Annenizi dinlemenizi öneririm.Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
2 çocuk olsa bile 3. Sırada olursunuz.Ama eşleri sıralamaya dahil olur ku dersiniz? Sonuçta onlardan boşanmış resmen?sadece 2 çocuk diye dğşünüyorum ama saflık mı ediyorum acaba
Guncel konulara bakin "4 aylik hamile kadin magaraya goturulur mu?" gibi bir konusu da var konu sahibininMağara konusu ne ay
Of ya bir yanim o kadar üzüldü ki. Keske annesi kardeşi biri tutup terapiye götürse.Guncel konulara bakin "4 aylik hamile kadin magaraya goturulur mu?" gibi bir konusu da var konu sahibinin
bahtsizbedevibenim ve diğer üyeliklerinizi saymaktan bıktık biz, o yüzden hepsini sıralamayacağım ama sizin geçenlerde anlayışınız aylar hatta bazen yıllar öncesini işaret ediyor.Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bir ilave yapayım, 2 kez evlilik yapmış, 2 eşinden birer çocuğu olan bey diye bahsettiği de eski eşi.bahtsizbedevibenim ve diğer üyeliklerinizi saymaktan bıktık biz, o yüzden hepsini sıralamayacağım ama sizin geçenlerde anlayışınız aylar hatta bazen yıllar öncesini işaret ediyor.
İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?
İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?
İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?www.kadinlarkulubu.com
Bize kızmış, hatta Kazen'e saydırmıştınız, en son sizi siteye kabul etmeyeceğimizi söylediğimde de küsüp gitmiştiniz, lütfen yine gelmeyin diyeceğim ama geleceksiniz.
Keşke yıllar önce yaşadığınız belki de hiç yaşamadığınız olaylar için burada sürekli üyelik almak yerine bir uzman yardımı alsanız.
Bilemedim ben de yazık. Onceki konulari bilmiyorum ama megerse cok eskiymis konu. Bence de destek almali.Of ya bir yanim o kadar üzüldü ki. Keske annesi kardeşi biri tutup terapiye götürse.
Sizin karariniz banlanmissiniz ama neyse tanisin isterseniz. Ayrılma sebeblerini eski esleri karalayarak suclayarak kendini överek anlatiyorsa arkana bakmadan kacGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Neden 2 kez boşandığını, hayat hikayesini, kim olduğunu, karakterini.. Ancak beyfendiyi tanıyarak öğrenebilirsiniz. Burada kim tanımadığı biri hakkında size net ve doğru bir bilgi verebilir. 2 kez boşanmış olmak hem hiç bir anlam ifade etmeyebilir hem de bir çok anlamı olabilir. Bunu tanıyarak çözecek olan sizsiniz. Her tanımaya zaman ayırdığınız insanla evlenme zorunluluğunuz da yok. Bir insanın mesleği, fiziki görüntüsü, yaşadığı evlilik sayısı kim olduğu konusunda %100 fikir sahibi olmaya yetmez. Bir de yeni boşanmışsınız neden biraz nefes almıyorsunuz, kafa dinlemiyorsunuz? Bu acele neden..Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Sağ olun, bizler için sorun olmazdı ama keşke burada onlarca üyelik alıp sürekli aynı meseleler üzerine yazmak yerine tavsiyeleri dinleyip terapi alsalar.Yazık yönetime. Nelerle uğraşıyorlar.Allah sabır versin
Cünkü konu sahibi kurgu yapmış.Bu durumla ilgili konu açtınız yakın zamanda ve insanlar tepkilerini dile getirdi. Siz de hak verdiniz yazılanlara. Arkadaşınızı ayipladik vs
Ne değişti 3 günde olumlu bakar oldunuz merak ettim doğrusu?
Evet sonradan hikayeyi derinlestirince ortaya çıktı. Mune'ye de haber verdim hatta. Konu daha palazlanmamisti bu kadarCünkü konu sahibi kurgu yapmış.
bahsettiği adam eski eşiymiş.
Yeni eş bulabilir mi diye kamuoyu araştırması yapıyor.
Mune abla. Ben bu konuyu açan konu sahibinden korktum. Tüylerim diken diken. Bu gece rüyama girer.Sağ olun, bizler için sorun olmazdı ama keşke burada onlarca üyelik alıp sürekli aynı meseleler üzerine yazmak yerine tavsiyeleri dinleyip terapi alsalar.
Terapiyi geçtim hanımefendi bazı üyeleri de takıntı yapıp o üyeleri trollemek için de konular açıyordu, yöneticimize ettiği ağır sözler de var.
Birkaç yıl önce yaşanmış bitmiş konuları da sanki yeni yaşanmış ve farklı kişilerden bahsediyor gibi anlatması da sizlere haksızlık oluyor, kandırmak gibi oluyor, neyse öyle işte
Aman aman tipine bakıp aldanmayınGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?