İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?

Pardon açıklayayım.ilk eşinden 2 çocuğu var ondan boşanmak istememiş.ama kadın bunu istememiş.adam çok direnmiş boşanmamak için ama kadın istememiş.2.karısıyla da mantık evliliği yapmış.ilerde severim diye düşünmüş ama sevememiş.bu boşanmak istemiş 2.ciden de
Bunların altında başka şeyler var,inanmadınız inş?

İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Dertsiz başına dert alma. Bugününü ararsın. Adam iki tane çalışan kadıno boşayıp çalışmayan biriyle evlebiyorsa düşündüğü şey belli. Diğerleri ekonomik özgürlüğü olduğu için boşanabikmişler. Özellikle çalışmayan birini istediğine göre var bişey.dikkatli olum derim. Adam kökü kesilmedi elbet daha iyi biri çıkar karşınıza.

Niye boşandığı önemli. 1. Kadın niye iki çocuğuyla tutturmuş ayrılalım ayrılalım diye? Onun sebebi önemli. İkicisini de saçma saçma ben aşık değilim diye bıraktıysa bana pek mantıklı gelmedi maalesef.

Ben bu konuyu sabah farklı başlıkta okumamismiydim ya🙄 başlık değişsede cevaplar aynı kalır 2. Evliliği mantik evliligiymis sevememis sizide sevmiyor

Diğer konunuzun dumanı tütüyor daha.

Boşanmak doğal bir hak kişiyi kusurlu kötü yapmaz ama tabi karakterine bakmak gerekir bağlantısı var en nihayetinde karakterle boşanmanın.

Kocan mükemmeldi ama sen istemedin adamı değil mi?
O kadın da aynı şekilde. Şımarıklık sizinkisi. O ne öyle.. harika harika adamları zevk için boşuyorsunuz..
Evlen ve bırakma. Adam mükemmel belli ki.

Basliga istinaden risktir.
Bizim bir akraba var öyle 2 evlilik yaptı biraksan 3.cuyu de yapar ama kadın ağır sorunlu.
Tabi o hep es ve eş ailesini sorunlu buluyor ama ilk eşi mesela evli adam. Hemde bu kadınla evli kaldigindan daha uzun zamandır evli.

Back
X