Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım
Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım Eki Görüntüle 3248042
Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım Eki Görüntüle 3248042
Bir dalı bırakmadan öbür dalı tutma alışkanlığı olmayan sadık olabilir yalnızca. Sadakatin karşındakine bağlıysa sen zaten genel anlamda sadık biri değilsindir.