İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
8 aylıkken terk edildim kçpek gibi ağladım yalvardım bir de onun yaşadığı şehre tayin istemiştim.burda kimsem de yok tek başımayım.kurban bayramını çocuğumla dört duvar arasında geçirsdim o ablalarıyla et yedi.

E ne güzel kurtulmuş niye bir daha evlenmeye çalışıyor?

Düzgünce yazsam anında atıyorlar siteden
En başında destek olmuştuk biz sana ama sen olan herşeyi her defasında farklı farklı anlatıp yanılttın bizi. Buraya bin konuda açsan psikolojik destek almaktan o adamı unutmaktan başka çaren yok. Ha ama yazmak istiyorsan yaz konuşuruz anlarız seni ama sürekli kandırma bizi yani ayıp oluyor artık

Düzgünce yazsam anında atıyorlar sitedende
Neden atacaklar , sen saygısız bişey demedigin sürece. Sana burda 100 kişi yanlış yoldasın yapma diyorsa bence dur biraz düşün neden böyle diyorlar diye . Ama sen illaki doğru bildiğin yanlışlarının başkaları tarafından onaylanmasını istiyorsun .

Zıkkımın kökünü yesin. Ailen yok mu onların yanına gitmeyi denesen ?? Çok yalnızsın belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…