ilgilendirir. Evlenen her kadın erkek sütten çıkmış ak kaşık sanki. O onla evde kalmış bu bunla yatmış diye laf dalaşına girene kadar olgun davranıp çenelerini kapatsalarmış. Sırrımı döker diye korktuğum insana da ben dost demem ayrı konu.

Siz iki tarafa da eşit olun. Yuva kurulacaksa kimse engel olamaz. Sadece seyredersiniz. Ayşe mızmızlanıyor diye kimseye sırt dönmeyin. Kukla gibi olursunuz. Yarın bunlar iyi olurlar döner siz kötü olursunuz ayrıca.

Ayse ağır saçmalıyor. Bu kadar ben merkezci olunmaz. Ben haklı tarafı tutarım her zaman. Ve burda Ayşe haklı diyemem. Normal ilişkinizi sürdürün iki tarafla da. Ayşe sizden sogusa hala akıllanmadigi demektir

Ayşe ali ye karışamaz, ali kimle evlenmek isterse evlenir , görümcelik kurumunu fazla abartmış bu bir. İkincisi siz kardeşsiniz taraf tutarsanız en büyük hatayı siz yaparsınız. Zaten bunu istemek çok çocukça , ben konuşmuyorum sen de konuşma . Niye sizin akli melekeleriniz yerinde değil mi ? Başkasının aklıyla yaşamak niye.

Back
X