İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Konu sahibi okuyorsan psikolojik destek al inan o zaman o adama daha güzel bildireceksin haddini ama şuan iyi değilsin hatta uzun zamandır böylesin anladığım kadarıyla
Sana da yazık evladına da bebeğinin kendisini seven ilgilenen babasını takıntı haline getirmeyen bir anneye ihtiyacı var şuan

Annenizi dinlemenizi öneririm.

bahtsizbedevibenim ve diğer üyeliklerinizi saymaktan bıktık biz, o yüzden hepsini sıralamayacağım ama sizin geçenlerde anlayışınız aylar hatta bazen yıllar öncesini işaret ediyor.
İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

Bize kızmış, hatta Kazen'e saydırmıştınız, en son sizi siteye kabul etmeyeceğimizi söylediğimde de küsüp gitmiştiniz, lütfen yine gelmeyin diyeceğim ama geleceksiniz.
Keşke yıllar önce yaşadığınız belki de hiç yaşamadığınız olaylar için burada sürekli üyelik almak yerine bir uzman yardımı alsanız.

Bir ilave yapayım, 2 kez evlilik yapmış, 2 eşinden birer çocuğu olan bey diye bahsettiği de eski eşi.
Hanımefendi eşine takıntılı maalesef ve boşanalı en az 3 yıl oluyor.
Alttaki konuyu okursanız bu konudaki adamla altta bahsedilen adamın aynı kişi olduğunu anlarsınız:

Sizin karariniz banlanmissiniz ama neyse tanisin isterseniz. Ayrılma sebeblerini eski esleri karalayarak suclayarak kendini överek anlatiyorsa arkana bakmadan kac

Neden 2 kez boşandığını, hayat hikayesini, kim olduğunu, karakterini.. Ancak beyfendiyi tanıyarak öğrenebilirsiniz. Burada kim tanımadığı biri hakkında size net ve doğru bir bilgi verebilir. 2 kez boşanmış olmak hem hiç bir anlam ifade etmeyebilir hem de bir çok anlamı olabilir. Bunu tanıyarak çözecek olan sizsiniz. Her tanımaya zaman ayırdığınız insanla evlenme zorunluluğunuz da yok. Bir insanın mesleği, fiziki görüntüsü, yaşadığı evlilik sayısı kim olduğu konusunda %100 fikir sahibi olmaya yetmez. Bir de yeni boşanmışsınız neden biraz nefes almıyorsunuz, kafa dinlemiyorsunuz? Bu acele neden..

Yazık yönetime. Nelerle uğraşıyorlar. Allah sabır versin
Sağ olun, bizler için sorun olmazdı ama keşke burada onlarca üyelik alıp sürekli aynı meseleler üzerine yazmak yerine tavsiyeleri dinleyip terapi alsalar.
Terapiyi geçtim hanımefendi bazı üyeleri de takıntı yapıp o üyeleri trollemek için de konular açıyordu, yöneticimize ettiği ağır sözler de var.

Birkaç yıl önce yaşanmış bitmiş konuları da sanki yeni yaşanmış ve farklı kişilerden bahsediyor gibi anlatması da sizlere haksızlık oluyor, kandırmak gibi oluyor, neyse öyle işte

Bu durumla ilgili konu açtınız yakın zamanda ve insanlar tepkilerini dile getirdi. Siz de hak verdiniz yazılanlara. Arkadaşınızı ayipladik vs

Ne değişti 3 günde olumlu bakar oldunuz merak ettim doğrusu?
Cünkü konu sahibi kurgu yapmış.
bahsettiği adam eski eşiymiş.
Yeni eş bulabilir mi diye kamuoyu araştırması yapıyor.

nye boşanıyo bu birer çocuk yapıp? evlilik bağımlsı mı? bana sadakat sıkıntısı var gibi geldi

Mune abla. Ben bu konuyu açan konu sahibinden korktum. Tüylerim diken diken. Bu gece rüyama girer.

Çünkü safi delirmiş. Muhakeme ve muhasebe yeteneği hiç kalmamiş. Yani terapilik hali yok bence, sinirleri bozuk denilecek hali çoktan geçmiş. Tamamen şuursuz.

Acaba konu sahibinin çocuğu icin sosyal hizmetlere ulaşılamaz mı. Çocuk icin çok üzüldüm.

Aman aman tipine bakıp aldanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…