- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Eski konularında da böyle neler çektiğine, haklı olduğuna dair onay bekliyordu.Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.
Vibratöre kadar geldi konuNerelere gelmiş konu
Adamı ovsek kendısıne faydası ne olacak orayı anlamiyorum ben.Eski konularında da böyle neler çektiğine, haklı olduğuna dair onay bekliyordu.
Diğer iddialara ne diyorsun?Vibratöre kadar geldi konu
Aaa bu o üye mi? Benimde soruş tarzından aklıma gelmedi değil şöyle yapar mıydınız böyle yapar mıydınız sonrada boşandım zaten diyordu buda ikna oldum diyip aynılarını soruyor ilginçBloss üyelik isimlerini hatırlıyormuş.
Bir sürü üyeliği olan eşinden ayrıldığı halde evliymis gibi eski yaşadığı olayları anlatan bir üye vardi. Adamın ikinci karısı kendisi , yazdığı olayları da bizzat kendi yaşadı muhtemelen.
İkinci çocuğu düşündüğüne göre yeniden evlenmek istiyor eski eşiyle. Benden bu kadar
Bir de evlensem mi diye soruyor şaka gibi.Eski konularında da böyle neler çektiğine, haklı olduğuna dair onay bekliyordu.
Belki zamanla pişman plur evlenirAdamı ovsek kendısıne faydası ne olacak orayı anlamiyorum ben.
Adam yeniden bununla evlenmeyecek kı?
Ben evlenicem onunla bu gidisle sen kurtul dıyeBelki zamanla pişman plur evlenir
Hayal kuruyor işte, kendi yazıp çiziyor.Adamı ovsek kendısıne faydası ne olacak orayı anlamiyorum ben.
Adam yeniden bununla evlenmeyecek kı?
Çok mu lazım bu adamla evlenmen ?Belki zamanla pişman plur evlenir
Hepsi iftira diyorumDiğer iddialara ne diyorsun?
Oooh oldu bu.Belki zamanla pişman plur evlenir
Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.
Kesin
Ama erkek değil. Şu lohusayken boşanan sonra da hala evli gibi başlık açan şahıs kendisi.
Adamın 3.karısı değil, 2.karısı ve 3.kere evlendiği karısı olmaya çalışıyor.
O olalı çok oldu zaten.Oooh oldu bu.
Tamam
Hoşgeldin. Lohusa iken terkedilen kadın kendisi zaten.Neden tekrar konu açıyorsunuz?
Diğer konuda her şeyi konuştuk sanki. İkna olmuş gibiydiniz. Boşa konuşuyoruz boşa yazıyoruz. Detay vermeden 2. Defa konu açıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Bu adam hödüğün teki. Bu adam hiç evlenmemiş çocuksuz da bakir de olsa eline kadın eli değmemiş de evlenilecek adam değil.
Çocuğu olması üzücü sadece.Kadın hasta ya, bildiğin bozuk ruhsal aygıtına hizmet ettik, cevap verdik, sinirlendik, duygularımla oynandı, salak gibi hissediyorum
Bedevi rahat uyuma bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?