- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Olaya bakKonu içinde kötülediği ikinci eş var ya; hani hamileyken çok uyuyormuş, yemekleri dolaba kaldırmıyormuş, çocuk gece ağlayınca uyanamıyormuş, ev işi yapmadığı için barzonun psikolojisi bozulmuş da lohusayken boşanmış falan. Heh işte o kadın, aslında bu konuyu açan kadın. Yani adamın 2.karısı. Şimdi adamla tekrar evlenmeye çalışıyor. Yani adamın 3.evliliği 2.karısıyla olacak.
Konularda ben 3.karısıyım demiyor, adamın 3.evliliği diyor.
Çok vicdansız bir eşin varmış. KurtulmussunNapim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Hoşbulduk canım.adam iki haftada bir 3 saat görüyor aynı şehirdeyiz ve çok yakın oturuyoruz.Vay koçum hoşgeldin
görmeyeli neler oldu, şimdi adam nerde sen nerdesin aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?? arayıp soruyor mu çocuğunu?
Sen naaap biliyor musun? Derhal psikiyatriste git, onunla da yetinme bir psikoloğa görün. Tedaviye ihtiyacın var.Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Neden demiyorsun bunlar benim başıma geldi diye de başkasının ağzından yazıyorsun???Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
2 seans gittim çok pahalıSen naaap biliyor musun? Derhal psikiyatriste git, onunla da yetinme bir psikoloğa görün. Tedaviye ihtiyacın var.
Dimi ama , ciddi ciddi üzülmüştüm ne kadar saf diyeoturup bunlara kafa mı yoruyorsun
niye böyle şeyler yapıyosunki burda kimseyi görmesende kul hakkına giriyorsun yanıltarak
Ama ona göre o çok vicdanlı ben çekilmezim?Çok vicdansız bir eşin varmış. Kurtulmussun
Allah yardımcın olsun.
Hemen de yakalanıyor amaE eski kocadan da başka biri gibi bahsediyor zaten.
Bana yaptıklarını hazmedemiyorumBir çocuğun var zaten olmadıysa artık daha fazla diretme. Daha gençsin bir bakarsın önüne daha hayırlı bir kısmet çıkar. Şükür mesleğin var, bırak artık onu ne hali varsa görsün.
Eee ne Zaman şikayet ediyorsunuz? Banlanayım hep beraber rahatlayalım.
Tekrar aynı adamla neden evlenmek istiyorsun? Exten next olmazHoşbulduk canım.adam iki haftada bir 3 saat görüyor aynı şehirdeyiz ve çok yakın oturuyoruz.
Düzgünce gelip dertleşse zaten yazarızki ama bu resmen kandırıyor dalga geçiyor resmenDimi ama , ciddi ciddi üzülmüştüm ne kadar saf diye
Hemen atıyorlar sitedenNeden demiyorsun bunlar benim başıma geldi diye de başkasının ağzından yazıyorsun???
Hoşbulduk canım.adam iki haftada bir 3 saat görüyor aynı şehirdeyiz ve çok yakın oturuyoruz.
Diğer 2 kadından daha akıllı olduğunu düşünüyorsan evlenebilirsinBu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
2.çocuk düşünene kadar tedavini ol. Böyle elindekine nasıl bakacaksın?2 seans gittim çok pahalı
Düzgünce yazsam anında atıyorlar sitedenDüzgünce gelip dertleşse zaten yazarızki ama bu resmen kandırıyor dalga geçiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?