- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
ben de benzettim o konuya bankada mı ne çalışıyordu adam ya o değil de ülkede erkek kıtlığımı çıktı da haberimiz yok az önce de başka topikte şaibeli aile istedi görücü usulü ile kabul etmeli miyim vardı eğer kıtlık çıktıysa iyi ki evli çocukluyuz çok şükür
Şunu diyen adamla evlenecekse evlensin, kendisi bilir. Bir onay verin de kadının içi rahat etsin artıkKonu sahibi banlandıyda muhtemelen aynı kişi. 3. Evlilik ile ilgili oluyor konuları zaten
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Bankacıyı bız onu tanımayalım dıye atmıs.
Ki gene de tanıdılar
Evlenmek yok konuda, hayalı o onun.
Biz onu 3. Evlilik lafından yakalıyoruz sonrası çorap söküğü gibi geliyor en sonunda da itiraf ve banlanma ile bitıyorE orada kendisi köyde yaşıyordu, şimdi bankacı mı olmuş?
Ne gerek var böyle şeylere hiç anlamıyorum. Evleneceksen git evlen yani, evinde kendi halinde oturanlar olarak bizim neden ikna olmamız gerekiyor?
Zaten aslında kendiyle ilgili bilgileri bosuna degıstırıyor, bız onu degıl adam burda okudugumuz en berbat adam oldugu ıcın adamdan tanıyoruz.İyi ki tanımadık
Konuyu okur okumaz "bu cümleleri kuran bi herif daha vardı" dedim.
isimler çok orjinal yalnız,konu sahibinin hakkını vermek lazım@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, @sadecehuzuristiyorum B birkusolsam
hiç üşenmedim buldum hepsini,veya çoğunu.
gerçekten ama tüm konular aynı,bıkmadınız mı konu sahibi!!
Doktor hanım ne yaptınız siz@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, @sadecehuzuristiyorum B birkusolsam
doğa olayları ile nick görünce hemen tanırız artık güneş, yıldız, yağmur, deniz, dalga ve geceisimler çok orjinal yalnız,konu sahibinin hakkını vermek lazım
Zaten aslında kendiyle ilgili bilgileri bosuna degıstırıyor, bız onu degıl adam burda okudugum en berbat adam oldugu ıcın adamdan tanıyoruz.
Ne iş yapıyor peki 12bin maaş olayı dogrumuBankacıyı bız onu tanımayalım dıye atmıs.
Ki gene de tanıdılar
Evlenmek yok konuda, hayalı o onun.
Kendısı ogretmen.Ne iş yapıyor peki 12bin maaş olayı dogrumu
Aşkım, nasıl buldunuz maşallah.@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, @sadecehuzuristiyorum B birkusolsam
Herif zaten varlık seviyesinde.B birkusolsam nickiyle açtığı konuya baktım ve çok üzüldüm
Bence bu kadının psikolojik sağlığını bozan kişi eşi maalesef.
Bir adamın eşine "insan seviyesinde değilsin, varlık seviyesindesin" demesi nedir ya...
Varlık seviyesine düşsün...
Nöbet sonrası iyi uyudum, enerjiğim bu geceDoktor hanım ne yaptınız siz
Katibim, seninle yazıştıktan sonra ne ipuçları peşinde koştum, nerelere baktım bir bilsen. Ama bana başlangıç noktasını veren sendin, sonra doğru konuyu buldum veeeee bam! 2019 a kadar tüm üyeliklerini takip ettim hahahahahahhaAşkım, nasıl buldunuz maşallah.
tüm bu nickler aynı kişinin mi şaştım kaldımmmDoktor hanım ne yaptınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?