İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?

Pardon açıklayayım.ilk eşinden 2 çocuğu var ondan boşanmak istememiş.ama kadın bunu istememiş.adam çok direnmiş boşanmamak için ama kadın istememiş.2.karısıyla da mantık evliliği yapmış.ilerde severim diye düşünmüş ama sevememiş.bu boşanmak istemiş 2.ciden de
Tamam ama ilk eşi neden istememiş 2 çocuktan sonra ne olmuş da istememiş?

Ev hanımı olduğum için
Sadece ev hanımı kriterine uyduğunuz için mi sizinle evlenmek istiyor? O zaman sizinle de 2. eşi ile olduğu gibi mantık evliliği yapıyor, ilerde severim diye , sevmezse sizden de boşanır. İkinciyi boşamak kolay gelmiş dediniz, 3. yü boşarken farketmez bile o zaman.

Ev hanımı olduğum için
Ev hanımı olduğunuz için demeyelim de ekonomik özgürlüğünüz olmadığı için evliliği kolay kolay bitiremeyeceginizi bildigi için diyelim bence.

2 çocuk annesi bir kadın boşanmak için diretiyorsa o adam masum değildir bana göre.

Boşanma sebeplerini sadece erkek arkadaşınızdan dinleneyim derim, gerçeklerin peşine düşün.

Büyük ihtimalle çocuklarına bakacak, höt zöt deyip oturtabileceği çaresiz kadın avına çıkmış bu adam
Özellikle ev hanımı istemesi gidecek yeri olmasın ben ne dersem yapsın diye olabilir
Ev hanımı ile beraber fazla akrabası olmayan birini istiyormuş.

Adam ailesiyle çok zaman geçiriyormuş.sevgisini belli etmiyormuş vs
Yalvar yakar olduğu, severek evlendiği eşine bile ilgisiz ve sevgisini belli etmeyen bir adam, mantık evliliği yaptığı size ne kadar ilgi, sevgi gösterecek sizce? Neden bu kadar evlenmek istiyorsunuz? Kaç yaşındasınız?

Yalvar yakar olduğu, severek evlendiği eşine bile ilgisiz ve sevgisini belli etmeyen bir adam, mantık evliliği yaptığı size ne kadar ilgi, sevgi gösterecek sizce? Neden bu kadar evlenmek istiyorsunuz? Kaç yaşındasınız?
40 ı biraz geçtim.bir çocuğum var sadece aklım karıştı olabilir mi tekrar bir yuva diye.ada bankada müdür

Kadın olsa sıkıntı olmaz derdim ama erkekse vardır bir sorun derim.

Çünkü kadınlar çok çektikleri halde çok zor boşanıyorlar. Hele ki çocuk varsa. En son radde boşanma oluyor.

Zaten boşanan erkeklerde hep eski eşleri suçluyorlar. Halbuki eski eşlere sorsan kimbilir neler anlatacaklar.

Benim tercihim olmaz. Ama bu sizin hayatınız sizin düşünceniz.

40 ı biraz geçtim.bir çocuğum var sadece aklım karıştı olabilir mi tekrar bir yuva diye.ada bankada müdür
Pişman olursunuz evlenirseniz bu adamla. Boşuna huzurunuzu, düzeninizi bozmayın. Sipariş verir gibi , ev hanımı ve çok akrabası olmayan biriyle evlenmek istiyorum ne demek? Bir gram sevgi barındırmıyor, katalogtan seçer gibi.

Bir şans ver bence, daha öncekilerle yaşadığı broblemleri sizinle yaşamaya bilir.Üstelik sizinde ikinci evliliğiniz, sizin içinde Allah bilir kocası onu niye terk etti diye düşünebilirler! Aile büyüklerinizden fikir alın burdan söylemesi kolay.Huyunu suyunu araştırsınlar sizin için..

Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Adım gibi eminim ki adam fazla talepkar baskıcı bir tip. Kadınlar da onun taleplerinden ve baskılarından sıkıldığı için bosanmistir. Bu cümleleri kuran adamdan korkarım, başının etini yer şunu şöyle yap bunu böyle yap. Ağrısız başına yazık. Niye evleniyorsun ki? Çok mu lazım?

Konu sahibinin eski konusunu bilmeden direkt “iki kez boşanmış, iyi olsa boşanmazdı, kim bilir naptı” yazan yorumlara şaşırdım. Boşanmak ülkemizde kabahat olduğu için iki kez boşananları recm etmediğimize dua edelim. Erkeğe böyle bakılıyorsa, iki kez boşanan kadınlar hakkındaki yobaz düşüncelere şaşırmamak gerekir.

Konu sahibi sana gelince ilk konunun linkini arkadaş vermiş. Orada daha detaylı açıklamışsınız. Ev hanımı istemesi vs şaibeli geldi bana. Uzak durun bence.

Sadece ev hanımı kriterine uyduğunuz için mi sizinle evlenmek istiyor? O zaman sizinle de 2. eşi ile olduğu gibi mantık evliliği yapıyor, ilerde severim diye , sevmezse sizden de boşanır. İkinciyi boşamak kolay gelmiş dediniz, 3. yü boşarken farketmez bile o zaman.

++++
Adam Seda Sayan olmuş 7ye kadar gider

Back
X