- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
Neden boşanmış diğer kadınlardan? Bence iyi düşünün bir yerde problem olabilir. Duygusal bir bağ yok ve yaşınız gençse annenizin söylediklerine kulak verin derim.Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Hem iki kez evlenmiş olması adamın kötü olduğu anlamına gelmez ki. Belki kadınlarda iş yoktu. Akıllı bir kadın parmağında oynatır bence o adamı.Ayy ben bekar olsam hemen kapardım o adamı, baksana tipi de iyiymiş. Tecrübeli adam seven kadın çooook
Asla bırakmazlar hemen kaparlar haberiniz olsun yani
Kendisi çok mu normalmiş acaba biri hata olabilir ama ikisi de hatalı onda hiç hata yok diyemeyiz . Eğer eşleri hatalıysa ikisinden de neden çocuk yapmış ki . Başlamadan bu yoldan dön onlar huzurlu olsa ikisi de boşanmazdı . Çektiklerinin beterini de çektirebilir hiç başlamadan tekrar tekrar düşün. İki ayrı eş iki ayrı çocuk bunların hepsinin derdi çekebilirim dersen sen bilirsinGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Sizi tanıyorum çok akıllı mantıklı bir kadınsınızHem iki kez evlenmiş olması adamın kötü olduğu anlamına gelmez ki. Belki kadınlarda iş yoktu. Akıllı bir kadın parmağında oynatır bence o adamı.
Elektrik mühendisiymiş adam istese nikahsız da bir sürü kadınla hayatını yaşar.Kendisi çok mu normalmiş acaba biri hata olabilir ama ikisi de hatalı onda hiç hata yok diyemeyiz . Eğer eşleri hatalıysa ikisinden de neden çocuk yapmış ki . Başlamadan bu yoldan dön onlar huzurlu olsa ikisi de boşanmazdı . Çektiklerinin beterini de çektirebilir hiç başlamadan tekrar tekrar düşün. İki ayrı eş iki ayrı çocuk bunların hepsinin derdi çekebilirim dersen sen bilirsin
Herkesin mutlu olmaya hakkı var ama iyice tanımanda fayda var . Hem nikahsız beraberliklerinin olmadığını bilemeyiz ki.Elektrik mühendisiymiş adam istese nikahsız da bir sürü kadınla hayatını yaşar.
Hem ne fena kadınlar var bilemeyizki belki adamcağızı kandırıp çocuk yaptılar. Boşandı diye bu adamın mutlu olmaya hakkı yokmu
İkinci karısı ayaklarını havaya dikerek hamile kalmış diyolla. Adam istememiş çocuk. Bence evlenebilitesi yüksek bir bey. Bekar olsam ben evlenirdim kendisiynen.Kendisi çok mu normalmiş acaba biri hata olabilir ama ikisi de hatalı onda hiç hata yok diyemeyiz . Eğer eşleri hatalıysa ikisinden de neden çocuk yapmış ki . Başlamadan bu yoldan dön onlar huzurlu olsa ikisi de boşanmazdı . Çektiklerinin beterini de çektirebilir hiç başlamadan tekrar tekrar düşün. İki ayrı eş iki ayrı çocuk bunların hepsinin derdi çekebilirim dersen sen bilirsin
Bende şahidiniz olardımİkinci karısı ayaklarını havaya dikerek hamile kalmış diyolla. Adam istememiş çocuk. Bence evlenebilitesi yüksek bir bey. Bekar olsam ben evlenirdim kendisiynen.
Bir ara magazin haberlerinde vardı, adam, ex sevgilisi/metresinin (hangisiydi hatırlamıyorum) adamı bayıltıp spermlerini çalıp hamile kaldığını iddaa ediyordu.Elektrik mühendisiymiş adam istese nikahsız da bir sürü kadınla hayatını yaşar.
Hem ne fena kadınlar var bilemeyizki belki adamcağızı kandırıp çocuk yaptılar. Boşandı diye bu adamın mutlu olmaya hakkı yokmu
Ayyy eski eşi demek, diğer konusunda kendi talibiymiş gibi bahsedip adam bana korkunç geldi, kesin o hatalıdır diyip adamı linçlettirmeye çalışmıştı. Zaten hep erkekler yuva yıkarmış %90 erkekler hatalıymış. merak etmiştim oranı nasıl hesapladı diye demek konu açıp açıp kamuoyu araştırmasıyla veri elde ediyomuşBir ilave yapayım, 2 kez evlilik yapmış, 2 eşinden birer çocuğu olan bey diye bahsettiği de eski eşi.
Hanımefendi eşine takıntılı maalesef ve boşanalı en az 3 yıl oluyor.
Alttaki konuyu okursanız bu konudaki adamla altta bahsedilen adamın aynı kişi olduğunu anlarsınız:
bosanacagim adamin ilk esinden cocugunun benim alin terimle alacaklarimdan pay almasini istemiyorum.
bosanma asamasina girdim. kararim net.bir onceki konuma bakarsaniz anlarsiniz.dusuncem soyle.bosaniyorum.adamin ilk esinden bir cocugi var.benden de bir cocugu var.bu cocuklar baba ayni anne farkli kardes oluyorlar.ben cocuguma ev almayi dusunuyorum ilerde.Bunu simdeden nasil dusunuyorsun...www.kadinlarkulubu.com
Ya çok tuhaf değil mi, hem adamı linçletmeye çalışıyor hem de adamın yakasından düşmüyor. Aklı fikri o adam.Ayyy eski eşi demek, diğer konusunda kendi talibiymiş gibi bahsedip adam bana korkunç geldi, kesin o hatalıdır diyip adamı linçlettirmeye çalışmıştı. Zaten hep erkekler yuva yıkarmış %90 erkekler hatalıymış. merak etmiştim oranı nasıl hesapladı diye demek konu açıp açıp kamuoyu araştırmasıyla veri elde ediyomuşbize de yazık üşenmeyip bir dolu mesaj yazmıştım önceki konusuna ama adamı linçlemediğim için beğenmedi şaka bir yana büyük takıntı umarım destek almaya razı olur. Çocuğa da yazık.
Oluyor böyle şeyler.Bir ara magazin haberlerinde vardı, adam, ex sevgilisi/metresinin (hangisiydi hatırlamıyorum) adamı bayıltıp spermlerini çalıp hamile kaldığını iddaa ediyordu.
Vallahi tuhaf. Adam linçlenince kimse üçüncüye bununla evlenmez diye kendini rahatlatıyosa demek.. Bi de hamilelik mağara tarzı yeni bi konu açmış. Kim bilir adamla ilgili geçmiş konularından hangisine dönüş yaptıYa çok tuhaf değil mi, hem adamı linçletmeye çalışıyor hem de adamın yakasından düşmüyor. Aklı fikri o adam.
yalnız bu hesaba göre kadının evlenir evlenmez hamile kalmış olması gerekiyor. adam mantık evliliği yaptığı kadını damızlık olarak kullanmış. çocuk sütten kesilince de boşamış. rezil.eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
kesinlikle ama kesinlikle asla asla asla asla aslaaaaaaaaaaaa arkana bakmadan kaaaaçççççç ben böle bir evlilik yaptım ve şuan bu evliliğin içinden sana bildiriyorum sakın kızım bak uzak dur... anası ayrı dert çocuklar ayrı dert benimkide demişti karşıma insan gibi insan çıkmadı diye bunu boşayan karı sonuna kadar haklıymış boşamakta...bir kendi temiz dimi diğer herkes kötü sakın aldanma kanma derim..... benimkinin de 2 çocuğu var hepppp dert sıkıntııııı başına bela alma sakın...bu konuda o kadar dertliyim ki sabahlara kadar yazarımmm... nolur yapma seni tanımıyorum ama yalvarırım sana kesinliklee... karşına nice insanlar çıkar daha boşuna ağrımayan başını ağrıtmaa...benim konularımı okursan neden böyle bir işe kalkışmaman gerektiğini daha iyi anlarsın....başta melekkk gibi kurtarıcı gibi hayat onsuz olmaz gibi gösteriyorlar sonradan gerçek şeytan yüzleri çıkıyor ortaya aman haaa amannnn kaaaaçççççççç .....bir zaman sonra seni tekrar boşanmak istiyorum konularıyla görmek istemem yapma....Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?