• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Tam size ihtiyacı olan zaman. Beyninizi diğer şeylerle meşgul edip yormayın. Lütfen ilacınızı düzgün kullanın. 2 kadınla da mutlu olmamış bir adamın 3.kadına prenses gibi hissettireceğine inanmıyorum ben. Naparsa yapsın. Sizin yerinizde olsam bu saatten sonra çocuğuma odaklanırım ve tedavimi aksatmam.

Tedavimi oluyorum ama bu adam da aci çekmeli üzülmeli.dagilmali benim gibi.
herkes ettiğini bulur zaten. allaha havale et sen. onu üzmeye harcayacağın enerjini kendini mutlu etmeye harca. sağlığın yerinde olsun, keyfin yerinde olsun mutluluğunla intikam al en güzeli

Tam size ihtiyacı olan zaman. Beyninizi diğer şeylerle meşgul edip yormayın. Lütfen ilacınızı düzgün kullanın. 2 kadınla da mutlu olmamış bir adamın 3.kadına prenses gibi hissettireceğine inanmıyorum ben. Naparsa yapsın. Sizin yerinizde olsam bu saatten sonra çocuğuma odaklanırım ve tedavimi aksatmam.
Allah razı olsun yorumunuzu icin
Coxugma yansıtmamaktadır çalışıyorum ama bazen ağlıyorum yaninda .ama genelde güzel vakit geçiriyoruz.mutlu olamz degil mi beter olur degil mu.

Bence sizin kafa buradakilerin düşündüğü gibi gidik degil.

Sadece sinirleriniz aşırı bozuk.
Ve her şeyden ziyade sanki eşinizi seviyorsunuz gibime geldi? Ondan bu hırs ve öfke
Yoksa olay sadecekandırılmak degil
Siz de hala sevgi var
Sana özelden mesaj attım.canim.

Ama beni umursamayan insandan mutlu olmakla intikam alabilir miyim sence?
herkes ettiğini bulur zaten. allaha havale et sen. onu üzmeye harcayacağın enerjini kendini mutlu etmeye harca. sağlığın yerinde olsun, keyfin yerinde olsun mutluluğunla intikam al en güzeli

Bu kadar ağır bir vakanın ne dozda olursa olsun sadece lustral ile tedavi edileceğini sanmıyorum. Yanına ek başka bir şeyler olurdu en azından.
ABartma ya ağır Vaka falan değilim.anneligimw hayran olur komsularim Allah şahit.sadece cok yalnızım.

Eski kocanda tam yalnızlığına merhem olacak bir bir adamdı,i yüzden eksikliğinin bu kadar hissediyor olmalısın. 🥴
kesinlikle. konu sahibi kendinde yalnızım diyorsun zaten. bu ruh emici adama yalnızlıktan takmışsın. onun yerine seni hak edecek birilerini koysan o da kendi pisliğinde boğulsa fena mı

ABartma ya ağır Vaka falan değilim.anneligimw hayran olur komsularim Allah şahit.sadece cok yalnızım.

2 senedir sizden kurtulmak icin sizi kandirip bosanip kacan kocaniza takinti yapiyorsunuz, bir turlu düzelmiyorsunuz, saplantili sekilde ayni seyleri soyleyip dusunuyorsunuz, yarim yamalak ilac kullanıyorsunuz, bir arpa boyu yol alamiyorsunuz.
Ve agir vaka degilsiniz.

Burdan görünen ağır vaka. Anneliğinize bir şey söylemedim ama bu psikolojide bir annenin zamanla çocuğa zarar vereceğini de biliyorum.
Vallahi vermiyorum.balkonda saksıda çilek yetiştiriyoruz leğene suyla doldurup içine oyuncak atıyorum.soyle yapalım isteyene özelden numaramı atacam.goruntulu de görüşebiliriz.cocumu yaşamımı görsünler.ama o adam aci çekmeli üzülmeli.

Back
X