İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben adamın yerinde olsam bu kadını almam bu kadar az akıllısıyla ömür mü geçer, adam kendi ayağına sıkıyor şuan. Biz bu kadına anlatamıyoruz durumu, adam bununla hiçbir şey paylaşamaz ki. Ben şuan adama üzüldüm diğer iki kadın nasıl ah ettiyse kısmetine bu bedevi düşmüş. Bedevi delirtir zaten adamı şu üç aklıyla.

Ay hala adamı koruyor inanamıyorum 😳. Bence ikinizde birbirinize müstahaksiniz . Bu fırsatı kacırma bence , neme lazım başka elin adamanı yazık olur.
Çocuk var ama 😑 ve bir tane daha istiyor şaka gibi.

Boşanmış olsam acaba benim eş kişi için mi açıldı bu anket diyecektim 🤭Malum bizimki de benimle olan çocuk haricinde başka eşten de çocuk sahibi 🙂
Önceki konunuzda yapılan yorumlardan ikna olmayıp bir de anket yapıyorsunuz.Anladim ben sizi,siz bu adamla evleneceksiniz evlenecek başka adam kalmamış gibi..Siz bilirsiniz sizin hayatınız sizin kararınız ama çok pişman olursunuz.Bir kadının en özel zamanlarıni mahveden,anlayış bile göstermeyen adamdan koca olmaz,ben de yaşadım aynısını ve boşanıyorum.Boyle adamlar 4.yu de boşar 5.yi de sıkıntı değil onlara,bilmem anlatabildim mi

Ya ben adamın yerinde olsam bu kadını almam bu kadar az akıllısıyla ömür mü geçer, adam kendi ayağına sıkıyor şuan. Biz bu kadına anlatamıyoruz durumu, adam bununla hiçbir şey paylaşamaz ki. Ben şuan adama üzüldüm diğer iki kadın nasıl ah ettiyse kısmetine bu bedevi düşmüş. Bedevi delirtir zaten adamı şu üç aklıyla.
Ben karakter fakiri bir yobaz olsam evlenirdim bu kadınla. Mis gibi doğuştan köle.
Ne desem inanıyor, kedi gibi kendini sevdirmeye de razı.

Ben şunu bilir şunu söylerim, kadınlar istisnalar hariç kolay boşanmıyor. Hele çocuk varsa hiiiç kolay boşanmıyor, burda görüyoruz her gün. Bu adamdan iki eşi de çocuk olmasına rağmen boşandığına göre var bunda bir yamuk diye düşünürdüm. Ki öyleymiş de arkadaşların yazdıklarına bakılırsa.

Ben karakter fakiri bir yobaz olsam evlenirdim bu kadınla. Mis gibi doğuştan köle.
Ne desem inanıyor, kedi gibi kendini sevdirmeye de razı.

Adam git der bu kapıda yatar ama anlamıyor işte. İlki de bu yüzden terketti bence alemin ak dediğine kara diyor. Çekilecek dert mi 😐

mesajınızı beğenmiş olması...:olamaz::olamaz:

Haklı ama nerden baksan 4 bin lira nafaka gelecek 🤔
o adam vermez yahuuu eskilere de vermiyordur bence bir yolunu bulmuştur.bu kadın da giymesin gezmesin ev temizlesin yemek yapsın çamaşır assın ütü yapsın diye alınıyor zaten .büyük aşktan değill :KK53:

Back
X