Haklısın aslında bende biliyorum olmayacağını kaç gündür düşünmekten deli oldum yanlış mı yapıyorumHiç zorlama kendini. Hatta sana bi şarkı armağan etmek istiyorum.
İki kere buluşmada adam nasıl el tutacak kıvama geldi bunca soğukluğunuza rağmenArkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim
Bende ilk görüşte olup olmayacağını anlayan biriyim ama biliyorsunuz bu çevrede ki evlilik baskısı etkiliyor sanırımHissedebilecegini sanmıyorum. Sevince birini o anda sevebiliyorsun zaten oturması, konuşması, bakışı, gülüşü bunlar ve bunlar gibi herhangi bir neden senin ondan etkilenmeni sağlıyor. Sadece iyi diye biri için zorlama lütfen kendini
Ona dedim ben şuan düşünüyorum diye böyle dedikçe daha çok üstüme geliyor sanki zorlayınca onu seveceğimi düşünüyor gibi konuşurken de kötü değil iyi ama başka türlü bir düşünce ol oluşmuyor aklımdaİki kere buluşmada adam nasıl el tutacak kıvama geldi bunca soğukluğunuza rağmen
Israr ettikçe itici olduğunun farkında değil sanırım.Ona dedim ben şuan düşünüyorum diye böyle dedikçe daha çok üstüme geliyor sanki zorlayınca onu seveceğimi düşünüyor gibi konuşurken de kötü değil iyi ama başka türlü bir düşünce ol oluşmuyor aklımda
içiniz ısınmıyorsa görüşmeyin bir daha, neden bi ihtimal için hayatınızı riske atıyorsunuz, o kadar değersiz misiniz?Arkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim
Evet bu beni daha çok soğuttu zatenIsrar ettikçe itici olduğunun farkında değil sanırım.
şuan bunu yapmaya çalışırım ve bunu yapmak çok rahatsız ediyor sorun buhemen kestirip atma ,
biraz daha ölç biç ,
Bu kadar kasmayın bence. Zorla bir şey hissedecek değilsiniz. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yokEvet bu beni daha çok soğuttu zaten
Evet kendime dert ettim kendimi düşünmemek istemiştim ama şimdi çok mutsuz hissediyorumiçiniz ısınmıyorsa görüşmeyin bir daha, neden bi ihtimal için hayatınızı riske atıyorsunuz, o kadar değersiz misiniz?
Benimde öyle bir huyum var işte yaKişiden kişiye değişir. Ben bir iki defa da elektrik alamayınca bir daha hiç alamazdım. Bazıları alabiliyor. Kendinizi tanımış olmalısınız.
Ya şu elektirik-enerji mevzularına inanıyorum ben biraz.Haklısın aslında bende biliyorum olmayacağını kaç gündür düşünmekten deli oldum yanlış mı yapıyorum
Bende inanıyorum buna arada azda olsa o çekimi hissetmeli insan galiba sonradan olacak birşey değil gerçektenYa şu elektirik-enerji mevzularına inanıyorum ben biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?