Peki sizin tüp bebeğe karar vermeleri kandaki pıhtılaşmami oldu,bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinİki kürtaj 1 kimyasaldan sonra tekrar hamileyim. Son bir kaç gün doğuma inşallah.. Benimkiler tup bebekti. Düşüklerden sonra genetik testler pihtilasma durumu vs incelendi hep. Doktorum bir hastam 4 dusukten sonra sağlıklı gebelik yaşayabildi demisti. Nasip kismet bu isler
400 liraya bu senemi yaptirdiniz testi, gerçekten Rabbim hayırlısını sağlıklısini versinEvet devlet hastaneleri öyle sanırım herkes parasını almaya bakıyor bi de pandemi dönemi eskisi gibi muayene bile etmiyorlar. Sana şöyle bi şey tavsiye edebilirim öncelikli olarak çağımızın hastalığı maalesefki çoğu kadın bu sıkıntıyla kayıp yaşıyor bu kan pıhtılaşması öncelikle onunla ilgili test yaptırman onu kafandan çıkarmış olursun. Sanırım fakültelerde de yapılıyor ben burda 400 tlye yaptırmıştım özelde. Bebek artık olmadığı için onun incelenmesi mümkün değil kendine bakıcaksın gerekirse eş inceleniyor zaten artık en son safhada. Bana söylenen başka şey bende kilo da olduğu için dahiliyeye de gönderdi beni doktorum gizli şekerde bazen kayıplara sebep oluyor diye gerçi ondada bi şey çıkmadı bende ama her ihtimali araştırıyoruz tabi ki. Ben artık 3. Bi kayıp yaşamak istemediğim için her şeyi araştırıyorum açıkçası ve sanırım lenfosit aşısı yaptıracağım doktorumla görüştüm tavsiye ederim dedi hani bi sebep bulunamayınca lenfosit aşısını öneriyorlarmış zaten. Allah başka kayıplar yaşatmasın neye üzüleceğimizi şaşırıyoruz artık.
2020 de yapıldı pan pıhtılaşma testi ilk düşüğümde yani ikinci kürtajımı da 19 martta 2021 de oldum bunda da genetik test oldu. Ben devleti hiç bilmiyorum ama illaki bi yolu vardır arkadaşların dediği gibi 2. Veya 3. Kürtajdan sonra da devlet hastanelerinde de araştırıyor olabilirler çünkü doktorlar ilk birkaç düşüğü çok normal karşılıyor. Bizim çektiklerimizi anlamaları çok zor oluyor.400 liraya bu senemi yaptirdiniz testi, gerçekten Rabbim hayırlısını sağlıklısini versin
Hayir pıhtılaşma tek başına tüp bebek sebebi değil diye biliyorum benim çikolata kistim vardi zaten başarısız asilamalar vs derken tüp bebek kararı aldik. Aksine düşüklerden sonra pihtilasmaya yatkınlık olduğunu öğrendik gerçi 2.düşüğümde kan sulandirici kullanıyodum fakat nasip istePeki sizin tüp bebeğe karar vermeleri kandaki pıhtılaşmami oldu,bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 2 kürtajdan sonra 1 sağlıklı gebelik oldu. Rabbim ne dilemişse o oluyor. Tabiki çok zor bir süreç ben yaşadığım için biliyorum. Ama kucağınıza aldığınız da bütün acılarınızı unutuyorsunuz. İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.Merhabalar benim sizlere bi sorum olacak arkadaşlar 3 yillik evliyim,ve ilk gebeliğim kürtajla sonlandi, ikinci gebelik kimyasal gebelik oldu, ve şimdide dış gebelik geçirdim beni acil kürtaja aldilar,beta hgc 90 larda ilaç verdi doktor her hafta beta verilip düsene kadar takip edilecek dedi.Sizlere sorum şu olacak ben bu kadar kurtajdan sonra normal bir gebelik yaşarmıyim başınıza daha önce böyle bisey geldimi?
merhabalar öncelikle doğumunuza az kalmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcıyı düşük yaptığınızda iğne olarak mı kullanıyordunuz hap olarak mıHayir pıhtılaşma tek başına tüp bebek sebebi değil diye biliyorum benim çikolata kistim vardi zaten başarısız asilamalar vs derken tüp bebek kararı aldik. Aksine düşüklerden sonra pihtilasmaya yatkınlık olduğunu öğrendik gerçi 2.düşüğümde kan sulandirici kullanıyodum fakat nasip iste
Teşekkür ederim.. Asprin kullaniyodum. bu hamileligimde hem asprin hem igne kullandimmerhabalar öncelikle doğumunuza az kalmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcıyı düşük yaptığınızda iğne olarak mı kullanıyordunuz hap olarak mı
İçime bir korku düştü siz ilaç kullandığım halde düştü deyince ben de şu an hem hap hem iğne kullanıyorum henüz 7.haftadayım inşallah ben de evladıma kavuşurumTeşekkür ederim.. Asprin kullaniyodum. bu hamileligimde hem asprin hem igne kullandim
İyi ama canim şuanda ilac kullanıyorum ve devam etti gebeliğim sona geldim. Demek istediğim aslinda sağlıksiz bir gebelikse ilac igne tutunmasını sağlayamıyor korkutmak için demedim.İçime bir korku düştü siz ilaç kullandığım halde düştü deyince ben de şu an hem hap hem iğne kullanıyorum henüz 7.haftadayım inşallah ben de evladıma kavuşurum
Anladım canım ben de inşallah devam ederse 9 ay kullanacakmışım şimdilik sorun da yok kanamam falan da yok ama insan yine de kalbini duymadan rahatlayamıyor ilaçlarımı aksatmıyorum ben de sorunsuz geçiririm inşallahİyi ama canim şuanda ilac kullanıyorum ve devam etti gebeliğim sona geldim. Demek istediğim aslinda sağlıksiz bir gebelikse ilac igne tutunmasını sağlayamıyor korkutmak için demedim.
Umarim sorunsuz ilerler.Anladım canım ben de inşallah devam ederse 9 ay kullanacakmışım şimdilik sorun da yok kanamam falan da yok ama insan yine de kalbini duymadan rahatlayamıyor ilaçlarımı aksatmıyorum ben de sorunsuz geçiririm inşallah
Lenfosit aşısını nerde yaptıracaksınız ?her hastane yapıyor mu acaba ? Bende 4 kayıp yaşadım genetik kan pıhtılaşması vb tüm testler temiz çıktı yaptığım araştırmalarda lenfosit aşısına denk geldim yaptırmak istiyorum ama her hastane doktor yapıyor mu bilmiyorumEvet devlet hastaneleri öyle sanırım herkes parasını almaya bakıyor bi de pandemi dönemi eskisi gibi muayene bile etmiyorlar. Sana şöyle bi şey tavsiye edebilirim öncelikli olarak çağımızın hastalığı maalesefki çoğu kadın bu sıkıntıyla kayıp yaşıyor bu kan pıhtılaşması öncelikle onunla ilgili test yaptırman onu kafandan çıkarmış olursun. Sanırım fakültelerde de yapılıyor ben burda 400 tlye yaptırmıştım özelde. Bebek artık olmadığı için onun incelenmesi mümkün değil kendine bakıcaksın gerekirse eş inceleniyor zaten artık en son safhada. Bana söylenen başka şey bende kilo da olduğu için dahiliyeye de gönderdi beni doktorum gizli şekerde bazen kayıplara sebep oluyor diye gerçi ondada bi şey çıkmadı bende ama her ihtimali araştırıyoruz tabi ki. Ben artık 3. Bi kayıp yaşamak istemediğim için her şeyi araştırıyorum açıkçası ve sanırım lenfosit aşısı yaptıracağım doktorumla görüştüm tavsiye ederim dedi hani bi sebep bulunamayınca lenfosit aşısını öneriyorlarmış zaten. Allah başka kayıplar yaşatmasın neye üzüleceğimizi şaşırıyoruz artık.
Son iki yıldır yaşadıklarınizin aynısı yaşadım bende benimki ilki dış gebelik ikincisi kimyasal ucuncusude 10 haftalıkken kalbi durması nedeniyle kurtaj...doktor farklı komplikasyonlar araştırılmaya gerek yok dedi ama biz yinede araştırdık ve hakikaten hiç bişey çıkmadı...Allah tan herhalde yani bilemiyorum ortada bir sebebte yok ama bakalım rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin isteyen herkeseMerhabalar benim sizlere bi sorum olacak arkadaşlar 3 yillik evliyim,ve ilk gebeliğim kürtajla sonlandi, ikinci gebelik kimyasal gebelik oldu, ve şimdide dış gebelik geçirdim beni acil kürtaja aldilar,beta hgc 90 larda ilaç verdi doktor her hafta beta verilip düsene kadar takip edilecek dedi.Sizlere sorum şu olacak ben bu kadar kurtajdan sonra normal bir gebelik yaşarmıyim başınıza daha önce böyle bisey geldimi?
Ben 2 kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşadım zor bir süreç ama Rabbim dileyince oluyorMerhabalar benim sizlere bi sorum olacak arkadaşlar 3 yillik evliyim,ve ilk gebeliğim kürtajla sonlandi, ikinci gebelik kimyasal gebelik oldu, ve şimdide dış gebelik geçirdim beni acil kürtaja aldilar,beta hgc 90 larda ilaç verdi doktor her hafta beta verilip düsene kadar takip edilecek dedi.Sizlere sorum şu olacak ben bu kadar kurtajdan sonra normal bir gebelik yaşarmıyim başınıza daha önce böyle bisey geldimi?
tıbbı genetğie bugun aldım e devlet şifremle mhrs den kan pıhtlaşmama baktrcam bendeBirde kızlar bir sorum olacak ben normal infertilite bölümüne gidip (devlette)basimdan geçenleri anlattığımda kan pıhtılaşma testi istesem yaparlarmi bunu onlarmi karar veriyor?yoksa biz özelde mi yaptırıyoruz,aynı şekilde genetik testi içinde soruyorum bu test için hastanemi sevk ediyor yoksa ben gidip genetik tiptan randevu alıp öykümu anlatıyor ona göre mi testi onaylıyorlar
Merhaba, dün ben de kürtaj oldum. Ikinci kez kürtaj oldum, bebek genetik teste yollandı. Sizin sonucunuz nasıl çıkmıştı acaba? Başka testler yaptırmış mıydınız? Şuan önlem amaçlı hamgi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?İki kürtaj 1 kimyasaldan sonra tekrar hamileyim. Son bir kaç gün doğuma inşallah.. Benimkiler tup bebekti. Düşüklerden sonra genetik testler pihtilasma durumu vs incelendi hep. Doktorum bir hastam 4 dusukten sonra sağlıklı gebelik yaşayabildi demisti. Nasip kismet bu isler
Bizde ben ve esim tibbi genetikte kan verdik kromozomlara bakıldi pihtilasmaya bakildi ekstra olarak romotoloji bölümüne gittim onlarda epey tahlil yaptılar sadece pıhtılaşma çıktı hamileliğimde corasprin ve kan sulandirici igne kullandimMerhaba, dün ben de kürtaj oldum. Ikinci kez kürtaj oldum, bebek genetik teste yollandı. Sizin sonucunuz nasıl çıkmıştı acaba? Başka testler yaptırmış mıydınız? Şuan önlem amaçlı hamgi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
Teşekkürler, romotoloji için randevuyu nasıl aldınız acaba? Yönlendirme olmadan verilmiyor dendi de bana.Bizde ben ve esim tibbi genetikte kan verdik kromozomlara bakıldi pihtilasmaya bakildi ekstra olarak romotoloji bölümüne gittim onlarda epey tahlil yaptılar sadece pıhtılaşma çıktı hamileliğimde corasprin ve kan sulandirici igne kullandim
Ben erken saatte gidip direkt almıştımTeşekkürler, romotoloji için randevuyu nasıl aldınız acaba? Yönlendirme olmadan verilmiyor dendi de bana.
Şimdi internetten romotoloji böl. Olan hastanelere baktım da, bu bölümde romatizmalı hastalara bakılıyormuş. Bizim durumumuzun bu bölümle ne gibi bir ilişiği var merak ettim. Size bu bolümde hangi tetkiler yapilmisti hatirliyor musunuz?Ben erken saatte gidip direkt almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?