- 14 Temmuz 2011
- 2.987
- 10.114
- 408
- 40
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Sırf çocuk için evlenilir mi? Hem o çocuğun nasıl bir babası olacağını umursamıyorsunuz da. Kusura bakmayın ama bu çok bencilce. Kaç tane yorum yazdım cevap da yazmıyorsunuz.Çünkü sizin duymak istediğiniz şeyler değil yazdıklarım. Aslında siz sorduğunuz sorunun cevabı vermişsiniz. Bizden destek bekliyorsunuz.39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
Kendinizi şu duruma sokmayın lütfen...köpek gibi ağladım yalvardım
Neden sürekli atıyorlar ?Sürekli yeni üyelil alıyor çünkü
Bunu bende yapıyorum, üstelik hamile değilim :))Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Adam da o benim misyonum değil senin misyonun diyormuş.
Ben sizin derdinizi anlamadım. Ne diye farklı farklı üyeliklerden konuları kısmen değiştirerek yeni konuymuş gibi açıyorsunuz? Adam size kötü davranmış. Ayrılmak isteyen de o. Sizinle tekrar evlenmek te istemiyor. Önünüze baksanıza. Tedavi görmeye paranız yoksa devlet hastanelerinde psikiyatri tedavisi görebilirsiniz.Öğretmenlerin öyle bir hakkı yok malesef araştırdım
Ne iş yapıyor bu adam12 bin maaşı var ama?
Neden sürekli atıyorlar ?
Akademisyendi.Ne iş yapıyor bu adam, 2 kere boşandığına göre hakim yada savcı olma ihtimali yüksek...
Abla, lohusa iken terkedilen kadın bu zaten.Ne iş yapıyor bu adam
2 kere boşandığına göre hakim yada savcı olma ihtimali yüksek...
Psikiyatrik bir sorun ozamançünkü sürekli olmayan şeyleri yazıyor.
dürüstçe böyleyken böyle demiyor.
Kadını lohusa depresyonuna sokup gitmiş demek...Abla, lohusa iken terkedilen kadın bu zaten.
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum
Belki zamanla pişman plur evlenir
Ee adamla gorusuyor musun sohbet ediyor musunuz?Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Yetmedi mi diğer konunuzda ki cevaplar ?
Demek ki yetmemis, hayyydi bastan basliyoruzBende onu diycektim
Bu üye eski. Bahsettiği adamdan zaten boşandı o. Birde çocuğu var. 63737373 kere eski kocası ile evli gibi konu açtı. Ban yedi bir daha açtı. Kafası pek iyi değil yani. Şuraya harcadığı vakti evladına harcasaydı....Diğer 2 kadından daha akıllı olduğunu düşünüyorsan evlenebilirsin
Hatırlamadın mı bu üyeyi? Boşandığı adamı boşanmamış gibi konu aça aça anlatan hanım. Mune banlar, o yeni konu açar.Ee adamla gorusuyor musun sohbet ediyor musunuz?
Bu üye eski. Bahsettiği adamdan zaten boşandı o. Birde çocuğu var. 63737373 kere eski kocası ile evli gibi konu açtı. Ban yedi bir daha açtı. Kafası pek iyi değil yani. Şuraya harcadığı vakti evladına harcasaydı....
Hayir yaaa olamaz, yine mi geldiHatırlamadın mı bu üyeyi? Boşandığı adamı boşanmamış gibi konu aça aça anlatan hanım. Mune banlar, o yeni konu açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?