- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Hatırladım eylulcum, belki sımdı bebegı gormeye gelince sohbet falan edip ınsan yerine koyuyodur kadını.Hatırlamadın mı bu üyeyi? Boşandığı adamı boşanmamış gibi konu aça aça anlatan hanım. Mune banlar, o yeni konu açar.
Hep böyle. Başta inkar inkar. Sonra hazmedemedim sindiremedim. Evladına bakmıyor falanlar filanlar... bağırıyor benim diyeHayir yaaa olamaz, yine mi geldi
Kim bağırıyor?Hep böyle. Başta inkar inkar. Sonra hazmedemedim sindiremedim. Evladına bakmıyor falanlar filanlar... bağırıyor benim diye
Valla bak hiçbir şey değişmemiş. Tedavi emaresi yok. Şimdi de adamın yeniden evlenme ihtimalini dert ediyor. Başka Derdi yok çünküHatırladım eylulcum, belki sımdı bebegı gormeye gelince sohbet falan edip ınsan yerine koyuyodur kadını.
Ne bıleyım, uzuluyorum ben konu sahıbıne ya.
Dert etse iyi, adamla evlenmek istiyor?Valla bak hiçbir şey değişmemiş. Tedavi emaresi yok. Şimdi de adamın yeniden evlenme ihtimalini dert ediyor. Başka Derdi yok çünkü
Konu Sahibinin yorumlarıKim bağırıyor?
Sürekli yeni üyelil alıyor çünkü
Hadi yaaaa. Oha. Orayı kaçırmışım iyiki. Banım yeni kalktı çünküDert etse iyi, adamla evlenmek istiyor?
Konuyu adamla sevgiliymiş gıbı acmıs. Goya adam iki kez evlenmıs. Ikıncı evlilik kendısı zaten. Ucuncu karısı olsam mı benimle evlenmek istiyor diye acmıs.Hadi yaaaa. Oha. Orayı kaçırmışım iyiki. Banım yeni kalktı çünkü
O kadar çok konu var ki.Hepsini okuyamadım, konu sahibinden mi bahsediyorsunuz?
Geçenlerde şehirde çalışıp köyden biriyle 3. evliliğini yapmak isteyen bir adamla ilgili konu vardı. Konu aynı konu mu? Adamın boşanma sebeplerini çok benzettim.
EvetHepsini okuyamadım, konu sahibinden mi bahsediyorsunuz?
Geçenlerde şehirde çalışıp köyden biriyle 3. evliliğini yapmak isteyen bir adamla ilgili konu vardı. Konu aynı konu mu? Adamın boşanma sebeplerini çok benzettim.
O kadar çok konu var ki.
Bu da bi öğretmen oluyor, bir lise mezunu ev hanımı.
ben de benzettim o konuya bankada mı ne çalışıyordu adam ya o değil de ülkede erkek kıtlığımı çıktı da haberimiz yok az önce de başka topikte şaibeli aile istedi görücü usulü ile kabul etmeli miyim vardı eğer kıtlık çıktıysa iyi ki evli çocukluyuz çok şükürHepsini okuyamadım, konu sahibinden mi bahsediyorsunuz?
son iyileri kaptık galibaben de benzettim o konuya bankada mı ne çalışıyordu adam ya o değil de ülkede erkek kıtlığımı çıktı da haberimiz yok az önce de başka topikte şaibeli aile istedi görücü usulü ile kabul etmeli miyim vardı eğer kıtlık çıktıysa iyi ki evli çocukluyuz çok şükür
Konu sahibi banlandıyda muhtemelen aynı kişi. 3. Evlilik ile ilgili oluyor konuları zatenHepsini okuyamadım, konu sahibinden mi bahsediyorsunuz?
Yok ya hep ogretmendı ev hanımı dedıgıne ben hic sahit olmadımBu da bi öğretmen oluyor, bir lise mezunu ev hanımı.
Bankacıyı bız onu tanımayalım dıye atmıs.E orada kendisi köyde yaşıyordu, şimdi bankacı mı olmuş?
Ne gerek var böyle şeylere hiç anlamıyorum. Evleneceksen git evlen yani, evinde kendi halinde oturanlar olarak bizim neden ikna olmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?