- 19 Kasım 2020
- 117
- 44
- 3
- 44
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Tamam da siz söyleyin normalini boşanmış adam çocuğunu kaç günde bir görsün?Ee yani? Alıyorsa kendine alıyor.
Çocuğu yaparım, boşanırsak nafakayı da alırım nasıl olsa 12 bin mi diyorsunuz orayı anlamadım ben pek?
Ayrıca çocuklarını 2 haftada bir görüyor demişsiniz, çocuk bu kaktüs değil haftada bir sulasanız yetecek.
Gerçekten normal mi sanıyorsunuz bu durumu?
Her hafta en azından.Tamam da siz söyleyin normalini boşanmış adam çocuğunu kaç günde bir görsün?
Profesör olunca olabilir12 bin maaşı var ama?
Bosanmasın mesela, bosandı dıyelım cocukların ın annelerine bk atmasın.normalı buTamam da siz söyleyin normalini boşanmış adam çocuğunu kaç günde bir görsün?
Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorumAsla evlenmem yazmışsınız diğer konuya kararınızı neden değiştirdiniz?
nerden biliyorsunuz,orada mıydınız?Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
ay ben kaçırdım galiba,hangi konular ?Bende onu diycektim
Adam olan, baba olmanın ne demek olduğunu bilen erkek her gün görür isterse.Tamam da siz söyleyin normalini boşanmış adam çocuğunu kaç günde bir görsün?
Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?Bosanmasın mesela, bosandı dıyelım cocukların ın annelerine bk atmasın.normalı bu
Yani adam normal degıl oyuzden sende pek degılsın evlenin diyorum.
Adamın kadınlarla ilgili düşüncelerini kabullendiniz yaniYaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Siz tekrar anne olmak istiyorsunuz diye saçma sapan insanla evlenip sonu belli olan bir evliliğe, sıkıntılı bir babaya muhatap etme hakkınız var mı bir bebeği.Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Hamileyken çok mu uyumuş ? Bunu bile sorun mu etmiş adam.Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Ay komik emojisi mi atsam muhteşem mi atsam karar veremedim yaİsabet olmuş siz de evlenin.
Bu kafayla 1 ine bakabildiğin şüpheli. Git tedavi ol, lohusa depresyonun daha geçmemiş.Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
evlensin bence de aynı konudan sıkıldık yahuuuİsabet olmuş siz de evlenin.
Keske öldürseymiş nukleer atık.Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
evleneceğiniz kişinin karakteri önemli değil yani sizin için? çocuğunuzun karakterli bir babasının olup olmaması da önemli değil o zaman?Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmışHamileyken çok uyumuş mu? Bunu bile sorun mu etmiş adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?