İki kez kürtaj yaşayanlar

Peki sizin tüp bebeğe karar vermeleri kandaki pıhtılaşmami oldu,bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

400 liraya bu senemi yaptirdiniz testi, gerçekten Rabbim hayırlısını sağlıklısini versin

400 liraya bu senemi yaptirdiniz testi, gerçekten Rabbim hayırlısını sağlıklısini versin
2020 de yapıldı pan pıhtılaşma testi ilk düşüğümde yani ikinci kürtajımı da 19 martta 2021 de oldum bunda da genetik test oldu. Ben devleti hiç bilmiyorum ama illaki bi yolu vardır arkadaşların dediği gibi 2. Veya 3. Kürtajdan sonra da devlet hastanelerinde de araştırıyor olabilirler çünkü doktorlar ilk birkaç düşüğü çok normal karşılıyor. Bizim çektiklerimizi anlamaları çok zor oluyor.

Peki sizin tüp bebeğe karar vermeleri kandaki pıhtılaşmami oldu,bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayir pıhtılaşma tek başına tüp bebek sebebi değil diye biliyorum benim çikolata kistim vardi zaten başarısız asilamalar vs derken tüp bebek kararı aldik. Aksine düşüklerden sonra pihtilasmaya yatkınlık olduğunu öğrendik gerçi 2.düşüğümde kan sulandirici kullanıyodum fakat nasip iste

Benim 2 kürtajdan sonra 1 sağlıklı gebelik oldu. Rabbim ne dilemişse o oluyor. Tabiki çok zor bir süreç ben yaşadığım için biliyorum. Ama kucağınıza aldığınız da bütün acılarınızı unutuyorsunuz. İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.

merhabalar öncelikle doğumunuza az kalmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcıyı düşük yaptığınızda iğne olarak mı kullanıyordunuz hap olarak mı

merhabalar öncelikle doğumunuza az kalmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcıyı düşük yaptığınızda iğne olarak mı kullanıyordunuz hap olarak mı
Teşekkür ederim.. Asprin kullaniyodum. bu hamileligimde hem asprin hem igne kullandim

Teşekkür ederim.. Asprin kullaniyodum. bu hamileligimde hem asprin hem igne kullandim
İçime bir korku düştü siz ilaç kullandığım halde düştü deyince ben de şu an hem hap hem iğne kullanıyorum henüz 7.haftadayım inşallah ben de evladıma kavuşurum

İçime bir korku düştü siz ilaç kullandığım halde düştü deyince ben de şu an hem hap hem iğne kullanıyorum henüz 7.haftadayım inşallah ben de evladıma kavuşurum
İyi ama canim şuanda ilac kullanıyorum ve devam etti gebeliğim sona geldim. Demek istediğim aslinda sağlıksiz bir gebelikse ilac igne tutunmasını sağlayamıyor korkutmak için demedim.

İyi ama canim şuanda ilac kullanıyorum ve devam etti gebeliğim sona geldim. Demek istediğim aslinda sağlıksiz bir gebelikse ilac igne tutunmasını sağlayamıyor korkutmak için demedim.
Anladım canım ben de inşallah devam ederse 9 ay kullanacakmışım şimdilik sorun da yok kanamam falan da yok ama insan yine de kalbini duymadan rahatlayamıyor ilaçlarımı aksatmıyorum ben de sorunsuz geçiririm inşallah

Lenfosit aşısını nerde yaptıracaksınız ?her hastane yapıyor mu acaba ? Bende 4 kayıp yaşadım genetik kan pıhtılaşması vb tüm testler temiz çıktı yaptığım araştırmalarda lenfosit aşısına denk geldim yaptırmak istiyorum ama her hastane doktor yapıyor mu bilmiyorum

Son iki yıldır yaşadıklarınizin aynısı yaşadım bende benimki ilki dış gebelik ikincisi kimyasal ucuncusude 10 haftalıkken kalbi durması nedeniyle kurtaj...doktor farklı komplikasyonlar araştırılmaya gerek yok dedi ama biz yinede araştırdık ve hakikaten hiç bişey çıkmadı...Allah tan herhalde yani bilemiyorum ortada bir sebebte yok ama bakalım rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin isteyen herkese

Ben 2 kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşadım zor bir süreç ama Rabbim dileyince oluyor

tıbbı genetğie bugun aldım e devlet şifremle mhrs den kan pıhtlaşmama baktrcam bende

Merhaba, dün ben de kürtaj oldum. Ikinci kez kürtaj oldum, bebek genetik teste yollandı. Sizin sonucunuz nasıl çıkmıştı acaba? Başka testler yaptırmış mıydınız? Şuan önlem amaçlı hamgi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

Bizde ben ve esim tibbi genetikte kan verdik kromozomlara bakıldi pihtilasmaya bakildi ekstra olarak romotoloji bölümüne gittim onlarda epey tahlil yaptılar sadece pıhtılaşma çıktı hamileliğimde corasprin ve kan sulandirici igne kullandim

Teşekkürler, romotoloji için randevuyu nasıl aldınız acaba? Yönlendirme olmadan verilmiyor dendi de bana.

Ben erken saatte gidip direkt almıştım
Şimdi internetten romotoloji böl. Olan hastanelere baktım da, bu bölümde romatizmalı hastalara bakılıyormuş. Bizim durumumuzun bu bölümle ne gibi bir ilişiği var merak ettim. Size bu bolümde hangi tetkiler yapilmisti hatirliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…