İki kez kürtaj yaşayanlar

Merak etme iyi doktor elinde olunca kurtaj sorun değil. Adetde nasil rahim duvari dokuluyorsa kurtaj da bi nevi oyle birsey. Eşimin bir akrabasi 21 kez kurtaj oldu akil almaz birsey. 3 cocugu var. 21 kez isteyerek kurtaj yapti yani. Sadece cocuk istemedikleri için. Korunma yontemleri de deniyorlar ama bir kac gun korunmasalar hamile kaliyor.

Merhaba, test sonuçlarınız nasıl çıktı acaba?

Bunun anlamı ve çözümü neymiş peki?
Henüz doktorla görüşmedik. Genetik testler de çıkınca görüşeceğiz. O sebeple şöyle bir çözümü varmış diyemem.
Siz de mi birden fazla kayıp yaşadınız? Mutlaka yaptırın bu testleri. Üniversite hastanelerinde ve genetik bölümlerinde yapılıyor.

Evet 2. Kürtajımı henüz 2 gün önce oldum malesef. Genetik böl.den randevu aldım haftaya yaptıracağım.

Bende ayni tepkiyi vermiştim ne alaka romatizmal hastalıklar ile düşük demiştim. doktora beni kadin dogum yolladi ama niye yolladi hic anlamadim demistim kemiklerdeki iltihaplanma durumlari dusukleri tetikliyormus. Bana bir çok tahlil yaptilar verdiğim bi tahlilin sonucu 1 haftaya falan çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…