İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
Sırf çocuk için evlenilir mi? Hem o çocuğun nasıl bir babası olacağını umursamıyorsunuz da. Kusura bakmayın ama bu çok bencilce. Kaç tane yorum yazdım cevap da yazmıyorsunuz.Çünkü sizin duymak istediğiniz şeyler değil yazdıklarım. Aslında siz sorduğunuz sorunun cevabı vermişsiniz. Bizden destek bekliyorsunuz.

Bunu bende yapıyorum, üstelik hamile değilim :))
Gidip kocamın ayaklarının altını öpeyim beni boşamadığı için

Öğretmenlerin öyle bir hakkı yok malesef araştırdım
Ben sizin derdinizi anlamadım. Ne diye farklı farklı üyeliklerden konuları kısmen değiştirerek yeni konuymuş gibi açıyorsunuz? Adam size kötü davranmış. Ayrılmak isteyen de o. Sizinle tekrar evlenmek te istemiyor. Önünüze baksanıza. Tedavi görmeye paranız yoksa devlet hastanelerinde psikiyatri tedavisi görebilirsiniz.

Bana yaptıklarını hazmedemiyorum

Bence sen onun yaptiklarini degil buna izin verdigin icin kendi aciziyetini hazmedemiyorsun. Onun icin hic bilmedigim bir sehire gittim, cocuk yaptik, butun eziyetlerine katlandigim halde o beni yeni dogum yapmis halimle bosadi. Ee?
Bunlar buyuk, geri donusu olmayan hatalar degil ki. Sadece kadinlara degil erkeklere de sorsan 10 undan 8 i buna benzer, hatta daha fazlalarini da zaten yasamistir, yapmistir.
Onemli olan hata yapmak degil yapilan hata da israrci olmamak. Gencsin, meslegin var senin gibi imkanlara sahip olmayan fakat yeniden hayata baslamak isteyen kac milyon kadin var bu ulkede. Ah ne kadar sansli olabildigini bir bilsen..
Bom b*k bir adamdan kurtuldugun icin sadaka versen yeri.
Bundan sonra kimse icin kendinden asla odun vermemen gerektigini bilen bir kadin olacaksin sen, bu yasanilanlar sana bunu ogretemediyse hic kimse ogretemez.

Diğer 2 kadından daha akıllı olduğunu düşünüyorsan evlenebilirsin
Bu üye eski. Bahsettiği adamdan zaten boşandı o. Birde çocuğu var. 63737373 kere eski kocası ile evli gibi konu açtı. Ban yedi bir daha açtı. Kafası pek iyi değil yani. Şuraya harcadığı vakti evladına harcasaydı....

Hatırlamadın mı bu üyeyi? Boşandığı adamı boşanmamış gibi konu aça aça anlatan hanım. Mune banlar, o yeni konu açar.
Hayir yaaa olamaz, yine mi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…