- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Doğumdan sonraki sabah erkenden kalkıp eniştesine kahvaltı hazırladığı için ablasıyla iftihar ediyordu bir de. Önemli bir ayrıntı bu da.Adamın sözlerini, kadına hiç değer vermediğini, kadının kendini sevdirmesi gerektiğini, çocuğa tek başına bakmasi gerektiğini düşündüğünü de yazın o zaman.
İkinci evliliğinde daha çocukları küçükken eşi istememesine rağmen boşandığıni, çocuğa da bakamadı kendini rezil etti dediğini de ekleyin tabi.
Aralarda atladığim şeyler de vardır.
Allah akıl fikir versin size.
Hatta boşandığı halde evliymis gibi konular açıyordu eski yaşadığı olayları anlatıyorduBiri vardı abartmıyorum belki 20 kere farklı nicklerle aynı konuyu değişik şekillerde açmıştı. Bıkmıyordu da banlanıp banlanıp geliyordu, bana onu hatirlattınız.
Olur mu belki konu sahibi basarıp kendini sevdirecek. Belki hakedecek. Şevkini kırmasak mı?Doğumdan sonraki sabah erkenden kalkıp eniştesine kahvaltı hazırladığı için ablasıyla iftihar ediyordu bir de. Önemli bir ayrıntı bu da.
Bu dünyaya pipili gelmek varmış.Size gecen konunuzda onca mesaj yazildi. Hala bunu nasil sorabiliyorsunuz?
Adam lohusa karisini, gozunu kirpmadan bosamis. Karisi destek istedi diye bi tarafi yememiş ve yeni dogmus evladini birakip arkasina bakmadan kacmis resmen.
Evlenin, lutfen durmayin.. Çunku pipisi var. Bu firsat kacmaz.
Offf sizde Corona vakaları gibisinizHatta boşandığı halde evliymis gibi konular açıyordu eski yaşadığı olayları anlatıyorduaynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
Evet aynı kişiHatta boşandığı halde evliymis gibi konular açıyordu eski yaşadığı olayları anlatıyorduaynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
Bahsettiğim kişi bir sürü üyelik almıştı ama inan isimlerini hatırlamıyorum.Offf sizde Corona vakaları gibisinizsöyleyin de bilelim...hasta sayisimi vaka sayisimi her yerde o dediğiniz üyeye benzetilmiş
Yetmemiş aşkım. Tek adam bu kalmış, adam nesline meteor düşmüş.Yetmedi mi diğer konunuzda ki cevaplar ?
Doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırlayan ablası mıymış normal?Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Ben ilk nickini bile hatırlıyorum, aynı bu konu sahibi gibi böyle orijinal nickler alıyordu.Bahsettiğim kişi bir sürü üyelik almıştı ama inan isimlerini hatırlamıyorum.
Olaylar kalmış aklımda
Adamın normal kadın tasvirini de anlattınız.Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Biri vardı abartmıyorum belki 20 kere farklı nicklerle aynı konuyu değişik şekillerde açmıştı. Bıkmıyordu da banlanıp banlanıp geliyordu, b
Bence değilAdamın normal kadın tasvirini de anlattınız.
Sizce adam normal mi?
Normal olmadığını bildiğiniz adamla evlenme fikrine sizi yaklaştıran ne peki?Bence değil
39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorumNormal olmadığını bildiğiniz adamla evlenme fikrine sizi yaklaştıran ne peki?
Seni beğenmiş. :))))Olur mu belki konu sahibi basarıp kendini sevdirecek. Belki hakedecek. Şevkini kırmasak mı?
Istemem. Arada cocuklar olmasa düşünülebilir ben dusunmem de daha ılımlı klur ama evlatlar nedeniyle eski eslerle gorusmesi gerekecek. Evlilik zaten yeterince zor bir kurum. O topa girmezdim hic. Hayat bunlar icin cok kısaBu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Adamın 3.de yüzü gülecek belki diyorsunuz yani.Olur mu belki konu sahibi basarıp kendini sevdirecek. Belki hakedecek. Şevkini kırmasak mı?
Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?