İki kişi arasında kaldım ne yapacağım

Mervecik sen bırak bu adamı kesinlikle öbür Arabı da boşver. Olmuyorsa olmuyor bırak başkalarına yelken aç.
Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım
B33717FA-E991-4839-A6EF-562BA8CC5EAD.webp

Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım Eki Görüntüle 3248042

Merve valla yaşın çok genç, 25 hiçbir şey bence daha iyisini bulursun mutlaka sen bunu boşver geç.

Bakin mesala hastayım mesaj attım ilk mesaj iletildi ben olsam arardım çok kötüyümü görünce diğer mesaj tek tik sonra işte sevgilim var bu adama nasıl sadık kalayım Eki Görüntüle 3248042
Bir dalı bırakmadan öbür dalı tutma alışkanlığı olmayan sadık olabilir yalnızca. Sadakatin karşındakine bağlıysa sen zaten genel anlamda sadık biri değilsindir.

Bu adam için değer mi size şuan serum taktırmak için hemşire yollatmıştı sil engeli bas kov bas tekmeyi 😂ciddiyim bu ne tek tike düşmüş bir de

Back
X