İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.
Eski konularında da böyle neler çektiğine, haklı olduğuna dair onay bekliyordu.

Aaa bu o üye mi? Benimde soruş tarzından aklıma gelmedi değil şöyle yapar mıydınız böyle yapar mıydınız sonrada boşandım zaten diyordu buda ikna oldum diyip aynılarını soruyor ilginç

Bir arkadaşım şöyle derdi (8 ay evli kalıp boşanmış, çocuksuzdu) : “düzgün adamdan kadınlar ayrılmıyor. Çocuk varsa hele hiç ayrılmıyor. Sorumluluklarını yerine getiriyorsa, eve bakıyorsa, babalık yapıyorsa, aldatma şiddet yoksa kadınlar böyle adamı asla bırakmıyor.” Ben ilettim katılırsınız katılmazsınız size kalmış...

Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.

Kadın hasta ya, bildiğin bozuk ruhsal aygıtına hizmet ettik, cevap verdik, sinirlendik, duygularımla oynandı, salak gibi hissediyorum

Bedevi rahat uyuma bu gece

Neden tekrar konu açıyorsunuz?
Diğer konuda her şeyi konuştuk sanki. İkna olmuş gibiydiniz. Boşa konuşuyoruz boşa yazıyoruz. Detay vermeden 2. Defa konu açıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Bu adam hödüğün teki. Bu adam hiç evlenmemiş çocuksuz da bakir de olsa eline kadın eli değmemiş de evlenilecek adam değil.

Hoşgeldin. Lohusa iken terkedilen kadın kendisi zaten.

Kadın hasta ya, bildiğin bozuk ruhsal aygıtına hizmet ettik, cevap verdik, sinirlendik, duygularımla oynandı, salak gibi hissediyorum

Bedevi rahat uyuma bu gece
Çocuğu olması üzücü sadece.

Birde hatırladığım kadarıyla öğretmendi kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…