İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Neden boşanmış diğer kadınlardan? Bence iyi düşünün bir yerde problem olabilir. Duygusal bir bağ yok ve yaşınız gençse annenizin söylediklerine kulak verin derim.

Ayy ben bekar olsam hemen kapardım o adamı, baksana tipi de iyiymiş. Tecrübeli adam seven kadın çooook
Asla bırakmazlar hemen kaparlar haberiniz olsun yani
Hem iki kez evlenmiş olması adamın kötü olduğu anlamına gelmez ki. Belki kadınlarda iş yoktu. Akıllı bir kadın parmağında oynatır bence o adamı.

Kendisi çok mu normalmiş acaba biri hata olabilir ama ikisi de hatalı onda hiç hata yok diyemeyiz . Eğer eşleri hatalıysa ikisinden de neden çocuk yapmış ki . Başlamadan bu yoldan dön onlar huzurlu olsa ikisi de boşanmazdı . Çektiklerinin beterini de çektirebilir hiç başlamadan tekrar tekrar düşün. İki ayrı eş iki ayrı çocuk bunların hepsinin derdi çekebilirim dersen sen bilirsin

Hem iki kez evlenmiş olması adamın kötü olduğu anlamına gelmez ki. Belki kadınlarda iş yoktu. Akıllı bir kadın parmağında oynatır bence o adamı.
Sizi tanıyorum çok akıllı mantıklı bir kadınsınız
Doğru söylüyorsunuz
Ben bir de acıdım adamcağıza ya baksanıza yüzü bir türlü gülmemiş kadınlardan yana
İnşaallah şöyle kıymetini bilecek adamın evladını kendi evladı gibi bağrına basacak güzel alımlı doğurgan bir kadın çıkar karşısına da evlenir

Elektrik mühendisiymiş adam istese nikahsız da bir sürü kadınla hayatını yaşar.
Hem ne fena kadınlar var bilemeyizki belki adamcağızı kandırıp çocuk yaptılar. Boşandı diye bu adamın mutlu olmaya hakkı yokmu

Herkesin mutlu olmaya hakkı var ama iyice tanımanda fayda var . Hem nikahsız beraberliklerinin olmadığını bilemeyiz ki.

İkinci karısı ayaklarını havaya dikerek hamile kalmış diyolla. Adam istememiş çocuk. Bence evlenebilitesi yüksek bir bey. Bekar olsam ben evlenirdim kendisiynen.

İkinci karısı ayaklarını havaya dikerek hamile kalmış diyolla. Adam istememiş çocuk. Bence evlenebilitesi yüksek bir bey. Bekar olsam ben evlenirdim kendisiynen.
Bende şahidiniz olardım
Öteki kadında gazozuna ilaç atıp zorlan şaapmış adamceyizi

Bir ara magazin haberlerinde vardı, adam, ex sevgilisi/metresinin (hangisiydi hatırlamıyorum) adamı bayıltıp spermlerini çalıp hamile kaldığını iddaa ediyordu.

Ayyy eski eşi demek, diğer konusunda kendi talibiymiş gibi bahsedip adam bana korkunç geldi, kesin o hatalıdır diyip adamı linçlettirmeye çalışmıştı. Zaten hep erkekler yuva yıkarmış %90 erkekler hatalıymış. merak etmiştim oranı nasıl hesapladı diye demek konu açıp açıp kamuoyu araştırmasıyla veri elde ediyomuş bize de yazık üşenmeyip bir dolu mesaj yazmıştım önceki konusuna ama adamı linçlemediğim için beğenmedi şaka bir yana büyük takıntı umarım destek almaya razı olur. Çocuğa da yazık.

Ya çok tuhaf değil mi, hem adamı linçletmeye çalışıyor hem de adamın yakasından düşmüyor. Aklı fikri o adam.

Bir ara magazin haberlerinde vardı, adam, ex sevgilisi/metresinin (hangisiydi hatırlamıyorum) adamı bayıltıp spermlerini çalıp hamile kaldığını iddaa ediyordu.
Oluyor böyle şeyler.
Rahmetli Erol Büyükburç'un spermlerini de uzaylılar çalmıştı.
Şerefsizler.

Ya çok tuhaf değil mi, hem adamı linçletmeye çalışıyor hem de adamın yakasından düşmüyor. Aklı fikri o adam.
Vallahi tuhaf. Adam linçlenince kimse üçüncüye bununla evlenmez diye kendini rahatlatıyosa demek.. Bi de hamilelik mağara tarzı yeni bi konu açmış. Kim bilir adamla ilgili geçmiş konularından hangisine dönüş yaptı

yalnız bu hesaba göre kadının evlenir evlenmez hamile kalmış olması gerekiyor. adam mantık evliliği yaptığı kadını damızlık olarak kullanmış. çocuk sütten kesilince de boşamış. rezil.

kesinlikle ama kesinlikle asla asla asla asla aslaaaaaaaaaaaa arkana bakmadan kaaaaçççççç ben böle bir evlilik yaptım ve şuan bu evliliğin içinden sana bildiriyorum sakın kızım bak uzak dur... anası ayrı dert çocuklar ayrı dert benimkide demişti karşıma insan gibi insan çıkmadı diye bunu boşayan karı sonuna kadar haklıymış boşamakta...bir kendi temiz dimi diğer herkes kötü sakın aldanma kanma derim..... benimkinin de 2 çocuğu var hepppp dert sıkıntııııı başına bela alma sakın...bu konuda o kadar dertliyim ki sabahlara kadar yazarımmm... nolur yapma seni tanımıyorum ama yalvarırım sana kesinliklee... karşına nice insanlar çıkar daha boşuna ağrımayan başını ağrıtmaa...benim konularımı okursan neden böyle bir işe kalkışmaman gerektiğini daha iyi anlarsın....başta melekkk gibi kurtarıcı gibi hayat onsuz olmaz gibi gösteriyorlar sonradan gerçek şeytan yüzleri çıkıyor ortaya aman haaa amannnn kaaaaçççççççç .....bir zaman sonra seni tekrar boşanmak istiyorum konularıyla görmek istemem yapma....

Kimsenin ne yaşadığını bilmeden yorum yapılmamalı. Bahsettiğiniz beyefendi de bence iki kez boşanmak istememiştir bir şeyler olmuştur yani. Ama ben şöyle söyleyeyim gerçekten anne babanın rızası olmadan yapılan hiçbir şey hayır gelmiyor. Evlilik, arkadaşlık, iş hepsi böyle. O yüzden anneniz hayır diyorsa sözünü dinlemenizi tavsiye ederim naçizane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…