İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hatırlamadın mı bu üyeyi? Boşandığı adamı boşanmamış gibi konu aça aça anlatan hanım. Mune banlar, o yeni konu açar.
Hatırladım eylulcum, belki sımdı bebegı gormeye gelince sohbet falan edip ınsan yerine koyuyodur kadını.
Ne bıleyım, uzuluyorum ben konu sahıbıne ya.

Hatırladım eylulcum, belki sımdı bebegı gormeye gelince sohbet falan edip ınsan yerine koyuyodur kadını.
Ne bıleyım, uzuluyorum ben konu sahıbıne ya.
Valla bak hiçbir şey değişmemiş. Tedavi emaresi yok. Şimdi de adamın yeniden evlenme ihtimalini dert ediyor. Başka Derdi yok çünkü

Sürekli yeni üyelil alıyor çünkü

Hepsini okuyamadım, konu sahibinden mi bahsediyorsunuz?
Geçenlerde şehirde çalışıp köyden biriyle 3. evliliğini yapmak isteyen bir adamla ilgili konu vardı. Konu aynı konu mu? Adamın boşanma sebeplerini çok benzettim.

O kadar çok konu var ki.

ben de benzettim o konuya bankada mı ne çalışıyordu adam ya o değil de ülkede erkek kıtlığımı çıktı da haberimiz yok az önce de başka topikte şaibeli aile istedi görücü usulü ile kabul etmeli miyim vardı eğer kıtlık çıktıysa iyi ki evli çocukluyuz çok şükür

son iyileri kaptık galiba

Konu sahibi banlandıyda muhtemelen aynı kişi. 3. Evlilik ile ilgili oluyor konuları zaten

E orada kendisi köyde yaşıyordu, şimdi bankacı mı olmuş?
Ne gerek var böyle şeylere hiç anlamıyorum. Evleneceksen git evlen yani, evinde kendi halinde oturanlar olarak bizim neden ikna olmamız gerekiyor?
Bankacıyı bız onu tanımayalım dıye atmıs.
Ki gene de tanıdılar
Evlenmek yok konuda, hayalı o onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…